rovid-haj-otletek-boritokep

30 Egyenes És Rövid Haj Ötlet Stílusos Nőknek:

Az egyenes és rövid hajstílusok tárháza változatosabb mint gondolnád.

 

Mindenki tudja, hogy az egyenes hajú lányok fürtöket akarnak viselni, a göndör fürtökkel rendelkező lányok pedig igyekeznek kiegyenesíteni őket. A legbölcsebb döntés ebben a vitás kérdésben a hajtípusodnak megfelelő frizura kiválasztása lenne. Áttekintésünk a hírességek legsikeresebb kísérleteit foglalja magába a rövid hajvágásokkal és az egyenes hajra való frizurákkal.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy találsz itt valami érdekeset és inspirálót magadnak! Ha szeretnél még további rövid haj ötleteket látni, akkor nézd meg a korábbi cikkeinket, amelyben már egyszer összeszedtünk 70 rövid haj ötletet, vagy ha kor specifikus vágásokat keresel, akkor a rövid haj 50 felett cikkünk lesz az amit keresel.

 

30 Egyenes Rövid Haj Ötlet:

1. Rövid bob jellegzetes göndörséggel

 

A rövid egyenes frizurák változatos megjelenésűek, és olyan változatos formákban jelennek meg, mint az arcok, amelyeket kereteznek. Különösen ennél a stílusnál a hajat a töveknél megemelve egyenesítik ki, és az elülső oldal mentén egy akcentus göndörséget adnak hozzá.

 

rovid-haj-otletek-1

2. Csinos rózsaszínben

 

A rövid haj természetes árnyalattal biztosan szórakoztató, de még izgalmasabb, ha egy olyan színt adsz hozzá, ami a természetben nem található. Próbáld ki a rágógumi rózsaszínt, hogy teljesen egyedi és teljesen a sajátod legyen.

 

3. Szögletes vágás

 

A vágott, rövid hajat még kreatívabbá teszi egy aszimmetrikus vágás. Akár azt reméled, hogy élesebb személyiséget veszel fel, akár egyszerűen csak szeretnél teltséget és dimenziót adni az egyébként élettelen hajnak, ezt a vágást érdemes kipróbálnod.

 

4. Tökéletes Pixie

 

Az egyenes, rövid hajra készült frizurák a vékony tincsekkel rendelkező nők körében is népszerűek. A rövid vágások általában jobban lógnak, mint a hosszabb frizurák, és teltség látszatát keltik.

 

5. Color Boost

 

Egy rövidebb frizura az új színedet is igazán jól kiemelheti. A kiemelések, a mélyfények és a tippek mind lenyűgözően néznek ki egy rövid hosszúságú, réteges vágással.

 

6. Árnyékos és bozontos rövid haj

 

A vágott, kócos hajvágás még szórakoztatóbb, ha stratégiailag helyezed el a színt. Próbálj ki egy kis szőke vagy karamellszínű festéket elöl, ami keretezi és feldobja az arcot. Hátul hagyd sötétebbre a teltség és a drámaiság érdekében.

 

7. Kék érzés

 

A rövid egyenes frizuráknak nem kell semmiféle szabályt követniük. Ennél a frizuránál a világos aqua árnyalatot egy rövid, bozontos vágással kombináljuk, funky alulvágással.

 

8. Mély és drámai frufru

 

A frufru bármelyik frizurát meg tudja csinálni vagy megtörni, függetlenül annak hosszától, de a rövid frizurák gyakran nagyon függenek valamilyen elülső frufrutól, hogy gyönyörűen nézzenek ki. Válaszd elöl mélyen a hajad, és söpörj vastag, szögletes frufrut az arcodra. Tüskésítsd hátul a hajadat, vagy adj hozzá egy kis vidám színt az egész hajadhoz az éles, modern megjelenés érdekében.

 

9. Sima A-vonalú vágás

 

Az A-vonalú vágások nem újdonságok a szalonban. Ezek évtizedek óta testet adnak az élettelen hajnak, és komolyabb személyiséget kölcsönöznek a nőknek. Azonban minél egyenesebb az A-vonalú vágásod, annál modernebb és relevánsabb lesz. Száműzd a szálló hajszálakat egy olyan hajvasalóval, amely képes megszelídíteni az adott hajszerkezetet.

 

10. Egyszerű szépség

 

Az egyenes hajra való rövid frizurák annyira változatosak, hogy nehéz lehet megállapodni egyetlen egy mellett. Könnyítsd meg a dolgod azzal, hogy valami egyszerűvel kezded – ez a stílus könnyű rétegeket, enyhe hajszöget és sok dúsítást tartalmaz.

