csillogo-kormok-boritokep

30+ Csillogó Körmök, Amikkel Kifejezheted A Személyiségedet:

Bemutattunk néhányat a legizgalmasabb, legkülönfélébb csillogó körmök közül.

 

Ezek a minták a hétköznapi koncepcióktól, mint a tökéletes klasszikus színekben bemutatott egyszínű körmök, egészen a drámaian díszített showstopperekig terjednek. E dizájnok közül sok elég egyszerű ahhoz, hogy a kezdők otthon is megvalósíthassad.

 

A körömművészet azért népszerű, mert sokan, akik szeretik kifesteni a körmüket, szeretnének kitűnni a tömegből. Ha egy szép dizájnt festesz a körmeidre, az egy remek módja annak, hogy kifejezd magad, és egyben megmutasd a képességeidet is.

 

A dizájnodat illesztheted a ruhádhoz, vagy megpróbálhatsz izgalmas kontrasztot alkotni. Ezeknek a körömfestési ötleteknek a használatával bármilyen benyomást kelthetsz.

 

Ha szeretnél még inspirációt gyűjteni, akkor nézd meg többi galériánkat is, amelyekben már sorra vettük a legjobb rózsaszín körmöket, barna körmöket, nude körmöket, téli körmöket és karácsonyi körmöket.

 

30+ legjobb csillogó körmök:

1. Kéttónusú pöttyös és csillogó kockás körmök

 

Egy modern körömstílus, amely a legtöbb személyiséghez illik, ezek a kéttónusú pöttyös körmök. A középhosszú, szögletes élek könnyen karbantarthatók, a csillogó pöttyök pedig remekül kiemelik az egész megjelenést. Kétféle színt választhatsz, amelyek felváltva mennek körmönként, a világosabb árnyalat díszíti a csillogó pöttyös dizájnt.

csillogo-kormok-1

2. Ovális formájú vintage kombinált körmök

 

Egy klasszikussal sosem lehet melléfogni. Ezek az ovális formájú körmök két színben is készülhetnek, általában az egyik egy mélyvörös árnyalatú, a másik pedig egy finomabb színű, vintage növényi dizájn mellett. A dizájnokat, például rózsákat, örvényeket vagy sokszögletű formákat keverheted. A vintage vörös jól harmonizál a klasszikus sminkstílusokkal és a rouge rúzzsal.

3. Barack és grapefruit nyári körmök

 

A napsütéses időjáráshoz jól passzoló körömstílus ezek a rózsaszín és korall árnyalatok. A színek egy hűsítő trópusi italra, vagy egy díszes flamingóra emlékeztetnek, míg a hangsúlyos körmök kis kókuszdiófák illúzióját keltik. Ahhoz, hogy a stílust egymást kiegészítő árnyalatokkal készítsd el, választhatsz egyetlen színt is a kis levelekből, például tisztán barnát, fehéret vagy zöldet.

4. Gótikus mandulás körmök örvényekkel

 

Sötét és elegáns, ez a megjelenés könnyen összeilleszthető ruhákkal és egyéb kiegészítőkkel. A fekete mandulakörmök csiszolt, királyi hangulatot kölcsönöznek, míg az örvénylő fehér körmök különleges hangsúlyt adnak, amely elegáns marad. Ezt a körömstílust egy szürke vagy fekete blézer szettel együtt egy ruhával, vagy egy elegáns felsővel és nadrággal sportolhatod.

5. Piros körmök felragasztott kristályokkal

 

Ez a piros körömdizájn szemet gyönyörködtető átalakítást ad a csillogó kristályokkal. Először vigyél fel egy réteg egyszínű, cukorkás almavörös színt a körmeidre. Győződj meg róla, hogy a szín telített és csillogó. A gyűrűs körmöddel vigyél fel csillogó ezüst csillámot. Befejezésül ragasszon fel különféle gyönyörű kristályokat.

6. Rózsaszín és rózsaarany kontrasztos körmök

 

Ezek a rózsaszín és rózsaarany körömdizájnok az egyszínű és a fémes körömlakkok közötti kontrasztra játszanak. Ez egy finom dizájn, amely jól illeszkedik bármilyen öltözékhez, az előkelőtől az alkalmiig. Egyszerűen vattacukor rózsaszín körömlakkot kenj a hüvelykujjadra, az első és a középső ujjadra, majd rózsaaranyat a gyűrűsujjadra és a kisujjadra.

