20 Francia Köröm Ötlet, Amit Meg Kell Ismerned 2022-ben:

A francia köröm története egészen a 18. századig nyúlik vissza.

 

A megjelenés rövid szünetet tartott valamikor a 2000-es évek közepén, de a legújabb változatok messze elmaradnak az elmúlt évtizedek vastag, szögletes akrilfestésétől.

 

A szivárványos részletek, a minimalista körvonalak és a szögletes hangsúlyok most új lehetőségeket kínálnak a francia manikűr viselésére.

 

A mai cikkünkben további 20 francia körmöt mutatunk be. Ha érdekelnének még további körmök a témában, akkor nézd meg a korábbi írásunkat is, amelyben már egyszer összeszedtünk 20 francia köröm mintát az instagramról.

 

Következzen 20 kipróbálandó francia köröm minta.

francia-köröm-1
forrás: instagram

Színes blokk

Az eredetihez hasonlóan a francia mani ezen változata a klasszikus egyenes vonalakra támaszkodik, amelyek kiemelik a körömhegyeket. Ami modernebbé teszi, az a különböző színek minden körömön, a vastagabb színblokk és a matt fedőlakk.

forrás: instagram

Szivárvány V

Ha nem tudsz dönteni egy lakkszín mellett, akkor ezzel a dizájnnal nem kell döntened. Minden köröm egy-egy sötétebb és világosabb színt párosít. Ráadásul a V alakú festés segít vizuálisan meghosszabbítani a körmöt.

forrás: instagram

Pszichedelikus keverék

A többszínű, nem egységes mintával festett örvények retro ’60-as évekbeli hangulatot árasztanak. Ez a megjelenés ugyanolyan trippy lesz bármilyen színkombinációval, amit választ.

forrás: instagram

Teknőc tippek

Ezek a finoman festett teknőc tippek úgy néznek ki, mintha finom ékszerek lennének, amelyeket tökéletesen elhelyeztek minden körömágy végén.

forrás: instagram

Kéttónusú francia

A részlet finom, de a fekete csík mindkét oldalán, amely ezeket a tippeket hangsúlyozza, a legapróbb színváltozat minden egyes körömön. Ha jobban megnézed, láthatod, hogy minden színnek van egy világosabb és egy sötétebb változata.

forrás: instagram

Virágos francia

Mi mondja jobban, hogy tavasz van, mint a körmökre festett virágok? Nemcsak a
virágok különbözőek minden egyes tippen, hanem a design csak a köröm
széleire koncentrálódik.

forrás: instagram

Martini Mani

Valaki más hirtelen vágyik egy martinira, extra piszkos?

forrás: @sephoracollection

A klasszikus

Ha hűséges vagy a hagyományos francia manikűrhöz, modernizáld a megjelenésed egy fehér, macskaszemmel való párosítással.

forrás: @nail_unistella

Fekete szivárványok

A szivárványok jól adják magukat egy ívelt hegyhez. Próbálja ki ezt a technicolor csavart a Frenchie, de festeni őket egy fekete alapon egy hangulatosabb megjelenésért .

forrás: @spifster

Fekete-fehér grafika

Játszd ki a fehér francia tippeket fekete hiper-grafikus részletekkel.

forrás: @flowidity108

A francia vonal

A francia manikűr minimalista megközelítése a francia vonal, ahol a körömágyadon fekete színnel húzod végig a körömágyat. Őszintén szólva, ez annyira egyszerű.

forrás: @jessicawashick

Monokróm osztott

A francia hegy, félhold kombináció, ez a monokróm megjelenés egy mod dizájn, ami mindenhez passzol. Először az egyik színt fesse le, és adjon neki elegendő időt, hogy megszáradjon, mielőtt a második lakkot felvinné.

forrás: @amivnails

Márvány tippek

A márvány körmök egy folyamatos trend. Miért ne próbálnád ki idén nyáron francia tippekkel? Nekünk különösen tetszik ez a lila változat, amelyet egy teljes márvány köröm egészít ki.

forrás: @me_julielee

Francia halszálkák

A francia tippek és a halszálkás körmök stílusilag kéz a kézben járnak, miért ne kombinálhatnánk a két vámpíros választást egybe? Kezdd csupasz körömmel, majd kézzel fess rácsot, vagy használj körömsablont a keresztbe-kasírozott dizájn eléréséhez. Ha megszáradt, fesd fehérre a hegyeket, és fejezd be átlátszó alapozóval.

forrás: @naominailsnyc

Visszafogott csíkozás

Ez a megjelenés, amelyet az ELLE saját szépségguruja, Julie Schott viselt, a francia manikűr felfrissítésének finom módja. Miután megszáradtak a fehér végek, húzz alá egy-egy nude színű csíkot, és fejezd be a megjelenést egy átlátszó fedőlakkal.

forrás: @nail_unistella

Mondrian körvonalak

Koncentrálj ennek a manikűrnek a gyűrűsujjára. A fehér hegyet fekete színnel béleli ki a grafikus, Mondrian-szerű dizájn érdekében.

forrás: @paintbox

Olajfoltos tippek

Emeld egy újabb szintre az olajfoltos körömtrendet, ha a fóliát csak a körömhegyeknél viszed fel, a köröm többi részét pedig csupaszon hagyod.

forrás: @palemoonseattle

Mentás fakó

Ez a körömművész egy menta színű francia tippet kombinált egy ombre fade-vel. Bármilyen színt is választasz, mindig a legvilágosabb árnyalattal kezdd először, és adj időt magadnak, hogy minden egyes réteg megszáradjon.

forrás: @aliciatnails

Dupla bélelt

Ez a minimál köröm frissíti a francia tippet a megfelelő középső vonal egyszerű kiegészítésével. Ezen a szakaszon a legtisztább megjelenés érdekében utánozd a hegyed ívét.

forrás: @nailsbymii

Szabadon formázott részletek

Egy furcsább francia tipphez, szabadkézzel készítsd el a dizájnt az egész körmödön, mint ez a grapefruit, görögdinnye és 80-as évekbeli motívumok keveréke.

Ha még szeretnél inspirálódni és felkészülni az őszi szezonra, akkor nézd meg a korábbi cikkünket is, amelyben összeszedtük azokat az őszi körmöket, amelyek a 2022-es évben a legtrendibbek lesznek.

20 Francia Köröm Ötlet, Amit Meg Kell Ismerned 2022-ben

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!