15 Pszichológiai Jel, Hogy Valaki Kedvel Téged:

Mindannyian érezhetjük magunkat bizonytalannak amikor új kapcsolatokat kezdünk, és azon tűnődünk, hogy vajon tényleg kedvel-e minket valaki. Egyikünk sem gondolatolvasó, de a testbeszédünk és a pszichológiai impulzusaink árulkodóak lehetnek. Szerencsére vannak olyan jelek, amelyek egyértelműen megválaszolják ezt a kérdést, és finoman tudatják velünk, hogy valaki valójában hogyan érez irántunk.

 

Ma megosztunk 15 kevésbé ismert jelet, amelyekre érdemes odafigyelni az új kapcsolatokban.

 

1. A lábuk iránya

 

Ha a lába feléd néz, az azt mutathatja, hogy érdeklődik irántad, mivel a nyitott testbeszéd azt jelzi, hogy valaki kíváncsi rád és figyelmes a mondanivalóddal kapcsolatban. További jelek lehetnek a feléd hajolás, az ellazult vállak és a nem keresztbe tett karok.

 

2. Kezek pozíciója

 

Ha valaki jól érzi magát melletted, általában láthatod a kezét. Ez nagyszerű jele lehet annak, hogy a partner biztonságban érzi magát és kötődik hozzád.

 

3. A 2 irányú fejdőlés

 

Ha a szerelmed oldalra dönti a fejét, amikor hallgatja a beszélgetésedet, az nagyszerű jel lehet. A fejdőlés azt mutathatja, hogy kíváncsiak és ráhangolódtak a mondanivalódra.

 

4. A kezük nyirkos.

 

Azt gondolnánk, hogy ez csak azt jelenti, hogy valakinek melege van vagy izzad, de valójában idegességet is jelezhet. Az idegesség annak a jele, hogy érdeklődhetnek irántad, és nem akarnak elrontani semmit, ami jó jel arra, hogy érdekled őket!

 

5. Megbotlanak a szavaikban.

 

Egy másik módja annak, hogy valaki elárulja, hogy ideges, ha megbotlik a szavaiban – különösen akkor, ha általában magabiztos. Ha tudod, hogy általában nem szokott esetlen lenni, de körülötted ügyetlenkedik, és nem tud mondatokat megfogalmazni, az az érdeklődés jele lehet.

 

6. Közel állnak vagy ülnek hozzád.

 

Ha centikre állnak tőled olyan helyzetekben, amikor együtt vagytok, az lehet, hogy egyszerűen annak a jele, hogy nem tud ellenállni a tudatalatti késztetésnek, hogy minél közelebb legyen hozzád. Ha nem félnek a közelségtől, és világossá teszik a vágyukat (de nem hátborzongató módon), akkor ez valószínűleg jó jel.

 

7. Foghíjas mosolyuk van.

 

Sokan 5 éves korunk körül abbahagyják az elülső fogainkat mutató mosolygást, hacsak nem vagyunk különösen boldogok. Ha valóban nagyon boldogok, nem fognak azzal bajlódni, hogy mosolygás közben eltakarják az elülső fogaikat.

 

8. Összekapcsolják a tekintetüket a teljes arcoddal.

 

A nonstop szemkontaktus manapság kellemetlen érzéssel töltheti el az embereket. Ha tehát a tekintetük az idő nagy részében a szemed, az orrod és az ajkaid között mozog, az azt jelenti, hogy kifejezetten vonzódnak hozzád.

 

9. Megnyalják az ajkukat (aranyos módon).

 

A tudomány szerint, amikor vonzódsz valakihez, a szád extra nyálat termel. Így a szerelmed megnyalhatja az ajkait, vagy összenyomhatja őket, amikor a közeledben van, ha nagyon érdeklődő. Vigyázz, hogy ez az ajaknyalás ne a hátborzongató fajta legyen!

 

10. Fizikai kontaktust létesítenek.

 

A testi kontaktus jó módja lehet a tesztelésnek, hogy lássák, hogyan reagálsz az érintésükre. Így apró kifogások az érintkezéshez, mint például a térded megérintése vagy a hajad a füled mögé tűrése, azt jelezhetik, hogy közelebb akarnak kerülni hozzád.

 

11. Megérintik a torkukat.

 

A torok egy olyan testrész, amely a kommunikációt és a sebezhetőséget jelképezi. Ha tehát megérintik ezt a területet, miközben veled érintkeznek, az jelenthet valamit. Ez például annak a jele lehet, hogy érdeklődnek irántad, és aggódnak, hogy vajon jól csinálnak-e mindent a jelenlegi helyzetben.

 

12. Kiemelnek téged egy csoportban.

 

Csoportos helyzetekben megtalálják a módját, hogy apró pillanatokat töltsenek veled. Ez lehet az, hogy direkt kérdéseket tesznek fel neked, vagy csak reagálnak arra, amit mondtál. Az is jó, ha nevetnek a vicceiden, rád néznek, és mellékes beszélgetéseket folytatnak.

 

Vigyázz, hogy ne láss bele az udvariasságba vonzalmat! A beszélgetés során, ha azt veszed észre, hogy sokkal inkább kíváncsiak a te mondanivalódra és rendszeresen a te irányodba terelik a beszélgetést, akkor egyértelmű, hogy vonzódnak hozzád.

 

13. Következetesek a kommunikációban.

 

A következetesség a kommunikációban az érdeklődés nagyszerű mutatója. A kapcsolattartás kulcsfontosságú a kapcsolatépítésben, ezért ügyelnek rá, hogy ne tűnjenek el hosszú időre.

 

14. Elpirulnak a közeledben.

 

Az elpirulás őszinte válasz arra, hogy valaki izgatott. Ezért gyakori jele lehet annak, hogy valaki vonzódik hozzá.

 

15. Sokat nevetnek veled.

 

A nevetés és a mosoly az intimitás, a kapcsolat és a kapcsolatteremtés egyik módja valakivel. Ha tehát ez sokat történik köztetek, az azt jelentheti, hogy nagyon kedvelnek téged.

15 Pszichológiai Jel, Hogy Valaki Kedvel Téged

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!