7. Matt fekete és díszített arany körmök

 

Ez a fekete körömdizájn azoknak a legjobb, akik egyedi benyomást szeretnének kelteni. A hegyes hegyeket matt körmökkel párosítják. Arany ékezeteket ragasztanak rá olyan elrendezésben, amely az art decót idézi. Lehet, hogy ezek a körmök nem a legpraktikusabbak, de biztosan kitűnsz velük a tömegből. Ezeket minden körömfüggő tökéletesen viselheti.

8. Ombre körmök csillámos díszítéssel

 

Ez a csinos rózsaszín-fehér ombre dizájn egy gyönyörű rózsaarany csillámmal párosul a félhold fölött. A rózsaszín szín és az ombre hatás finom. Ezek a körmök bármilyen színben tökéletesek lennének, de a rózsaszín különleges vonzerővel bír minden körömművészet-rajongó számára. Ezek a körmök szögletes tippekkel rendelkeznek az egyedi megjelenés érdekében.

9. Áttetsző fehér körmök finom csillogással

 

Ez a körömművészet elsőre egyszerűnek tűnik. A csillámos hangsúlyok annyira finomak, hogy váratlanul kacsintanak a nézőre. Ezek a körmök a szép áttetsző fehér háttérre támaszkodnak, hogy a csillámok kiemelkedjenek. Ezek a körmök rövidebbek, lekerekített végekkel. Praktikusak a mindennapi viselethez, miközben egy kis csillogást adnak bármilyen öltözékhez.

10. Hosszú körömdizájn rózsaszínes árnyalattal

 

Ezeket a drámai rózsaszín körmöket hosszan viselik az extra csillogás érdekében. A színek egyszerűek, matt pirosas rózsaszín és metálos rózsaszín akcentusok váltakozó ujjakon. Ezek a körmök azoknak készültek, akik nem bánják, ha felhívják a figyelmet gondosan elkészített manikűrjükre. Próbáld ki ezeket a körmöket fehér felsővel, hogy még jobban kiemelkedjenek.

11. Pontozott rózsaszín és arany körmök neked

 

Ezeket a rózsaszín és arany körmöket hosszan és hegyesen viselik a drámai hatás érdekében. A különböző manikűr típusok különböző alkalmakra jók. Ez a francia hegyes körömdizájn egyik változata. Ezeken a körmökön fényes krómozott arany ékezetek vannak a félholdon a csillogásért. Ezek a körmök szépen kiegészítik a fényes arany és gyémánt ékszereket.

12. Ezüst csillogás és fényes fekete körmök

 

Ezek a fekete és ezüst körömdizájnok a festett hangsúlyokat csillogó csillámokkal kombinálják. Ezek a rövid körömdizájnok megmutatják, hogy hosszú manikűr nélkül is lehet erős hatást elérni. Ezek a körmök hihetetlenül fényesek és sok fényt tükröznek vissza. Az ezüst körömtervek különösen elegánsak, és különleges alkalmi öltözékednek különleges stílust kölcsönöznek.

13. Rövid gyöngyházfehér minták

 

Ezek az aranyos és elegáns körmök az irizáló fehér lakk szépségét mutatják be. A rövid, lekerekített körmön viselve ez a lakk visszaveri a fényt, és felhívja a figyelmet a kézre. Ez a dizájn jól mutatna egy bonyolultabb öltözékkel, hogy visszafogott kontrasztot adjon. Viselje ezeket a körmöket, amikor csak ragyogni szeretne.

14. Lágy rózsaszín és csillámokkal hangsúlyozott körmök

 

Ez a rövid körömdizájn a rózsaszín lágy árnyalatával és a rózsaarany csillámos ékezetekkel teszi a benyomást. Viseld ezeket a körmöket, ha szeretnéd hangsúlyozni a ruhádat anélkül, hogy háttérbe szorítanád azt. A rövid körmök praktikusak a mindennapokban, és ezek a körmök bármelyik unalmas napot feldobhatják. Viselje ezeket a körmöket, és legyen készen arra, hogy mindenféle bókokat kapjon.

15. Disco Glam körömművészet neked

 

Ez az egyedi fekete körömdizájn különleges alkalmi öltözékekhez is feldobja a hangulatot. Ezek a dizájner körmök matt feketét kombinálnak egy áttetsző nude akcentus körömmel. Az akcentus körmökre csillogó tükörsorokat helyezz. Ezek a körmök a klubban töltött éjszakák csillogását idézik anélkül, hogy túl bonyolultak lennének. Ezek a körmök gyönyörűen illenek bármilyen ruhához egy vidám esti szórakozáshoz.

