fehér-körmök-es-ötletek

30+ Fehér Körmök És Ötletek, Amik El Fognak Kápráztatni:

A fehér az egyik legkifinomultabb árnyalat, ezért a fehér körmök soha nem okoznak csalódást, mivel megadják az elegáns és frissítő megjelenés alaphangját. A fehér szín abszolút bármivel viselhető, és csodálatos stílusok alapjául szolgálhat. Ugyanez a szabály érvényes a körmökre is.

 

Szuper könnyen felvehető, valamint a fehér a presztízs és az egyszerűség színe is, így mindenre alkalmas választás, legyen a körmöd rövid, hosszú, mandula alakú vagy szögletes kialakítású.

 

Hagyhatod, hogy az elegáns fehér körmök önmagukban ragyogjanak, és megteremtsék az időtlen szépség esszenciáját, vagy használhatod őket vászonként minden új és izgalmas dizájnhoz, amit lelkesen kipróbálsz.

 

Ha érdekelnek még más árnyalatok is, akkor nézd meg a korábbi gyűjteményeinket, amelyben sorra vettük a legjobb választásokat a piros körmök, rózsaszín körmök és a a bordó körmök kategóriájában.

 

Fehér körmök és ötletek:

fehér-körmök-1

1. Klasszikus fehér akril koporsós köröm

 

A klasszikus fehér körmök rövid koporsóformában remekül indítják ezt a listát. Ez egy előkelő körömlakk, amelyet a legelőkelőbb darabjaiddal stilizálhatsz.

 

Emellett egy letisztult és egyszerű dizájn is, amely kiegészítheti a lazább ruháidat.

 

2. Fehér és nude ombre akril koporsós körmök

 

Egy finom megjelenésért, amely egy csipetnyi színvariációval rendelkezik, a fehér és nude színű körmök ombre keveréke jó szolgálatot tesz. Mindkét árnyalat könnyű és légies, ami könnyedséggel járul hozzá ezekhez a körmökhöz.

 

3. Elegáns fehér francia akril körmök

 

Minden nő, akivel valaha találkoztam, imádja a francia tippeket. A nude alapból kiindulva minden köröm hegyét fehérrel vonják be. Ez a megjelenés abszolút dacol az idővel, és sosem veszít elegáns vonzerejéből.

 

4. Fehér márvány akril koporsós körmök

 

Adj egyedi színt a fehér akril körmöknek, ha a középső és a gyűrűsujjadat márvány dizájnnak adod.

 

A márványos hatás nagy trenddé vált, mivel lágy és csinos örvénylő mintát ad a körmeidnek, ami nem elvonja, hanem inkább kiegészíti az általános dizájnt.

 

5. Fehér akril körmök strasszkövekkel és csillámokkal

 

Egy kis csillogás mindent feldob! A makulátlan befejezés érdekében alkalmazz strasszköveket a különleges gyűrűsujjadon, a mutatóujjadra pedig szórj egy kis csillámot. A többit hagyd teljesen fehérre festve, és egyszerűen gyönyörűen fogsz kinézni.

 

6. Rövid, fehér csíkos geometrikus akrilkörmök

 

A fehér lakk csíkos matricákkal tökéletes az ilyen rövid körmökhöz. A rövid körmök általában egyszerűbbek, de néhány geometrikus csíkkal sokkal trendibb lesz a körömdizájnod.

 

7. Fehér kvarc akril koporsós körmök arany csillámmal

 

Csak egy minimális mennyiségű laza arany csillámpor kellett ahhoz, hogy ezeknek a fehér koporsós körmöknek egy kis pezsgést adj. Ez a megjelenés is kvarc hatású, amelyet több réteg akril és a feathering módszerrel értek el a lágy megjelenésért, amely dimenziót ad a körmöknek.

 

8. Fehér akril körmök fényes aranycsíkokkal

 

Dobd fel a rövid fehér akrilkörmöket csillogó aranycsíkokkal, amelyek stílusos gyűrűkre emlékeztetnek a körömtest körül. Ez a megjelenés elegáns és jó ízlésű minden olyan lánynak, aki szereti, ha csillognak a körmei.

