rovid-haj-otlet-finom-hajra-boritokep

30 Észbontó Rövid Haj Ötlet Finom Hajra:

A vékony haj nem átok. Az ilyen típusú haj nagyon vonzó, ha megfelelően kezelik, és egy hozzá illő rövid hajjal kombinálják.

 

Miután elolvastad ezt a cikket, látni fogod, hogy mennyi aranyos frizurát találhatsz finom tincsekkel. Sok gyönyörű rövid frizura és hajvágás létezik vékony hajra, tényleg. Finom hajjal könnyen lehetsz nőies, extravagáns, elegáns és játékos … igen, amit csak szeretnél!

 

Ha szeretnél még további rövid haj ötleteket látni, akkor itt van még további 30 rövid haj ötlet, 30 pixie haj ötlet, illetve ha idősebb nőknek való frizurákat szeretnél látni, akkor nézd meg ezeket rövid hajakat 50 feletti nőknek.

 

30 rövid haj ötlet finom hajra:

1. Hosszú szőke Pixie gyökérfakítással

 

Vágd le a vékony, finom hajadat egy csinos pixie-re, és adj neki dimenziót az általad választott szőke árnyalattal, kiemelve a felszíni rétegeket. A kiemeléseket sűrűn és darabosan készítsd el, hogy több természetes színed látszódjon át, ezzel mélységet és vizuális vastagságot teremtve.

 

rovid-haj-otlet-finom-hajra-1
Instagram / @hair_with_mel

2. Rövid darabos vágás szögletes rétegekkel

 

A háromszögletű pajesz és a hosszú, oldalra húzott frufru népszerű lehetőségek a finom hajúak rövid frizuráiban, mert karaktert és egyéniséget kölcsönöznek. A hátul szétválasztott rétegek extra volument teremtenek, a darabos darabok pedig finoman fodrozódnak a tarkó körül, tökéletes látványt nyújtva kecses nyakadnak.

 

Instagram / @rodrigocintra

3. Kéttónusú, rétegezett Pixie Bob

 

A rövid, vékonyszálú hajú nőknek szükségük van a volumen növelésére, amit a megfelelő frizurával kell elsősorban biztosítani. A rétegezett pixie egy nagyszerű, alacsony karbantartási igényű stílus, amely tökéletes emelést biztosít a tarkódon. Tedd még érdekesebbé a vágást néhány hosszú oldalsó frufruval és finom kiemelésekkel.

 

Instagram / @thecolourfixer

4. Finom haj rövid alulvágott frizura

 

A megfelelő rétegezéssel és színnel a finom hajra készült frizurák bármilyen hosszúságban fantasztikusan néznek ki. Felejtsd el az unalmas, petyhüdt szálakat, és szerezz textúrált, volumenes megjelenést. Itt az inspiráció számodra.

 

Instagram / @studiogiuseppes

5. Aranyos kétszínű alulvágás

 

Ha könnyen kezelhető pixie vágást keresel, imádni fogod az oldalt elválasztott stílust hosszú tollas rétegekkel és frufruval. Az alávágás sima és elegáns sziluettet eredményez. A felső rész krémszínű, mézszőke színe tökéletes kontrasztot alkot a sötétbarna alávágással.

 

Instagram / @rockedbyrikki

6. Rövid szeletelt vágás finom hajra

 

A vékonyszálú nők rövid frizurája megoldja a lapos és tompa megjelenés problémáját. Az oldalválasztó és a fésülködés sok volument ad a tetején és hátul. A csokoládébarna alapon csíkozott szőke kiemelések gazdagságot és 3D-s textúrát biztosítanak. Tűzz néhány tincset az egyik füled mögé, a többit pedig hagyd laposan az arccsontodhoz simulni.

 

7. Finom, kúpos, tollas vágás

 

A finom hajra való Pixie-vágások extra lendületet és életerőt kapnak, ha élénk szürke-lilás árnyalatban viseled, amely kiemeli világos arcszínedet. A mesés színpaletta határozottan nőies megjelenést kölcsönöz a fiatalos pixie-nek. A babafrizura, a kócos koronarétegek és a szorosan vágott oldal/nyakrész gondoskodik arról, hogy a stílus ápoltnak és rendezettnek tűnjön.

 

Instagram / @hairbylarissaott

8. Balayage Bob rétegekkel

 

Ennek az édes, réteges frizurának a legjobb tulajdonsága, hogy több évszakra is alkalmas. Kérj a fodrászodtól egy jól elegyített barna szőke színt, és fújd ki tökéletesen a gyönyörű, lekerekített bob megjelenésért.

 

Instagram / @rachelringwood

9. Rövid vörös hajvágás fonott rétegekkel

 

Azzal, hogy gyengéd, hullámos rétegeket építesz a feltűnően finom textúrájú hajba, automatikusan rengeteg vastagságot adsz hozzá. Ez a @hair.by.morah által készített stílus itt ezt a megközelítést alkalmazza, és az alapszínnel találóan kevert lágy karamellszínű kiemeléseket is hozzáad az extra dimenzió érdekében.

