csillamos-kormok-boritokep

20+ Csillámos Körmök A Csillogó És Fényes Manikűrhöz:

A csillámos körmök tökéletes módja annak, hogy bármilyen körömdizájnt feldobj, és azonnal ünnepivé tegyél. Ezekkel a manikűrterv-ötlettel minden alkalomra találsz megfelelő csillogó, és fényes körmöket.

 

Ha szeretnél még további érdekes köröm ötleteket látni és inspirálódni, akkor nézd meg a szezonális 2022-es őszi köröm galériánkat is!

 

Csillámos körmök Galéria:

csillamos-kormok-1

Instagram: @nailsbymei

Disco-láz

 

Fesse az alapot vörösre, aranyra és ezüstre, majd adjon hozzá egy kis csillogást a csillogó hatás érdekében. Tökéletes csillámos köröm egy éjszakai bulihoz.

 

Instagram: @asabree

Éjszakai égbolt

 

A gazdag mélykék színpárosítás az arany fóliás akcentussal gyönyörű (és könnyen!) újraalkotható megjelenést eredményez.

 

Instagram: @paintboxnails

Repüljenek a szikrák

 

A halo glitter gyönyörűen és tisztán mutat a kifényesített körmön. A megjelenés szuper könnyen újraalkotható, és gyönyörű csillogást biztosít a mindennapokhoz.

 

Instagram: @paintboxnails

Gondolkodj rózsaszínben

 

Azok számára, akik még mindig bizonytalanok a csillámos körmökkel kapcsolatban, ez a negatív térbeli design kontrasztot ad a rózsaszín csillogásnak a csupasz körmökkel.

 

Instagram: @aliciatnails

Ez az ünnepi hangulat

 

A gazdag bordó szín fényes ezüsttel párosítva fényűző téli hangulatot teremt.

 

Instagram: @nailsbymei

Jelenlegi hangulat

 

Az ideális csillámos köröm az, amely bármilyen hangulatot megragad. Fesd be a teljes körmödet arany csillámmal, majd rajzolj vidám arcokat az egyik körömsorozatra, és homlokráncokat a másikra.

 

Instagram: @naominailsnyc

Téli hó csillámos körmök

 

Ez csak úgy néz ki, mintha friss hóba mártottad volna az ujjbegyeidet. Használj arany és ezüst fóliát egy átlátszó alaplakkra. Rétegeket építhetsz a hegyekre a szórásos hatás érdekében.

 

Instagram: @naominailsnyc

Csillagos éjszaka

 

Éjszakai motívumként tarkítsd a fekete lakkot aranycsillagokkal.

 

Instagram: @aliciatnails

Diamond Deluxe

 

Ez a gyémántmintás csavar a természetes körmöt teszi a show sztárjává. Szalagozd le a középső gyémántot, és adj csillámot a körmöd többi részére. Ráadásul minden egyes körömmel váltogathatod a mintákat, hogy még fejlettebb és bonyolultabb dizájnt kapj.

 

Instagram: @nailjob

Ezüst mandzsetták

 

Adj egy ezüst mandzsettát a körömágyadhoz a fejére állított francia manikűrért.

 

Instagram: @naominailsnyc

Ziggy csillagpor

 

Először szalaggal zárja le a részeket, és fessen csillámporos részeket a szikrázó, éles dizájnhoz. Már csak az van hátra, hogy rocklegendává válj.

 

Instagram: @mihonails

Fun-Fetti

 

Örülj úgy, hogy a körmeid úgy néznek ki, mint tíz apró születésnapi torta? Kezdd egy rágógumirózsaszín alaplakkkal (cukormázzal?), majd fejezd be egy kis sokszínű, szóróporszerű csillámmal.

 

Instagram: @jessicawashick

Nem túl egyszerű francia

 

Kezdd egy sima franciával, várd meg, amíg megszárad, majd fesd át minden köröm egyharmadát csillogó aranylakkal.

 

Instagram: @kayleighjeana

Kristályvarázslat csillámos körmök

 

A pasztellszíneket általában a tavaszra szokták visszaszorítani, de a sötétebb napok világosításért kiáltanak, úgyhogy tessék. Ha hasonló húsvéti tojás ombre-t szeretnél készíteni, fesd a mintát egy sminkszivacsra, majd nyomd rá mindegyik körmödre. Díszítsd mindkét köröm alsó felét irizáló csillámokkal és strasszkövekkel.

 

Instagram: @jessicawashick

Rubin papucs

 

Ha alig ismerkedsz a körömlakkos üveggel, fontold meg a kevésbé ambiciózus, de nem kevésbé szemet gyönyörködtető megoldást. Például mondjuk ezt az egyenesen csillogó bordó zománcot.

 

Instagram: @wahnails

Márványvarázslat

 

Tetszik, mi? Mondd ki a kezeddel! Megkérhetsz egy profit, hogy hozza létre ezt a drágának tűnő dizájnt, vagy D.I.Y.-olhatod körömmatricákkal és a körömágybőr mentén festett aranyszínű krómozott lakkozással.

 

Instagram: @luxebytracylee

Tegyél rá gyűrűt

 

Az alaplakk felvitele után rajzolj a köröm külső oldalára egy nagyon vékony vonalat aranyszínű lakkból.

 

Instagram: @paintboxnails

Köss egy szalagot

 

Haladj az ajándéktémával ezzel a szalaggal díszített dizájnnal. Miután felvittél egy fedő fehér lakk alapréteget (vagy bármilyen színt, amit csak szeretnél), körömtollal rajzolj egy pár fényes aranyszalagot mindkét körmödre.

 

Instagram: @aliciatnails

Aranyozott nude

 

Dobja fel a semleges lakkot azzal, hogy a körömvégeket és a körömágybőrt aprólékosan elhelyezett aranyszínű szpanglikkal hangsúlyozza.

Instagram: @jinsoonchoi

Gilt Complex

 

Maradjon aranyszínű ezzel a művészi ötlettel. Fessen egy absztrakt mintát feketével egy fényes aranyozott alapra, és terjessze ki a luxus megjelenést egészen a középső ujjáig.

 

csillamos-kormok-pinterest

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!