egyszeru-korom-dizajn-boritokep

18 Egyszerű Köröm Dizájn, Ami Aranyos, Egyszerű És Modern:

Ha egyszerű körömdizájnról van szó, az egyszerűség kedvéért soha nem szabad feláldozni a cukiságot. Soha.

 

Millió és egy különböző körömdizájn létezik, amelyek egyszerre könnyen utánozhatók és szuper aranyosak. Hogy ezt a szempontot érvényre juttassuk, 18 kedvenc egyszerű körömdizájnunkat mutatjuk most be. A legtöbb ilyen egyszerű köröm dizájn elég egyszerű ahhoz, hogy bármilyen szintű tudással megvalósítható legyen, és bármilyen eseményen, személyhez vagy alkalomhoz remekül mutat.

 

Ha szeretnél még további egyszerű dizájnokat látni, akkor nézd meg a korábbi egyszerű körmökkel foglalkozó cikkünket is. Ha pedig szeretnél előre tervezni és már ünnepi hangulatba kerülnél, akkor nézd meg a karácsonyi körmök és szilveszteri körmök gyűjteményeinket is!

 

18 modern, aranyos és egyszerű köröm dizájn:

1. Nude alap matricákkal

 

Fess fel egy nude alapot, és ragassz rá néhány aranyos matricát. Ami az egyszerű körömdizájnokat illeti, ez viszi a pálmát.

nude-alap-matricakkal-1

2. Francia hegy körvonal

 

Miért fesd ki az egész francia hegyet, ha a körvonal is ugyanolyan jól mutat? Ez az egyszerű körömdizájn minimalista nail artként is funkcionál (amit imádunk).

francia-hegy-korvonal-2

3. V tippek

 

A V tippeket talán tényleg egy icipicit könnyebb felfesteni, mint a francia tippeket, és nagyon jól néznek ki, bármilyen színt is használsz (különösen a többszínű neonok).

v-tippek-3

4. Tehén nyomtatott körmök

 

Egyértelműen könnyebb pacákat festeni, mint tökéletes köröket. A tehénmintás körmökhöz pedig remekül passzolnak az össze nem illő pacák.

tehen-nyomtatott-kormok-4

5. Vízszintes ombre

 

Ha az egyik legegyszerűbb körömdizájnt keresed, akkor ez a megjelenés neked való. Ez a dizájn bármilyen árnyalatú szettel működik, és gyönyörűen mutat.

vizszintes-ombre-kormok-5

6. Tökéletlen kék tippek

 

Egy mély nude alap kék pasztellszínű tippekkel mindig lenyűgözően néz ki, és még lenyűgözőbb, ha ezeket a tippeket tökéletlenül fested fel. Ez egy egyszerű körömdizájn, amit könnyű lemásolni.

tokeletlenm-kek-tippek-6

7. Gyűrűsujj virág

 

Egy egyszerű virág elég ahhoz, hogy szuper cuki körömdíszeket készíts. Még csak nem is kell az egész virágot felfestened.

gyurusujj-virag-7

8. Glitter gyűrűsujj

 

Nem szeretnél virágra festeni? Az sem baj. Egy másik egyszerű körömdizájnt is készíthetsz csillámlakk használatával, csak a gyűrűsujjadon. Nincs szükség műalkotásra.

glitter-kormok-8

9. Természetes körmök piros szívekkel

 

Nincs szükséged zselés körömhosszabbításra vagy akrilra ahhoz, hogy gyönyörű (és egyszerű) körömdíszeket készíts. Ez a megjelenés bizonyítja ezt. Egy véletlenszerűen elhelyezett szív minden körömre, és máris valami különlegeset kaptál.

termeszetes-piros-szivekkel-9

10. V tippek és bling

 

Már mondtuk, hogy imádjuk a v tippeket. Remekül néznek ki, és könnyen utánozhatók. De a strasszköveket is hihetetlenül könnyű alkalmazni, és tökéletesek az egyszerű körömdizájnhoz és a minimalista nail arthoz.

v-tippek-bling-10

11. Átlátszó lakk

 

Ha áttetsző körömlakkot használsz, átlátszó, áttetsző hatást kelt – amivel nagyon jól szórakozhatsz. Imádjuk látni a rózsaszín neont a rózsaszín átlátszó tetején.

atlatszo-lakk-11

12. Glitteres tippek

 

A csillogás mindig nagyszerű az egyszerű körömdizájnhoz. Szuperül mutat, de nem kell finom vonalakat húzni. Az ilyen megjelenés kivitelezéséhez szükséges készségszint elég alacsony.

glitteres-tippek-12

13. Egyszerű lángos körmök

 

A lángos körmök elég intenzívek és túlzóak tudnak lenni. De ha minimálisra szorítod a vonalakat és a megfelelő színeket választod, akkor egy egyszerű, mégis modern körömdizájnnal találhatod magad szemben.

egyszeru-langos-kormok-13

14. 50/50 körmök

 

Akár sok színnel, akár két színnel mész, az 50/50 köröm hihetetlenül egyszerű körömdizájn, ami gyönyörűen mutat. Ha nem érzed magad kényelmesen a tökéletesen egyenes és egyenletes felosztások elkészítésében, akkor hagyd ki ezt a részt. Tedd őket szándékosan egyenetlenné és szögletesre, és készíts absztrakt körömdizájnt.

50/50-kormok-14

15. Pasztellszínű vonalak

 

Ha van vékony ecsettel (vagy akár fogpiszkálóval) felvihető lakkod, ezt a dizájnt nagyon könnyű kivitelezni. Csak 3-5 különböző színre és néhány aránytalan vonalra van szükséged.

pasztellszinu-kormok-15

16. Többszínű pöttyök

 

Íme egy másik egyszerű körömdizájn, amely természetes és műkörmökön is remekül mutat. Ha nincs kifejezetten körömlakkra való pöttyözésre tervezett eszközöd, használj fogpiszkálót.

tobbszinu-pottyok-16

17. Aranyszínű cseppek

 

Imádjuk ezt a dizájnt, mert annyira epikusnak és elbűvölőnek tűnik, de valójában… ez csak néhány aranycsík egy nude alapon.

aranyszinu-cseppek-17

18. Francia hegyes kontúr ezüst vonallal

 

Korábban már mutattunk egy egyszerű francia hegyes kontúrt, és itt egy másik – de egy ezüst csillámos vonallal középen. Nagy rajongói vagyunk.

18 Egyszerű Köröm Dizájn, Ami Aranyos, Egyszerű És Modern

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!