hajekszer

3 Hajékszer, Amely Csillogást Ad És Karcsúsítja Az Arcodat:

Azok a csillogó hajgumik, amiket gyerekkorunkban imádtunk, mostanában sikkes, felnőttkori visszatérésnek örvendenek – és ahogy a hollywoodi szépségek bizonyítják, nem csak a hajat söprik le az arcunkról! Ezek az ékköves darabok csillogást adnak a hajszálaknak, így azok ragyognak, visszaverik a fényt a bőrre, hogy ragyogó ragyogást kölcsönözzenek, a fül fölé helyezve pedig felfelé irányítják a figyelmet, hogy felemeljék az arcvonásokat, így bárhol és bármikor vörös szőnyeghez méltó megjelenést biztosítanak.

A legjobb hajékszerek

Készen áll arra, hogy még ma átalakítsa megjelenését néhány elegáns, trendi hajékszerrel? Ezen hajékszerek egészen biztosan káprázatos kifinomultságot kölcsönöznek az együttesednek.

arany_fesu_hajékszer

1. Arany hajfésű

Ha olyan megjelenésről van szó, amely csillogást sugároz, figyeld meg a Little Big Town énekesnőjét, Kimberly Schlapmant és az arany hajfésűt. A lenyűgöző virágmintával ellátott, elefántcsont színű műgyöngyökkel és kristályokkal díszített fésűvel elhalmoznak majd a bókok, amikor ezt a hajékszert viseled.

egyszeru_hajekszer

2. Klasszikus elegáns gyöngyös Bobby Pins

Imádjuk a Last Man Standing sorozat Nancy Travisét, így amikor megláttuk, hogy könnyedén veszi fel a hajékszer-trendet egy gyönyörű gyöngyös bobby pin segítségével, tudtuk, hogy nekünk is ki kell próbálnunk. Három elegáns és gyönyörű hajtűt tartalmaz, amelyek bármilyen öltözéket kivállóan kiegészítenek.

kristaly_level_hajekszer

3. Modern kristálylevél hajcsat

A The Crown szereplője, Claire Foy a modern csillogás mestere, amit a barettekben való pompás ízlése is bizonyít. Ez a kristályokkal díszített hajcsat levélként van megformázva, így egy szórakoztató hajékszer, amely könnyedén egy alapvető hajkiegészítőddé válhat.

Ajánlott Cikk: Ezt A 13 Sminket Kell Ismerned Idén Télen, Hogy Igazán Trendi Legyél

3_hajekszer

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!