egyszeru-kormok-boritokep

20+ Megdöbbentően Egyszerű Körmök, Amiket Otthon Is Könnyedén Elkészíthetsz:

Ha frissen festett körmökkel lépsz ki a körömszalonból, új embernek érezheted magad. Nincs is jobb egy kis kényeztetésnél és egy friss manikűrnél, hogy a legjobb önmagadnak érezd magad. De ez gyorsan drága lehet, különösen, ha a körömfestés mellett döntesz.

 

Ezért összeszedtük a kedvenc könnyen és egyszerűen elkészíthető körömdizájnjainkat, amelyeket otthon is elkészíthetsz (és valószínűleg a már meglévő körömfestékeiddel). Akár csillagokat szeretnél a körömágybőröd mentén, akár egy tónusos átmenetet mind a 10 ujjadon, egyszerű csillámcsíkokat vagy dupla francia manikűröket, biztosan találsz egy olyan megjelenést, amit szeretsz.

 

Ha pedig szeretnél kipróbálni valami beváltat, akkor nézd meg a szezonális őszi köröm válogatásunkat.

 

Egyszerű körmök, amiket otthon is könnyedén elkészíthetsz:

egyszeru-kormok-hullamos

forrás: @nailsinc

1. Hullámos piros

 

Ez a megjelenés “minimális erőfeszítést, de maximális dizájnt”. Mintha művészet lenne a körmödön, ez az absztrakt vonaldizájn egyszerű, mégis csábító hatást kelt. Vékony alaplakkot vigyél fel világos lakkréteggel, és szárítsd ki 60 másodpercig. Fogj egy finom részletező ecsetet és a választott színt, majd véletlenszerű, szabadszemes, változó vastagságú örvénylő vonalakat rajzolj. Ne feledd, hogy a művészet szubjektív, nem tökéletes.

piros-egyszeru-kormok

forrás: @oliveandjune

2. Kinyilatkoztató piros

 

Ki ne szeretné a klasszikus piros manikűrt? A gyűrűsujjon elhelyezett egyszerű csillagos hangsúly egészen más szintre emeli.

 

csillamos-egyszeru-kormok

3. Csillogó tippek

 

Tedd játékossá csupasz körmeidet egy kis arany színnel a körömhegyeken. Párosítsd arany ékszerekkel, hogy igazán feltűnő legyen.

 

pasztell-egyszeru-kormok

4. Pasztell színösszeillesztés

 

Imádjuk a jó pasztell körömlakkokat, és ha több árnyalatból választhatunk, az még jobb. Tükrözd a színsorrendet mindkét kezeden a csiszolt körömdíszes megjelenéshez, amely nem igényel trükkös precizitást.

 

5. Aranyszínű csíkok

 

Ez az egyszerű köröm szinte már túl egyszerű. Csíkokat mutat a félig festett körmök tetején, és inspirációt nyújt arra, hogy a manikűröd hosszabb ideig tartson, amikor kinő.

 

6. Csillagos részletek

 

Ha szeretnél egy kis körömművészetet, de nem a legstabilabb a kezed, van egy megoldásunk: körömmatricák. Az Olive & June körömművészeti matricái egyedi és egyszerű manikűröket varázsolnak. Nyugodtan mondhatjuk, hogy le vagyunk nyűgözve.

 

turkiz-arany-egyszeru-kormok

7. Türkiz és arany

 

A türkiz és a metálarany ütközik ebben az elegáns még egyszerű körmökben. Az újrateremtéshez fess két rétegben egy nem átlátszó türkiz színt. Miután megszáradt, használj egy hosszú részletező ecsetet, és fess egy félholdat a körömágybőr környéke köré egy fémes színnel.

 

Kezdd egy kis ponttal a közepén a metál színnel (a hold U-jának alapja), és egy-egy ponttal mindkét oldalon, ahol a hold véget ér (az U “mosolya”). A részletező ecsettel kösd össze a pontokat, és töltsd ki a hold többi részét. Hagyd megszáradni, majd vigyél fel gyorsan száradó fedőlakkot, hogy rögzítsd a mintát.

 

8. Party pöttyök

 

Valószínűleg láttál már pöttyös körmöket, de ez egy új réteg mókát teremt. Válassz néhány színt, hogy egy csomó apró pöttyöt hozz létre a csupasz körmök körül – a variáció és az átfedés itt mind a móka része. Ennek a megjelenésnek a lemásolásához először a Flawless Foundation Gel Base Coat alaplakkot vidd fel, és hagyd, hogy megszilárduljon, mielőtt a mintákat hozzáadnád.

 

Tammy Taylor Dotting Tool, a New Flame Gelegance Gel Polish és a Fresh n Fruity Gelegance Gel Polish segítségével készítsünk egy pöttyös mosolyvonalat a köröm közepén, váltakozó színekkel. Ismételd meg ezt a folyamatot a köröm alatti rések kitöltésével.