 

11. Platina és rózsaszín

 

Egy finom porcelánbabára emlékeztet, ez a frizura tökéletes a vékony szálú hajhoz. A tompa frufru és az áll vonalú vágás jól passzol a halványszőke hajhoz, és egy csipetnyi rózsaszínes árnyalatot ad az egésznek.

 

12. Komoly és lényegre törő rövid haj

 

Abszolút nincs mellébeszélés ezzel a szögletes A-vonalú frizurával, amely ideális egy üzletasszony vagy egy csípős anyuka számára. A haj enyhén rétegzett és könnyített, hogy hatékonyan keretezze az arcot. A legjobb része ennek a stílusnak, hogy gyakorlatilag nulla a karbantartás – csak zuhanyozz, egyenesítsd ki és mehetsz.

 

13. Rövid tengerparti hullámok

 

Mindannyian láttunk már példákat a hosszú, hullámos tengerparti hullámokra az interneten. De mit tegyél, ha a hajad még nem nőtt meg elfogadható hosszúságúra? Szerencsére a tengerparti hullámok rövidebb hosszúsággal is ugyanolyan könnyen elérhetők, így dobd el a megszokott rövid, egyenes frizurákat. Játssz a különböző hajformázó termékekkel és hajsütővasakkal, amíg meg nem találod a számodra tökéletes fürtök szélességét és hullámok mennyiségét.

 

14. Glamour és szürke

 

Az ősz haj, más néven “nagymama haj” hihetetlenül népszerű most a fiatal nők körében. Ahhoz, hogy elkapd ezt a trendet, először szőkítsd a hajadat, tonizáld lila színű tonikkal, hogy eltűnjön a sárgaság, majd fesd fehérre, szürkére vagy nagyon világos szőke árnyalatra. A természetes hatású formázáshoz fésüld át ujjal a nedves hajat, és hagyd megszáradni a levegőn.

 

15. Ragyogás a maximumig

 

A rövid haj általában egészségesebb, ezért gyakran több fényt áraszt. Szánj egy kis időt arra, hogy élvezd a rövid haj egészségét és élénkségét egy minőségi sampon és kondicionáló használatával, amely maximalizálja a fényt, és pozitívan szépnek érzed magad.

 

16. Rövid vágás

 

Fontolja meg, hogy rövid, egyenes frizurára vágja a tincseit, és lazítsa vagy egyenesítse ki. A rétegeket különböző pozíciókban lehet elhelyezni, de egy jó kiindulási pont a rövidebb oldal és a hosszabb rétegek a tetején. Bármikor eltüntethetsz többet, ha úgy érzed, hogy rövidebbre szeretnél menni.

 

17. Szögletes hullámok

Ha a hajad közepes textúrájú, nehéz lehet időt szakítani arra, hogy naponta göndörítsd vagy egyenesítsd. Válassz egy hosszú, szögletes vágást, ami megkönnyíti a karbantartást, majd nedves hajjal, ujjbegöndörítéssel, formázó zselé segítségével varázsolj néhány hullámot a megjelenésedbe. Szárítsd meg a levegőn, és folytasd a napodat.

 

18. Lázadó oldal

 

Ki mondta, hogy a rövid hajnak egyenes vonalúnak és komolynak kell lennie? A rövid frizurával olyan kreatív módon szórakozhatsz, ami a hosszabb fürtökkel nehéz. Próbáld ki az oldalsó alávágást, miközben a hajad többi részét középhosszúra vágod. Adj hozzá egy kis színes krétát vagy tartós festéket néhány statement csíkért.

 

19. Tüzes csillogás

 

Tartsd a dolgokat lendületesnek és szexinek egy rövid, egyenes frizurával, amelyet színnel és hajsütővassal dobsz fel. A hajad lehet egyenes és egyszerű, amikor csak akarod, de aztán hozzáadhatsz néhány akcentus fürtöt egy nagy hordójú hajsütővas segítségével, amikor fancynek érzed magad. A bordó és vörösesbarna kombináció élénk, de harmonikus és nem elcsépelt.

 

20. Göndör és imádnivaló

 

A szögletes vágások könnyű hozzáférést biztosítanak a testhez és a stílushoz – de nem kell mindig simának és tökéletesen fésültnek lenniük. Ehelyett próbáld ki a kócos hajat, amelyet egy könnyű spriccnyi hajformázó termékkel tartasz a helyén.