16. Szikrázó vörös csillámos köröm dizájn

 

Ez az élénkpiros körömdizájn bármilyen öltözékkel kitűnik. A rövid körömdizájnnal nappalra vagy éjszakára is remekül viselhető. Ezek a körmök ragyogó, gyönyörű színben pompáznak. Ez egy otthon is kezelhető megjelenés.

17. Matt fekete és csillámos francia körmök

 

Ezek a 2018-as kreatív körmök a francia körömdizájn egy szórakoztató változata. A szögletes matt fekete tippekkel ezek a körmök egy csillogó rózsaszín sávot kaptak a félhold körül. Ezek a körmök természetes körmökre vagy akril körmökre szabottak. Ez egy olyan körömlakk ötlet, amelyet egy kis ügyességgel és sok türelemmel otthon is megvalósíthatsz.

18. Matt fekete és csillogó gyémánt körmök

 

Ezek a sötét körmök stílusos dizájnnal rendelkeznek. Ez a dizájn a fekete matt körmöket fényes fehérrel és irizáló gyémántokból álló, arasznyi mintával dobja fel. Ezek a körmök szögletesek és praktikusak a mindennapi viselethez. A matt és fényes, valamint a fekete és fehér közötti kontrasztok vizuálisan érdekes megjelenést eredményeznek.

19. Arany és szürke francia körmök

 

A matt körmök egy másik kreatív változata a ragyogó aranyszínű francia körmökkel érkezik. Ez a menő dizájn megmutatja az egyedi stílusérzékedet. Az arany körömtervek tökéletesek, ha ki akarsz tűnni a tömegből. Ezek gyönyörűen egyszerűek, és otthon is kivitelezhetőek. Lehet, hogy pont ezek lesznek a megfelelő körmök az Ön számára.

20. Gyönyörű halvány rózsaszín mályva körmök

 

Ez a körömdíszítés egyesíti a mályva körmök legjobb tulajdonságait egy kis francia körömtervezéssel. A szép halvány rózsaszín szín kiemeli a tiszta fehér tippeket. Ezek a körmök visszafogott eleganciával rendelkeznek, amely bármilyen stílushoz jól párosítható. Az Essie körömlakk remek választás lenne ennek a manikűrnek az otthoni elkészítéséhez.

21. Finom rózsaszínű ombre körmök 2018-ra

 

Ezek a körmök a mályva körmök és az ombre körmök okos kombinációja. Minden körömfüggő viselhetné ezt mindennapi dizájnként. A szögletes végek könnyen viselhetővé teszik ezt a dizájnt. Az ombre árnyékolás olyan finom az alaptól a hegyig, hogy otthon nehéz lehet megcsinálni. Bízza ezt a népszerű dizájnt a kedvenc szalonjának szakembereire.

22. Tengerészkék és arany francia körmök

 

Ez az egyik legkülönfélébb dizájn ebben a cikkben. A sötétkék matt lakk, a tiszta fehér fényes lakk és a fémes arany akcentusok hűvös keveréke. Ezek a dizájner körmök élesek és szabatosak. Remekül mutatnának a hivatalos öltözékekhez. Próbálja ki őket egy tengerészkék ruhával vagy szoknyaruhával.

23. Fémes körmök francia akcentussal

 

Ezek az egyedi körmök egy halvány rózsaszín fényes körömszínt kombinálnak egy szürke akcentusszínnel. Az egyik köröm francia mintázatú, a kisebbik pedig fémes köröm. A dizájn szépen átfolyik a halványrózsaszín fényes lakkból a fémes akcentusokba. Próbáld ki ezeket a körmöket egy finom krémszínű ruhával, vagy keresd a kontrasztot, és viselj feketét.

24. Csodálatos fényes króm körmök neked

 

Ezek a félelmetes fémes körmök gyönyörű krómozott kivitelűek. Szinte látod magad benne. Ezek a körmök lenyűgöző hangsúlyt adnának bármilyen együttesnek. A manikűr típusok különbözőek, de ezt bárki könnyedén viselheti. Fantasztikusan mutatnak arany és gyémánt ékszerekkel. Ha ilyen tökéletességre vágyik, keresse fel a helyi profi körömszalonját.