 

9. Fehér akril mandulás körmök

 

Különböző formákban érheted el a hagyományos fehér köröm kinézetét. Az elegáns dizájnhoz a mandulás körmök a legjobb választás, mivel keskeny hegyük annyira hízelgő, és még elegánsabbá teszi őket.

 

10. Hosszú fehér akril koporsó körmök örvényekkel és arany körömdekorral

 

A fehér körmök tökéletesek az esküvőkhöz, hiszen az egységet és a tiszta szerelmet jelképezik! Ha te vagy a menyasszony, akkor te leszel a figyelem középpontjában, ezért hosszú fehér és arany akril körmökkel tedd emlékezetessé az egész megjelenésedet.

 

Egy kis körömkefével táncoló örvényeket hoztam létre a tiszta körmökön, mindegyikükön aranycsíkokkal, amelyeknek őszintén szólva a megszállottja vagyok.

 

11. Fényes fehér cseresznyés akril körmök

 

Ha szereted a piros színt és minden édes dolgot, ezek a fehér cseresznyés műkörmök biztosan megragadják a figyelmedet. Ezek a körmök annyira aranyosak és fiatalosak, ráadásul a design meglehetősen könnyen kivitelezhető.

 

Forrás: Etsy

12. Fehér pillangó akril koporsó körmök

 

Ez a megjelenés annyira csajos, és minden egyes darabját imádom! A dizájn egy átlátszó alappal kezdődik, amelyre fehér pillangók nyomai vannak festve, amelyek látszólag lélegzetelállítóan lobogtatják a szárnyaikat.

 

13. Akril fehér körmök fekete rózsákkal

 

A rózsák a szerelmet, az életet és a szépséget jelképezik, olyan dolgokat, amelyekkel mindannyian azonosulni tudunk, de általában az eredeti buja piros árnyalatukban jelennek meg.

 

Ha szeretnéd egy kicsit élesebbre venni, válaszd a nagy fekete rózsákból álló körömdizájnt a fehér körmeid fölé. Ez nagyszerű ötlet, ha szeretnéd tompítani a megjelenésedet, de mégis elegáns dizájnt szeretnél.

 

14. Fehér és piros peremű francia akril körmök

 

A piros és a fehér olyan előkelő kombinációt alkot. Ebben a megjelenésben a fehér körmök peremét fényes piros árnyalattal bélelték ki, így egy egyedi francia körömdíszítést hozva létre.

15. Rövid fehér nyuszis akril körmök

 

A nyuszi körömművészet annyira aranyos, és pont a húsvéthoz kötődik. Így egy egyszerű és csajos dizájnhoz használj fehér körmöket alapként a rózsaszínnel és feketével körvonalazott nyusziarcokhoz. Ez egy egyszerű megjelenés, amit biztosan imádni fogsz.

 

16. Fehér akril körmök fekete absztrakt örvényekkel

 

Az absztrakt örvények dimenziót és kreatív hangulatot kölcsönöznek a körmeidnek. A fehér alaphoz ideálisak a fekete örvények, amelyek tökéletes tónuskontrasztot biztosítanak a hibátlan és hihetetlenül elegáns megjelenéshez.

 

17. Jeges fehér metálos akril körmök

 

Mi lehetne jobb módja annak, hogy a főnökösködő energiádat kanalizáld, mint a fehér fémes körmök? Bár ez egy egytónusú megjelenés, mégis rengeteg tartást szolgál.

 

18. Fehér akril körmök rózsaarany pitypanggal

 

A fehér virágos köröm kombó pont az a keverék, amire a körmeidnek szüksége van egy szelíd és gyönyörű dizájnhoz. Pitypang virágos matricákra esett a választás, elegáns, rózsaarany színben.

19. Rövid fehér francia akril körmök

 

Tartsd természetesnek és ápoltnak a körmeidet a klasszikus fehér francia körömvégekkel, és ha nem törekszel túlságosan csicsás dolgokra, akkor a rövid, szögletes körmök a legalkalmasabbak.