 

21. A vonalú bob

 

Evan Rachel Wood egy rakott bobot választott, amely hihetetlenül hízelgő neki. Amikor hosszabb tincsekkel rendelkezett, a színésznőnek állandóan göndörítenie kellett őket. Most azonban lazíthat, és kevesebb időt fordíthat a formázásra. Az olyan egyszerű lépések, mint az oldalválasztó készítése, a töveknél a hátrafésülés és a hajlakkal való végső rögzítés egy nagyon stílusos rövid frizurához vezetnek, amelyet otthon is elkészíthetsz.

 

Forrás: Jaguar PS / Shutterstock.com

22. Rövid haj extra élességgel

 

A finom, középhosszú haj azt sugallja, hogy folyamatosan folyamodj a hátrafésüléshez, hogy elkerüld a petyhüdt, lapos kinézetet.

 

Egy rövid frizura megoldhatja ezt a problémát, hiszen a rövid haj mindig vastagabbnak tűnik. Jennifer Lawrence rétegezett pixie-je lehetővé teszi, hogy könnyedén elérjük a kívánt volument a hajkoronán. Csak vigyél fel egy kis hajformázó terméket, és kócolj a tincsekbe, meghatározva a textúrát.

 

Forrás: DFree / Shutterstock.com

23. A vonalú frizura vastag hajra

 

Ha vastag hajjal vagy megáldva, a hajvágások és frizurák terén gyakorlatilag korlátlan a választékod, de a karbantartás fárasztó lehet. Egy rövid hajvágással ezt a minimumra csökkentheted.

 

Forrás: HelgaEsteb / Shutterstock.com

24. Könnyű vízszintes frufru

 

Edie Campbell bobja rétegzett végekkel és világos vízszintes frufruval édesnek és ártatlannak tűnik. Ez a laza frizura gyorsan elkészül egy kis habfixálóval és hajszárítóval. Az ilyen frufru a szemedre irányítja a figyelmet, és hízeleg a magas homlokkal rendelkező arcoknak.

 

Forrás: Featureflash / Shutterstock.com

25. Drámai Bob

 

Minden geometrikus frizura könnyen formázható, ha a hajad egyenes. Jessie J egy vállat érő bobot választ, pontos, sűrű frufruval. A geometrikus bobokkal rendelkező barnák, akik jól érzik magukat a drámai megjelenésekben, fontolják meg Jessie J bob frizuraötletét.

 

Forrás: Featureflash / Shutterstock.com

26. Platina szőke halmozott Bob

 

Lady Gaga rövid halmozott bobja szép volument kínál a tarkójánál, ami különösen jól mutat az egyenes, vastag hajon. Nem lesz gondja a formázással, és mindig jól fog kinézni, különösen, ha trendi hajszínt választ, hogy frissítse új, rövid, halmozott bob frizuráját.

 

Forrás: OvidiuHrubaru / Shutterstock.com

27. Tompa A vonalú Bob

 

Jessica Stroup klasszikus, állig érő bobja a 2022-es hajvágási trendek közé tartozik. Az egyenes hajra készült bobok nagyon könnyen formázhatók, és az aktív nők és lányok megváltása, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy értékes idejüket díszes frizurákra fordítsák.

 

Forrás: DFree / Shutterstock.com

28. Rövid réteges frizura egyenes hajra

 

A réteges hajvágás garantálja a hozzáadott volument a vékony szálú hajnak. Kristin Chenoweth egy szuperhízelgő rövid frizurát hintáztat könnyű rétegekkel és hosszúkás oldalsó frufruval. Ha kerek vagy szögletes arcod van, ez a sziluett kicsit hosszabb hosszban is hízelgő lesz számodra.

 

Forrás: HelgaEsteb / Shutterstock.com

29. Rövid Edgy Bob

 

Sessilee Lopez vastag fekete haja élesen szögletes a végein, hogy a levágott bobjának extra éles befejezést kölcsönözzön. Imádjuk ennek a frizurának az aszimmetriáját, rojtos végeit, sikkes kukucskálós stílusát, és azt, ahogyan hangulata harmonizál Sessilee ruhájának mintájával.

 

Forrás: DebbyWong / Shutterstock.com

30. Élesen szögletes Bob

 

Chelsea Kane egy univerzálisan tetszetős, rövid, réteges frizurát mutat be, amely fiatal lányoknak, anyukáiknak, sőt, még nagymamáknak is megfelel! A ragyogóbb megjelenés érdekében használd Chelsea ötletét a merész, kontrasztos kiemelésekre, és a töveknél emeléssel formázd meg a réteges fürtjeidet.

 

Forrás: HelgaEsteb / Shutterstock.com

30 Egyenes És Rövid Haj Ötlet Stílusos Nőknek

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!