25. Ombre stílusú csillámos körmök

 

Ezek a népszerű körmök szeszélyes kivitelűek, amelyek bármilyen öltözékbe csillogást visznek. A rózsaszín körömlakkot ombre stílusban ezüst csillámokkal fedik le. Ez egy hosszú körömdizájn, amely bárkinek csinos lenne. Próbáld ki egy másik pasztell színben, hogy illeszkedjen vagy kontrasztban legyen a ruháddal. Próbáld ki, hogy ezeket a körmöket bármilyen vidám, különleges alkalomra való öltözékhez viseled. Párosítsd a lábkörmeidet a lenyűgöző hatás érdekében.

26. Márványos körömművészet fémes ékezetekkel

 

Ez a fantasztikus körömdíszítés finom fémes akcentust biztosít bármilyen öltözékhez. A fényes nude körömdizájnt krémfehérrel kombinálja. A fehér körmökön keresztül fess fémes rózsaarany lakkot, hogy természetes márványnak tűnjön. Ez a körömművészet egyszerű és kreatív. Ezt a dizájnt bárki képes lehet otthon is újraalkotni.

27. Egyszerű árnyalatú pirosító körmök

 

Ez a dizájn a körömművészet helyett inkább a manikűr egyes színeit mutatja be. Minden köröm egy-egy finoman eltérő árnyalatban van kifestve. Így könnyen elkészítheted a számodra tökéletes körmöket. A körmök takaros pontokba kerülnek. Ez a hosszú körömdizájn visszafogott és professzionális bármilyen alkalomra.

28. Klasszikus szögletes francia köröm

 

Ez az időtlen körömdíszítés mindenkinek jól áll. Egy klasszikus halvány rózsaszín francia manikűrt kombinál szögletes végekkel. A változatosság kedvéért a halvány rózsaszínt lecserélheted egy másik szép pasztellszínre. Ezek a körmök olyan könnyen viselhetőek, hogy bárki szívesen viselné őket. Ezek a finoman csillogó körmök segítenek abban, hogy minden helyzetben a lehető legjobban nézz ki.

29. Matt fekete és rózsaszín krómozott ombre körmök

 

Ez az aranyos körömdíszítés több népszerű trendet is egyesít egyben. A matt fekete körömszín hátteret biztosít a rózsaszín és króm ombre fényes körmöknek. A króm körömlakk egyedivé teszi az ombre hatást. Ez egy vidám, vidám dizájn, amely különösen csinosan mutatna egy fekete ruhával.

30. Fényes körmök matt akcentussal

 

Ezek a sötét körmök a króm körömművészet legjavát ötvözik a csillogó matt lila lakkokkal. A krómhatás igazán lenyűgöző a sötétbor színben. A matt körmökön egy kis csillogás gondoskodik a másfajta megjelenésről. Ezek a körmök gyönyörűen mutatnának egy fekete formaruhával.

31. Klasszikus fekete körmök kristály díszítésekkel

 

A sötét körmök elegáns hátteret biztosítanak a gyönyörű kristály díszítéseknek. A kristályok különböző pasztellszínekben csillognak. Átlósan vannak elhelyezve a körmökön, hogy maximalizálják a csillogást. A fényes fekete körmökön középszürke színben csillogó jelek vannak. Alig van rájuk szükség ennek a manikűrnek a lenyűgöző csillogása mellett.

32. Halvány pasztell körömlakk ötlet gyöngyházfényű akcentussal

 

Ez az egyszerű körömlakkötlet három körömszínt használ: egy halvány barackos rózsaszínt, egy világos levendulát és egy gyönyörű irizáló gyöngyöt. A gyöngyházszín olyan fényes, hogy a legkisebb körmöket is az egész megjelenés fénypontjává teszi. Nincs szükséged körömdíszre, ha ilyen szépen kombinálod a körömszínt.

33. Mélylila körmök és ékzáras csillámos akcentusok

 

Ezek a kiemelkedő körömdíszek nagy benyomást keltenek. A mély bordó színű körömszín kiemeli a halvány, piruló rózsaszín gyűrűsujjat. A sötétlilával ékszermintát festettek a körömre, és világos rózsaszín csillámokkal töltik ki. Ezek drámai körmök, de a színprofil megtartja a profi megjelenést. Bárki képes lenne viselni ezeket a körmöket, éjjel vagy nappal.

30+ Csillogó Körmök, Amikkel Kifejezheted A Személyiségedet

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!