20+ Gyönyörű Őszi Körmök 2022-ben: (2. Rész)

Ezek a gondosan kiválogatott 2022-es őszi körmök egyszerre aranyosak és kreatívak.

 

Ha őszi körömdizájn ötleteket keresel, akkor itt vannak ezek az őszi ötletek néhány nagyon tehetséges művésztől. Az alkotókat az instagrammról és a weheartit-ről válogattuk össze, majd kiválasztottuk a 20 legjobbat! Ezen túl, ha még szeretnél még több inspirációt és őszi körmöt látni akkor nézd meg a korábbi 2022-es őszi körmök válogatásunkat is, illetve a korábbi őszi körmök 2021-es gyűjteményét is.

 

Szerk.: azóta megjelent a 2022-es téli körmök válogatásunk is, ezért ha már előre készülnél a téli szezonra, akkor nézd meg azt is!

 

Gyönyörű őszi körmök válogatása:

őszi-körmök-nude

Forrás: beautybydaliaxo

1. Lágy nude színek

 

Ezek a körmök olyan színeket használnak, amelyek bárkinek jól állnának. Nem csak ez, de ez az egyszerű dizájn bármilyen körömhosszúsághoz tökéletes lenne, beleértve a természetes körmöket is.

 

Forrás: tami_tamichka

2. Narancssárga és arany csillámpor

 

Ezek a körmök ordítanak az őszről. Imádom az arany csillogás hozzáadását a mutatóujjon és a gyűrűsujjon.

 

Forrás: weheartit

3. Tökös körmök

 

Íme egy körömkészlet, amely tökéletes egy napra a tökföldön. A sütőtök szerelmesei akár minden ujjukra is tehetnek egy-egy tököt.

 

Forrás: weheartit

4. Többszínű őszi körmök

 

Ha olyan körömlakkot keresel, ami tökéletesen illik a természetes körmeidhez, akkor ez a te körömlakkod. A színek egyszerűen gyönyörűek. Adj hozzá egy aranygyűrűt, hogy még jobban kiemelkedjenek a körmeid.

 

Forrás: weheartit

5. Állati mintás körmök

 

Az állatminták rajongói imádni fogják ezeket az egyszerű állatmintás körmöket. Használd a kedvenc őszi színeidet a körömdizájnhoz.

 

Forrás: elize_nails

6. Gyönyörű barnák

 

Nem gyakran találkozol barna körömdizájnokkal, ezért ha barna megjelenésre vágysz, fontold meg ezeket a többszínű körmöket.

 

Forrás: weheartit

7. Arany csillagok és holdak

 

Nagyon szeretem ezeket a körmöket, amelyek gyönyörű őszi színeket és arany hold- és csillagdíszeket tartalmaznak.

 

8. Egy leheletnyi zöld

 

Fontold meg, hogy egy csipetnyi zöldet adj az őszi körmeidhez. Úgy gondolom, hogy a zöld egyedi és vidám színt ad az összképnek.

Forrás: lizart.nails

9. Őszi minták

 

Íme egy körömkészlet, amely olyan őszi dizájnokat tartalmaz, mint egy madárijesztő, levelek és makkok. Készíttesse el körmeit kedvenc őszi elemeivel, például tökökkel.

 

Forrás: nailsbymlh

10. Barna körmök leopárdmintával

 

Mutasd meg körmeidet ezekkel a gyönyörű leopárdmintás és barna színű körmökkel. A leopárdmintás dizájnon gyönyörű aranypelyhekkel tarkított pöttyök vannak.

 

Forrás: weheartit

11. Őszi kockás körmök

 

A kockás minták hozzáadása adja ezeknek a körmöknek a végső őszi hangulatot. Párosítsd ezeket a körmöket kedvenc kockás ingeddel vagy hangulatos, bolyhos pulóverrel, hogy teljes legyen a megjelenés.

 

Forrás: weheartit

12. Matt fekete arany pelyhekkel

 

Ezek a matt fekete körmök pompásan néznek ki egy menő aranypehely-designnal párosítva. Ezek a körmök tökéletesek őszre és Halloweenre.

 

Forrás: weheartit

13. Leopárd és narancs

 

Ha készen állsz az őszi hangulatra, ezekkel a körmökkel tökéletesen beindíthatod a szezont. Csillámos körömlakkal vagy anélkül is elkészíttetheted a körmeidet. Bárhogy is legyen, mindkét esetben remekül fognak kinézni.

 

Forrás: weheartit

14. Csíkos őszi színekkel

 

Amit imádok ebben a dizájnban, az az, hogy ősszel és télen is remekül mutatna. Karácsony idejére a színeket élénkpirosra cserélheted.

 

Forrás: weheartit

15. Virágok és örvények

 

Íme egy dizájn, ami tökéletes, amikor átmegyünk az őszi szezonba. Ezek a körmök tökéletesek késő nyár végére és kora tavaszra.

 

Forrás: _mejzi

16. Csokoládés matt körmök

 

Ha szereted a matt megjelenést, próbáld ki ezeket a csokoládé színű körmöket, amelyeken gyönyörű arany pelyhek vannak. Ha nem rajongsz a barna színért, bármilyen szín jól mutatna ezzel a dizájnnal.

 

17-20. További őszi köröm minták

 

Az alábbiakban néhány őszi körömdesign ötletet szedtünk össze @barbrafeszyn-től. Basia egy szuper tehetséges körömtervező művész.

 

Forrás: barbrafeszyn

Forrás: barbrafeszyn

Forrás: barbrafeszyn

Forrás: barbrafeszyn

Mindenképpen nézd meg az Instagram-fiókját, ha további elképesztő körömdesign-ötleteket keresel. Az Instagram fiókjának linkjét minden egyes kép alatt a kreditpontok között adtam meg, ha szeretnéd követni őt.

 

Ezek az őszi körömdizájnok abszolút gyönyörűek. Ha megtaláltad a neked tetsző körmöket, mutasd meg a képet a műkörömépítődnek, és hagyd, hogy varázsoljon.

 

Kreatív lehetsz úgy is, hogy inspirálódsz egy dizájnból, és a személyiségednek megfelelően változtatsz a dolgokon.

20+ Gyönyörű Őszi Körmök 2022-ben

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!