francia-köröm-ötletek

20 Francia Köröm Ötlet A Következő Szalon Látogatásra:

A kifutóktól a körömszalonokig és a kettő között mindenhol, a francia körömnek ismét nagy divatja van. Az igazat megvallva, ez a visszatekintő dizájn sosem ment ki a divatból, valószínűleg azért, mert halvány rózsaszín és ívelt fehér hegyű színkombinációjával a természetes körmök megjelenését utánozza.

 

Manapság azonban a hagyományos francia tippek jóval tovább fejlődtek, mint amire valószínűleg a 90-es évekből vagy a 2000-es évek elejéről emlékszel.

 

A körömművészek új trendeket hoznak létre a színpárosításokkal, a hegyformákkal és a vonalvastagságokkal, sőt, a különböző textúrákkal és felületekkel való játékkal. A francia manikűrhöz díszítéseket, körömművészetet, néhány követ vagy részletesebb burkolást adunk hozzá.

 

Ha inspirációra vágysz a következő manikűröd előtt, akkor jó helyen jársz!

 

Ha még esetleg érdekelnek a szezonális körmök is akkor, nézd meg a 2022-es őszi köröm válogatásunkat is, amelyben 30 őszi köröm mintát szedtünk össze, hogy felkészülhess a hamarosan beköszöntő őszi szezonra.

 

Ez a 20 francia köröm ötlet az egyszerűtől az extráig terjedhet, de mind egy olyan klasszikus variációja, amelytől mindenki, akit látsz, azt fogja mondani: “Imádom a körmeidet!”.

francia-köröm-kétszinü
instagram: @nails_of_la

1. Kétszínű francia köröm

 

Fogd a hagyományos francia tippet, és két részre vágd két különböző színnel, amelyek a köröm közepén találkoznak, ahogy Brittney Boyce, a sztárkörömépítő művész tette itt a lila és a rózsaszín árnyalataival.

 

virágos-francia-köröm
instagram: @sundays_studio

2. Virágos francia köröm

 

A hagyományos francia ívelt tippek könnyen átalakíthatók elegáns szirmos dizájnokká. “Ez nagyszerű az esküvőkhöz” – mondja Lin ezekről a klasszikus francia színkombinációban renderelt virágos tippekről, ahogy itt látható a sundays’ feedből. Szirmokat festethetsz az összes ujjadra, vagy választhatsz csak néhány körmöt, amit ezzel a százszorszép ihlette dizájnmunkával hangsúlyozhatsz.

instagram: @sundays_studio

3. Többszínű és minimalista francia köröm

 

Cseréld a halvány rózsaszínt negatív térre, a fehér tippeket pedig néhány sötét semleges színre, hogy elérd ezt a modern minimalista stílust. “Ez sokkal finomabb a több színű variációval a francia tippeken” – mondja Lin. “Játékos lehetsz, de kevésbé kockázatos, mivel a körmeid nagy részét egy átlátszó alap fedni fogja.” Ez a variáció is szépen kinő, ahogy a legtöbb negatív térbeli dizájn is.

instagram: @nailroomclitheroe

4. Szögletes ékezetek francia köröm

 

A forró rózsaszín és a lila-lila kombinálódik ebben a francia manikűrben, amely szögletes csúcsokat mutat az íveltekkel szemben – és mindkét kéz színvilágát a másik ellentéteként kezeli.

keveréses-francia-köröm
instagram: @thenailritual

5. Mintakeveréses francia köröm

 

Ki mondta, hogy minden tippednek egyeznie kell? Változtasd minden egyes körmödet mini műalkotássá grafikus tippekkel, amelyek bonyolult mintákat sportolnak különböző színekben.

 

instagram: @klamaja

6. Dús barackos francia köröm

 

Mindenki kedvenc gyümölcs emojija jól játszik a francia manikűr motívummal. Párosítsd a narancssárga színű tippeket leveles zöld akcentusokkal és a körömágyadra festett dús barackokkal.

instagram: @sundays_studio

7. Duplázd meg

 

Azok számára, akik nem akarnak lemondani a szögletes vagy szögletes körömformákról a francia dizájn szuperül adaptálható. A francia köröm vonal vastagságát a körömhossz alapján lehet, hogy módosítani kell, például a rövidebb körmökhöz vékonyabb vonalat kell választani, ha azt szeretnénk, hogy az ujjunk hosszúnak tűnjön. Vagy egyszerűen rárakhatsz egy extra színvonalat, amely átöleli a hegyeket, mint például az itt látható dupla rózsaszín sávos megjelenés. Válassza kedvenc színét ehhez az extra vonalas akcentushoz, vagy tartsa klasszikus fehéren.

 

lánghegy-francia-köröm
instagram: @nailsbyravi

8. Lánghegyes francia köröm

 

Hozd a hőséget a számjegyeidre hosszúkás lángmintákkal minden egyes körmödön. Választhatsz két kontrasztos lakkot ehhez a dizájnhoz, vagy választhatod a pasztell szivárványos utat, ahogy itt látható.