 

Instagram / @hair.by.moriah

10. Réteges fodrozódó szőke Bob

 

Tagadhatatlan, hogy az egyik legjobb frizura a finom hajhoz a klasszikus bobos vágás. Tartsd a tincseket állhosszúságban, hátul halmozott rétegekkel. A pontos formájú és rongyos textúrájú vágás remekül áll mindenkinek, akinek kerek arca van.

Instagram / @cosmo_camee

11. Rövid egyenes bob frizura

 

A frizura formája, a rétegek és a szín azok a dolgok, amelyek együttesen hozzájárulnak a finom haj vastagságának illúziójához. Ez a rövid bob néhány darabos réteggel növeli a volument, míg a sötét alapon lévő szőke kiemelések még több mélységet adnak.

 

Instagram / @krissafowles

12. Göndör, hullámos Bob finom hajra

 

A hullámos bobok néhány, az egyik fül mögé tűzött tincsekkel sportos és laza megjelenést kölcsönöznek. A központi részen kívüli rész lehetővé teszi, hogy a sötét hajtövek átbukkanjanak a szőke balayage-on, mélységérzetet keltve, a kócos hátsó rész pedig volumenesebb formát épít. A szőkített hajvégek simogatják az állvonalat, és felhívják a figyelmet az aranyos állra.

Instagram / @styled_by_carolynn

13. Texturált Bob frufruval

 

Ha finom hajad van, ne feledd, hogy a frufru és a rétegek két kulcsfontosságú dolog ahhoz, hogy sörényed dúsabbnak tűnjön. Ez a frizura mindkettőt ötvözi. Ennek a bozontos frizurának a hullámos rétegei növelik a volument, különösen az arca körül.

 

14. Fodrozódó lekerekített hamvas szőke bob

 

A legjobb rövid frizurák finom hajra azok, amelyek könnyen kezelhetők, és segítenek elérni a teltebb, vastagabb tincsek megjelenését. Egy rövid bob tökéletes megoldás lehet, ha helyesen vágják és némi bónusz textúrával stilizálják. Kérj a fodrászodtól apróra vágott rétegeket és lekerekített vágást, és használj tengeri sós spray-t a könnyű, természetes testesség megteremtéséhez.

 

Instagram / @headrushdesigns

15. Rövid tollas Bob

 

Amikor azt fontolgatják, hogyan viseljék a finom hajat, a nők gyakran választanak egy könnyen kezelhető vágást, amely jól mutatna, ha kinő. A tollas, állkapocsig érő bob a korona körül futó ropogós rétegeknek köszönhetően sok teltséggel és térfogattal rendelkezik. A tompa végek vastagabb alj látszatát keltik.

 

16. Rövid fodrozódó Pixie

 

Ne félj kipróbálni a vágást, ha a hajad a vékonyabb oldalra esik. Csak nézd meg az ő vagány vágását. Lehet, hogy nem sok haja maradt, de ami van, az teltnek és dúsnak tűnik, köszönhetően annak, ahogy a fodrász oldalra simuló, tollas rétegekké formálta a hajat.

 

17. Hullámos Bronde Bob Shag

 

Amikor hullámokat készítesz a szuper rövid hajban, minden a megfelelő eszközök használatán múlik, hogy ne vidd túlzásba a göndörséget. Használj egy egycentis göndörítő pálcát, és tekerd körbe a haj nagy részeit, miközben az alsó centit hagyd ki. Miután a hullámok megszilárdultak, túrd át őket ujjaiddal, hogy megtörd őket a tengerparti, bozontos érzésért.

 

Instagram / @domdomhair

18. Fehér szőke Bob finom hajra

 

Ez az egyik legcsinosabb rövid bob finom hajra. A réteges stílus hízelgően néz ki a lekerekített formának, a frufruval és a darabos rétegeknek köszönhetően. A fehér szőke szín modern, és olyan hatást kelt, mintha sokkal vastagabb szálai lennének, mint amilyenek valójában.

 

19. Hosszú, bozontos Pixie fényes balayage-gal

 

A hosszú pixie-k népszerű rövid frizurák a finom hajúaknak, akiknek egy kicsit több dúsításra van szükségük. A kócos, darabos rétegek textúrát és könnyed hangulatot kölcsönöznek. A lengedező, fésült frufru némi extra magasságot kölcsönöz a koronarésznek, a kúpos hát pedig kiegyensúlyozza a vágást.

 

Instagram / @chekatilda

20. Tompa Bob rétegekkel

 

Neveznéd valaha is vékonyszálúnak a haját? Valószínűleg nem. Mindez a tengerparti szőke fénypontok és a hosszú, texturált rétegek keverékének köszönhető. Ha a hajad az egyenesebb oldalon van, kérd meg a fodrászodat, hogy borotvával vágja le, hogy bozontos végeket hozzon létre.

