Ez A 23 Zene Komoly Katarzist Képes Kiváltani Az Emberekből Szakítás Után:

Az én késztetésem, hogy szakítás közben zenéhez forduljak, ritkán az, hogy eltereljem a figyelmemet a viharos érzelmeimről; sokkal inkább felerősítem őket. Számomra a gyász úgy néz ki, mint a térdemet nyersen dörzsölni, mert a szőnyegen kúszni sokkal könnyebb, mint járni, vagy a zuhany alatt ülni, hogy elfelejthessem – akár csak egy pillanatra is -, hogy a bőrömön lecsorgó víz egy része a saját könnycsatornáimból folyik. És ha már ilyen fájdalmat kell elviselnem, fogadj a seggedre, hogy olyan dalra akarom ezt tenni, amely filmszerűvé teszi a nyomasztó szomorúságomat! Így inkább olyan lesz, mintha valami lenyűgöző indie filmben szerepelnék, amely nemesnek értékeli a bánatomat a szívfájdalom alatt, ahelyett, hogy lecsupaszítaná, hogy megmutassa, milyen szőnyegre kúszó vagy zuhanyzóban ücsörgő is valójában.

A zene számomra egy módja annak, hogy átéljem az érzéseimet, és teljes mértékben átéljem őket. A dalok felnagyítják a félelmeimet, frusztrációimat, reményeimet és bizonytalanságomat, amíg olyan hangosak nem lesznek, hogy úgy érzem, beborítanak. Csak amikor már egy ideje együtt ülök velük, akkor tűnnek elég rezonánsnak ahhoz, hogy valóban feldolgozzam őket. Mások számára azonban a zene egy másfajta megküzdési mechanizmus. Elterelés – menekülés – a szívfájdalmak zűrzavara elől. Társ a mérhetetlen magány idején. Ez egy ürügy arra, hogy kiabáljunk, zokogjunk, elmélkedjünk vagy figyelmen kívül hagyjuk – és aztán ezeket a dolgokat újra és újra megtegyük.

Itt van 23 szakítós dal, amely garantáltan felfogja kavarni az érzelmeidet:

1. “Harambe,” Young Thug
2. “She’s Not Afraid,” One Direction
3. “Never Going Back Again,” Fleetwood Mac
4. “Bodak Yellow,” Cardi B
5. “Hard Feelings/Loveless,” Lorde
6. “By Myself,” Linkin Park
7. “Shout Out to My Ex,” Little Mix
8. “Backseat Freestyle,” Kendrick Lamar
9. “Back to Black,” Amy Winehouse
10. “It Ain’t Me,” Kygo/Selena Gomez
11. “The Girl You Lost to Cocaine,” Sia
12. “God Only Knows,” The Beach Boys
13. “So What,” P!nk
14. “Blame Game,” Kanye West
15. “Eventually,” Tame Impala
16. “See You Again,” Elle King
17. “Too Much,” Kehlani
18. “Not in That Way,” Sam Smith
19. “Since U Been Gone,” Kelly Clarkson
20. “Water Under the Bridge,” Adele
21. “Skinny Love,” Bon Iver
22. “I Almost Do,” Taylor Swift
23. “Praying,” Kesha

szakítós_zene

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!