 

glitteres-francia-köröm
instagram: @heaven_for_nails_

9. Glitteres ragyogás

 

Lehet, hogy a kezeid nem elég stabilak ahhoz, hogy klasszikus francia manikűröket készíts magadnak otthon, de biztosan kipróbálhatsz egy DIY csillámos dizájnt, amely a hagyományos ívelt fehér tippeket idézi. Miután a kiválasztott alapszín megszáradt, fesd a kedvenc fémes csillámlakkodat a körmöd felső harmadára, követve a köröm formájának körvonalait. lehet lágy és finom, mint ez az arany-arany kombináció, vagy valami nagyobb kontrasztú, ha merészebb megjelenésre vágysz.

 

gyöngyház-francia-köröm
instagram: @houseofnails206

10. Gyöngyházfényű szépség

 

Ez az ékkövekkel kirakott francia köröm ombré zöld kavargó hegyeket, grafikus fekete-fehér vonalakat és strasszköveket tartalmaz az extra csillogás és textúra érdekében. Ezeknek az egyedi elemeknek és a fényes, negatív térrel rendelkező alapnak köszönhetően ez a manikűr egyszerre klasszikus és pszichedelikus.

 

sherbet-francia-köröm
instagram: @thedutchnailtech

11. Sherbet árnyalatok

 

Francia köröm, de csináld többszínűvé! Ezeken a körmökön nem egy, hanem két trend is megjelenik: szivárványos francia tippek, amelyeket “kivágott” formára reszelnek, ami lényegében úgy néz ki, mint egy négyzet alakú sziluett, amiből egy félholdat vágtak ki.

instagram: @im_pressd

12. Party körmök

Ezeket a texturált tippeket, amelyeken a hagyományos francia tippek fölé húzott, emelt, színes, szögletes vonalakat láthatunk, egy Mara Hoffman-ruha ihlette. Az eredmény? Egy ünnepi, konfetti kinézetű manikűr, amely tökéletes lenne a születésnapi hónapra vagy egy különleges ünnepségre.

 

fordított-francia-köröm
instagram: @manikura.cuerna

13. Fordított francia köröm

 

Ahelyett, hogy a tippekre koncentrálnál, a fordított francia köröm tövénél egy festett ív húzódik végig. Ezt a megjelenést keverheted egyszínű körmökkel, ahogy itt látható, vagy minden egyes számjegyet így festhetsz. Egyes változatok az invertált francia dizájnt klasszikus francia tippel is párosítják, így a köröm felső és alsó része is hangsúlyos.

félhold-francia-köröm
instagram: @polishedbyphelisia

14. Félholdas francia köröm

 

A félholdas motívumok a fordított francia ötletet dolgozzák fel, kicsit túlzóvá téve azt egy tömör, félkör alakú, a köröm aljától felfelé sugárzó formával, szemben az egyszerű íves vonallal. Itt is kipróbálhatsz mindenféle váratlan színpárosítást, vagy keverhetsz bele krómfóliát az extra csillogás érdekében.

gonosz-szem-francia-köröm
instagram: @sundays_studio

15. Gonosz szem

Én imádom a klasszikus francia körmöt egy egészen finom művészi érintéssel feldobni egy apró gonosz szemmel, amelyet közvetlenül a gyűrűsujj hegyére helyeztek. Bónuszpontokat kapsz, ha ugyanezt a védőmotívumot viselő gyűrűt vagy karkötőt viselsz.

matt-francia-köröm
instagram: @beautybella7

16. Matt és egyszínű francia köröm

 

Extra kifinomultságra vágysz? Legyen matt az alapszíned, és teremts kontrasztot a francia hegyeken ugyanezzel az árnyalattal – csak fényes kivitelben. Fekete-fekete lehet, ahogy itt látható, vagy választhatsz bármilyen színt igazán. Ez a megjelenés a szatén és a fényes közötti játékról szól.

csepegtető-francia-köröm
instagram: @swannys_touch_of_class

17. Csepegtető tippek

A fenti lángos dizájnhoz hasonlóan a francia manik is megkapják a trippes, csepegtetős, cseppentős kezelést. itt többszínű lehetsz, vagy választhatsz csupa egy árnyalatot a festékcseppekhez.

ombré-francia-köröm
instagram: @nails_of_la

18. Ombré francia köröm

 

Menj a gradiens felé a világosból sötétbe átmenő francia tippekkel, ahogy Brittney Boyce körömművész itt tette. Kezdheted a bal oldali világosabb árnyalattal, és építheted a körmöd jobb oldalán a sötétebb árnyalatra, vagy megpróbálhatod elérni ezt a megjelenést a körömvégek tetejétől az aljáig.

merész-francia-köröm
instagram: @shoreditchnails

19. Merész és világos francia köröm

 

Talán a legegyszerűbb módja a klasszikus francia mani feldobásának, ha a színsémát megawattos neonokra változtatod. Ez a highlighter sárga és lila kombináció tökéletes párosítás nyárra, de könnyen választhatsz két mélyebb, hangulatos árnyalatot is, hogy ezt a megjelenést zökkenőmentesen átváltsd őszre vagy télre.

og-francia-köröm
instagram: @sweatinsd

20. OG egy csavarral

 

Változtasd meg az OG francia körmöt piros tippekkel és egy extra íves vonallal, amelyet a körömágyadra festettél. Ehhez a vonalas dizájnhoz tényleg bármilyen színt választhatsz, ami tetszik neked.

20-francia-köröm-pinterest

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!