 

20. Hosszú fehér és arany csillámos akril koporsó körmök

 

Viselj egy glam körömdizájnt arany csillámos örvényekkel a hosszú fehér koporsós körmökön. A mutatóujjadon a csillámokkal menj a végsőkig, a kisujjad pedig legyen egyszínű fehér. Ez egy kedves mix and match dizájn, amely együtt húzza össze a magas tónusú befejezést.

 

21. Fehér francia akril mandulaköröm gyöngyökkel

 

Az első szó, ami a gyöngyök láttán eszembe jut, az az “elegáns”, így nem meglepő, hogy mennyire klasszikussá teszik ezeket a fehér francia tippeket. Ezt a megjelenést könnyű elérni, és elképesztően jól fog mutatni bármivel, amit viselsz.

 

22. Rövid fehér akril köröm szórással

 

Szórakozz a fehér körmökkel, ha színes vonalakat alkalmazol, amelyek szórócseppek vagy konfetti benyomását keltik. Ez egy aranyos dizájn, ideális az ünneplés idejére, és ezek a rövid akril körmök sok alkalomra beválnak.

 

23. Fehér műcukor akrilkörmök

 

Váltogasd a csillámmal bevont és a sima fehér körmöket egy olyan műcukros körömdizájnért, amely letisztult és egyszerűen gyönyörű.

A fehérrel párosított csillámflitteres flitterek olyan partikra vagy más ünnepi eseményekre illenek, amelyek megkövetelik, hogy kitűnj a tömegből.

 

24. Fehér akril körmök ezüst strasszkövekkel

 

Ebben a megjelenésben néhány ezüst strasszos flitter körvonalazza minden egyes köröm körömágybőrét egy gyönyörű koronás dizájnban. Ez egy ilyen visszafogottan csillogó megjelenés, és mindennapi viseletre is alkalmas.

 

25. Hosszú fehér és kék akril koporsó körmök arany csillámokkal

 

Meggyőződésem; a kék és a fehér a mennyben összeillenek. Ez a megjelenés fehérrel bevont hosszú koporsókörmökkel kezdődik, miközben azúrkék patakok áramlanak az egyik végéből a másikba. Az arany csillámok adják meg a végső simítást ezeknek a varázslatos körmöknek.

 

26. Fehér és nude akril koporsó körmök zöld levelekkel

 

A zöld levelek beépítése a fehér körömdizájnba frissítő hangot hoz, mivel a természet tárgyai hajlamosak feldobni a hangulatunkat, és nyugodt állapotba hozzák elménket.

A fehér színösszeállítás kiegészítéseként, és egy elegáns csavarás érdekében a gyűrűsujjat nude alapszínnel vonjuk be, gyönyörű aranycsíkokkal.

 

27. Fehér akril mandulaköröm fekete és arany csillámmal

 

Ebben a megjelenésben a fehér körmökhöz arany és fekete színű csillámdekor társul. A színválasztások kifinomult kontrasztot biztosítanak, így egy semleges-csillogó dizájnt eredményeznek.

 

28. Rövid fehér akril körmök arany metál vonallal

 

Egy vékony metálos arany vonalnak köszönhető az itt látható elegáns fehér köröm bemutatása. Ezek az akril körmök rövidek, fényes felületet viselnek; egy kifinomult megjelenés, amely professzionális helyiségekbe illik.

 

29. Fehér és kék Tie-Dye Ombre akril körmök

 

Játssz a fehér és kék körömlakkal, és az eredmény egy gyönyörű tie-dye ombre dizájn lesz, ahogy a középső és a kisujjad között a két árnyalat között zökkenőmentes az átmenet.

 

A gradiens nélküli mutatóujjadon adj hozzá egy strasszos akcentust, hogy magasabb szintre emeld ezt a megjelenést.

 

30. Fehér százszorszép akril mandulás körmök

 

Minden tavasszal megígérik, hogy a százszorszépek kivirágoznak. Ültesd át mindennek szépségét fehér körmeidre százszorszép művészettel, amelyhez virágzó zöld levelek csatlakoznak.

 

fehér-körmök-pinterest

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!