 

21. Kúpos Pixie tollas rétegekkel

 

Ha rövid frizurát keresel vékonyszálú hajra, mindenképpen olyan stílust válassz, amely kiemeli arcod legjobb vonásait, és hízelgő hajszerkezetet épít. Általában ez azt jelenti, hogy a hosszú elülső frufruval és tollas rétegekkel ellátott vágásokra kell összpontosítanod, amelyek elvonják a figyelmet a rendkívül finom, lapos hajról.

 

Instagram / @mademoiselle_pixie

22. Ropogós vékony Bob

 

Az aranyos vékony bob sok finom, a fül mögé dugott hajjal fiatalos és éles megjelenést kölcsönözhet, különösen, ha elegáns fehér-szőke hajszínnel készül. Adj neki egy nem meghatározott oldalválasztékot, így a tollas frufru és az oldalsó darabok keretbe foglalhatják az arcot, és lágyíthatják az egész megjelenésedet.

 

Instagram / @rachelwstylist

23. Bozontos rétegek vékony hajra

 

Ennek a darabos megjelenésnek a lemásolásához vigyél fel némi textúrázó spray-t a nedves hajadra, és fújd össze a tincseket, miközben szárítod. A nagyobb definíció érdekében csavarj néhány tincset egy hajsütővas köré.

 

24. Rövid ropogós réteges frizura

 

Ha természetesen egyenes, finom hajad van, akkor a finom hajra való rövid-közepes réteges frizurák mellett dönts, hogy növeld a finom szálak volumenét és textúráját. A nőies tálforma és a razziás végek szélfútta, rocksztáros hatást kölcsönöznek a stílusnak. A loboncos frufru csak egy kicsit takarja el a szemet, és elég hosszúra nyúlik lefelé ahhoz, hogy keretezze az arcot anélkül, hogy elnyomná azt.

 

Instagram / @huehairlounge

25. Állkapocshosszúságú hullámos szőke bob

 

A textúra létrehozása a finom hajra való frizurákban a legkönnyebben hullámokkal érhető el. Ahhoz, hogy egy egyhosszúságú bob ne tűnjön túl szigorúnak, a legjobb megközelítés, ha néhány rendetlen fürtöt dobsz a fej egészére. Menet közben minden egyes hajszálat tekerj az előző tincsekkel ellentétes irányba, így minden fürt külön marad.

 

Instagram / @marci_and_the_mane

26. Volumenes Pixie finom rétegekkel

 

A vékony szálú hajra való réteges pixie vágást a vékony szálú egyenes tincsekkel rendelkező nők könnyedén összehozzák. A hosszú rétegek a felső részen és az oldalra húzott kukucskáló frufru megteremti a szükséges volument, a krémszínű hamuszőke hajszín pedig a legtöbb világos arcbőrűnek hízelgő. A rövid oldalsó részek tökéletesen alkalmasak a fülbevalók megmutatására.

 

Instagram / @_zarinamiftakhova_

27. Bozontos fehér szőke Bob

 

Hófehér szőke hajjal remekül mutat a shaggy bob. Szeleteld fel a rétegeket, hogy még dúsabb megjelenést érj el. A sok réteg segít elfedni a volumentelen, finom haj problémáját is.

 

Instagram / @chrisjones_hair

28. Dinamikus rövid, éles bozont

 

A bozontos, töredezett bob kiváló választás azoknak a nőknek, akik könnyed rövid réteges frizurát keresnek finom hajra. A legvégén egy fésülködő van, ami rengeteg extra magasságot és hangerőt ad hozzá. A vágás általános formája dobozos, hízelgő választás a keskeny arcformát szélesíteni kívánó nők számára. A rézszínű balayage sötét hajtövekkel éles hangulatot kölcsönöz.

 

Instagram / @rodrigues_ricardo

29. Zűrzavaros texturált Pixie frizura

 

Szeretnél egy gyors és könnyen ápolható frizurát, amit reggelente csak néhány perc alatt összeállíthatsz? Imádni fogod az egyszerű, egyenes vonalú pixie-t, oldalra tűzött frufruval és sok tollas réteggel a tetején. A kúpos tarkótájék és a hosszú oldalsó darabok sűrűnek és egészségesnek mutatják a finom hajat, a metálszőke fénypontok pedig tökéletesen illeszkednek a sötétebb hajtövekhez.

 

30. Lágy darabos vágott haj rövid tarkóval

 

A szorosan levágott tarkótájék és a koronán található tollas rétegek teszik ezt a rövid és divatos frizurát könnyen kezelhetővé, széppé és modernné. A hosszú, kukucskáló frufru és a darabos pajesz provokatív jelleget kölcsönöz, az egyedi, élénkfehér szín pedig kortalan, urbánus minőséget kölcsönöz.

 

Instagram / @carintomelin
30 Észbontó Rövid Haj Ötlet Finom Hajra

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!