 

szines-egyszeru-kormok

9. Színes vonalak

 

A színes csíkok szórakoztatóvá és érdekessé teszik ezt a semleges manit, miközben elég egyszerűek maradnak a kivitelezéshez és a konzervatívabb beállításokhoz egyaránt. A körömcsíkos matricák még egyszerűbbé tehetik ennek a megjelenésnek az elérését.

 

kanarisarga-egyszeru-kormok

10. Kanárisárga

 

A sárga alap és a kék pöttyök közötti kontraszt teszi pattogóvá ezt az egyszerű köröm mintát. Ezek a pöttyök 3D-sek, de egy kontrasztos lakk akkor is merész hatást kelt, ha nem akarsz extra gömböket vásárolni.

 

lila-egyszeru-kormok

11. Kéttónusú lila

 

A lila a lilán itt teljesen működik. Az azonos tónusú különböző árnyalatok mindig jó választásnak bizonyulnak egy kifényesedett, visszafogott körömdíszítéshez.

 

12. Kék pöttyök

 

Érdekelnek az egyszerű körmök? Egy fogpiszkálóval különböző méretű pöttyöket készíthetsz. A kész dizájnra vigyél fel egy olyan terméket, mint a Glass Slipper Gel Top Coat, és hagyd megszáradni.

 

atlos-egyszeru-kormok

13. Átlós periwinkle

 

Az egyedi színkombináció vonzott minket ehhez a kéttónusú körömdizájnhoz, és a megjelenés elérése olyan egyszerű, mint hagyni, hogy az első árnyalat megszilárduljon, majd a másodikat átlósan felvinni a köröm felére.

 

14. Egy sima csobbanás

 

A francia hegyet tolja a köröm sarkába, hogy a klasszikus manikűr modern változata legyen. Maradj egy pasztell árnyalatnál, vagy légy merészebb az élénk szivárványszínekkel.

 

Az alaplakk nem kötelező ennél a dizájnnál, mivel az összes felcsillanás a hegyénél van. Válassz öt különböző színt – egyet-egyet minden körömre -, és a lakkozóecsettel hozz létre egy ívelt lejtőt a köröm sarkától kezdve. Tarts kéznél egy kis acetont, hogy egy másik ecsettel kitisztíthasd az ívelt vonalat.

 

fekete-feher-egyszeru-kormok

15. Fekete és fehér

 

Ha nem rajongsz az élénk színekért a körmödön, ez az egyszerű körömdíszítési ötlet lenyűgöző választás. Imádjuk, ahogy a vékony fekete csík dimenziót ad a fehér alapnak, és ezzel egy olyan dizájnt hoz létre, amely szuper sokoldalú.

 

16. Ezüstös-kék csíkok

 

Dobd fel a nyári fehér manikűrödet egy metálkék csíkkal. Mindig várd meg, amíg az alapszín megszárad, mielőtt a felső mintákat fested.

 

femes-egyszeru-kormok

17. Fémes akcentusok

 

Ez az egyszerű pasztell mani kapott egy nagy frissítést. Adj egy háromszögnyi tónusú fóliát a körömlakkod árnyalatához, hogy utánozd ezt a gyönyörű stílust. Semmi több, semmi kevesebb.

 

pirulo-egyszeru-kormok

18. Piruló szépség

 

Teljesen odavagyunk a kéttónusú manikűr ezen csavarásáért. Minden köröm egy kicsit más, ami érdekesen tartja a dolgokat. Ahhoz, hogy otthon is szalonmanikűrt színlelj (ügyelj a körömkefédre). Ha a körömlakkozástól megmerevedne valamelyik dizájnkefe, mártogasd meg tiszta acetonban, majd tisztítsd meg az ecsetet egy szöszmentes törlőkendővel vagy szöszmentes papírtörlővel.

 

hullamos-egyszeru-kormok

19. Nouveau köröm hullám

 

Húzz be egy görbét, hogy játékos csavart adj a fél-fél manikűrödnek. Ragaszkodj az összes árnyalathoz alapként, vagy hagyd ki azt egy átlátszó alaplakk javára egy negatív térbeli pillanatért, amitől mindenki irigyelni fog.

 

negativ-egyszeru-kormok

20. Negatív tér meghökkentő

 

Ha szeretnél egy fejtörést okozó manikűrt, de nincs türelmed leülni és kifesteni az összes körmödet, fontold meg ezt a fekete-fehér fél-fél manikűrt, amely a színt csak két körömre korlátozza. A megjelenést csíkos szalag segítségével hozd létre, hogy tiszta vonalakat húzz az alapszínhez, majd fejezd be kontrasztos fekete vagy fehér lakk pöttyökkel.

 

egyszeru-kormok-pinterest

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!