legjobb-teli-kormok-2021

20+ Legjobb Téli Körmök 2021-ből, Amiket Ezen A Télen Is Másolhatsz:

Összegyűjtöttük a legjobb téli körmöket 2021-ből, amire szükséged lehet, hogy átvészeld a szezont.

 

Bár a klasszikus karácsonyi és ünnepi körömdíszek csodálatát sosem fogjuk abbahagyni, mindig új, szórakoztató módokat keresünk az ünnepi szezon megünneplésére. Ezért indultunk küldetésünkre, hogy megtaláljuk a tavalyi év legjobb téli körmeit az instán.

 

Ha szeretnél még több téli köröm ötletet látni, akkor nézd meg a 2022-es téli köröm trendeket is, vagy ha ünnepi körmök után kutatsz, akkor nézd meg a karácsonyi körmök válogatásunkat, hátha ott fogod megtalálni a számításodat.

 

20+ legjobb téli körmök 2021-ből:

Fokozatos téli körmök 2021-ből

 

A gradiens manikűrök ebben a szezonban nagyon mennek. Nincs is jobb módja, hogy ezt az elegáns trendet egész szezonban fenntartsd, mint a meleg színek használata. Az újrateremtéshez nem kell mást tenned, mint kiválasztani a kedvenc meleg, semleges színeidet, és a sötéttől a világos felé haladni.

teli-kormok-2021-1

Instagram: @reinventing50s

téli körmök 2021 2

Instagram: @thenailpolishsh3lf

Csillagos téli körmök 2021-ből

A csillagokat ábrázoló körmök már jó ideje trendi, és könnyű belátni, hogy miért. Így amikor korábban kezd sötétedni, szerezz be egy gyönyörű, csillagokkal díszített manikűrt, amely tökéletes az ünnepi szezonra. A legjobb rész? Néhányat akár magad is elkészíthetsz belőlük.

téli körmök 2021 5

Instagram: @polishedwolfe

Állatmintás téli körmök 2021-ből

Ha mi, körömművészet-fanatikusok egy dolgot mindenekelőtt szeretünk, akkor az az állatminták. Az állatmintás körömművészet folyamatosan fejlődik a szín- és mintakombinációkban, és mindig kipróbálhatsz valami újat, például zebramintát egy krómozott alapon, mix n match francia tippeket, vagy leopárdmintát egy akcentus körmön. És ha minden más nem sikerül, egy aranyos tehénmintás manikűr egyszerűen a legcsinosabb, függetlenül attól, hogy hogyan viseled.

téli körmök 2021 7

Instagram: @tashas_beauty_room

téli körmök 2021 8

Instagram: @beautyworksbyamy

Örvényes téli körmök 2021-ből

2021-ben már most megnövekedett keresések és még nagyobb népszerűségnek örvend az absztrakt swirl körmök iránt. Ez a körömtrend sok negatív térbeli részletre támaszkodik, ami a téli manikűr legcsinosabb körömművészeti ötletévé teszi. Az örvény lehet olyan hosszú, amilyen hosszú (fentről lefelé, egy sarok felett, bármi), olyan vastag, amilyen vastag és bármilyen színű; az egész csak arról szól, hogy szórakoztató megjelenést hozzunk létre.

téli körmök 2021 9

Instagram: @gelsbybry

téli körmök 2021 10

Instagram: @nailsbyalsn

Krómozott téli körmök 2021-ből

Hozd el az ünnepi hangulatot szuper mókás és ünnepi módon a fényes és merész króm körömdizájnokkal. Nem számít, milyen ízlésed van, korlátlan szín és dizájn közül választhatsz. Ha új vagy ebben a trendben, és ki akartad próbálni anélkül, hogy elköteleznéd magad a teljes fémes megjelenés mellett, válaszd a francia krómozott körmöket, vagy csak a hangsúlyos körmökön készíttesd el, a finom, mégis elegáns megjelenés érdekében.

téli körmök 2021 11

Instagram: @thebohemebeauty

téli körmök 2021 12

Instagram: @_by_shelley

Ünnepi piros és zöld téli körmök 2021-ből

Nincs is klasszikusabb, mint a piros és zöld körmök karácsonyra. Néhány ilyen körömművészet nem igényel sok lábmunkát, így eleve kevésbé ijesztő, mint néhány más manikűr ezen a listán.

téli körmök 2021 13

Instagram: @farmhousemanis

téli körmök 2021 14

Instagram: @fasia.nails

Fekete-fehér téli körmök 2021-ből

Néha egyszerűen csak van valami a fekete-fehér éles, éles megjelenése mellett. Véleményünk szerint pedig különösen vonzó, ha az őszi és téli sötétebb hónapokban rétegezve kerül a körmökre.

téli körmök 2021 15

Instagram: @paintboxnails

téli körmök 2021 16

Instagram: @christinass_nails

Rétes téli körmök 2021-ből

Semmi sem mondja úgy, hogy az évszakok változnak, mint a kockás minta. Rég elmúltak már azok az idők, amikor a kockás unalmas és figyelmen kívül hagyott volt. A print felfrissült szórakoztató és érdekes mintákkal, valamint színkombinációkkal. Ha tartános vagy kockás mintával próbálkozol, és segítségre van szükséged az egyenes vonalakhoz, használj csíkos szalagot egy száraz alapszín fölé.

téli körmök 2021 17

Instagram: @__nailsbybec__

Pulóveres téli körmök 2021-ből

Amikor kint hűvös lesz az idő, semmit sem várunk jobban, mint elővenni a legbújósabb pulóverünket. Most már a körmeid is megtapasztalhatják a meleg kötésbe burkolózás kényelmét: Ez a téli körömtrend a legbájosabb pulóvered kábelkötéses mintáját utánozza, és mi mindannyian rajongunk érte.

téli körmök 2021 19

Instagram: @nailsbypaulin

téli körmök 2021 20

Instagram: @nailsbyashleey_

Tónusos téli körmök 2021-ből

Ki mondta, hogy nem keverheted a matt és a fényes körmöket?  Egy szép matt alap és gyönyörű fényes körömvégek a kifinomult, divatos szezonális csillogás csúcsa. A matt megjelenést egy matt fedőlakk adja, amelyet a normál körömlakkod tetejére adsz, vagyis nincs szükséged különféle új lakkokra ahhoz, hogy elérd ezt a megjelenést.

téli körmök 2021 21

Instagram: @playing_with_nails

téli körmök 2021 22

Instagram: @livelovepolish

Modern francia téli körmök 2021-ből

Bár az absztrakt minták és a csillogó akcentusú körömdíszek biztosan nagy területet foglalnak el az Instagram “mentett” mappánkban, mi is úgy találjuk, hogy vonzódunk a klasszikus francia manikűrhöz. Természetesen megőrizheted az időtlenséget fehér tippekkel, de ha valami vidámabb és elegánsabb megoldást keresel az ünnepi szezonra, kipróbálhatod a csillámos tippeket, a gyöngyökkel kirakott manikűröket vagy akár a csíkosakat is.

téli körmök 2021 23

Instagram: @naillounge

téli körmök 2021 24

Instagram: @thehotblend

teli-kormok-2021-pinterest

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!