korom_minta_otletek

15 Köröm Minta Mandula Alakú Körmökhöz:

A közösségi média tele van hihetetlenül tehetséges műkörömépítőkkel, akik megosztják legújabb munkáikat, és nehéz nem inspirálódni, hogy a következő manikűröddel kreatív legyél, miközben görgetsz. Ha szereted megtartani a klasszikus körömformát, de legközelebb, amikor a szalonba mész, szeretnél egy funky körömdizájnt választani, nézd meg ezeket a lenyűgöző körömdizájn ötleteket mandula alakú körmökhöz.

Fordított francia manikűr

A hagyományos francia manikűr klasszikus, de ha szeretnéd feldobni, de közben megtartanád az egyszerű dizájnt, a fordított francia manikűr tökéletes számodra. Tedd még játékosabbá azzal, hogy váltogatod a hangsúlyos színt az egyes körmökön.

 

Színes tehénnyomat

A tehénmintás körömdíszítésnek megvolt a maga pillanata, és bár a klasszikus fekete-fehér színváltozat gyönyörű, egy színes változat elkészítése még magasabb szintre emeli. Akár úgy döntesz, hogy váltogatod a színeket az egyes körmökön, akár úgy, hogy végig egységes marad, ez egy egyszerű körömdizájn, amely egy kis hangulatot kölcsönöz bármelyik manikűrnek.

 

70-es évek, virágos köröm minták

Ha valamit biztosan tudunk, az az, hogy a trendek visszatérnek. Az Y2K divatjától kezdve a 80-as évekbeli frizurákig és még sorolhatnánk, a szépségápolási inspirációkat gyakran a múltból merítjük. Készíts groove-os, merész virágmintákat a ’70-es évekből a körmeidre, és úgy fognak kinézni, mint egy elegáns robbanás a múltból.

 

Fancy Feline

Ha állatbarát vagy, ez a dizájn neked szól. Egy krémes, fehér alapszínre a körömtechnikussal kék és fekete színben kis tigriseket illusztráltathatsz, ügyelve arra, hogy vékony, finom vonalakat készíts. Amikor a dizájn elkészül, a finom porcelánok bonyolult mintáira fog hasonlítani. 

 

Aranyba mártott

Ha a merész, bonyolult körömdizájn kívül esik a komfortzónáján, akkor egy egyszerű, fémes árnyalatú megjelenés tökéletes az Ön számára. A csillogó aranyszínű francia tippek gyönyörűen feldobják a hagyományos manikűröket anélkül, hogy túlzásba esnének.

 

Alapvető virágok

Az egyszerű leveleket könnyű újraalkotni, mégis gyönyörű, elegáns megjelenést kölcsönöznek a körmöknek. Ha az évszakok váltakozásával őszi hangulatot szeretne kölcsönözni a dizájnnak, válasszon mély alapszínt, például feketét vagy bordót.

 

Tüzes lángok

Ha mély, kiemelő körmökre vágysz, próbáld ki a füstös manikűrt. A fekete-arany változat a szokásos piros és narancssárga tüzes minták semleges változata, amely minden bőrtónuson viselhető marad.

 

Emojik

Ha a körömművészetet az önkifejezés egyik formájának tekinted, nincs is hozzád illőbb dizájn, mint az emojikkal büszkélkedő. Szeretett emojink számos arckifejezése ihlette ezt a merész, vidám és funky megjelenést.

 

Csöpögő csillogás

A fémes körmök divatosak, és a csöpögő csillámok a drend egyedi változata. Az egyszínű alapszínre csöpögő csillámok hűvös kontrasztot teremtenek. Tedd a megjelenést a sajátoddá azzal, hogy egy általad választott alapszínt választasz.

 

Finom százszorszépek

A virágminták mindig is klasszikusak lesznek a nail art világában, és ha otthon szeretnél egyet létrehozni, az egyszerű százszorszépek a legjobb megoldás. Könnyen testre szabhatod a megjelenést, ha az egyszerű sárgán és fehéren túl új árnyalatokkal is elkészíted.

 

Pasztell többszínű blokkolás

A pasztellszínek a sminkektől kezdve a ruhákon át a pasztell hajig és körmökig mindenben trendiek. Csatlakozz a trendhez egy többszínű pasztell manikűrrel, egy elegáns színblokkoló stílusban, amely egyformán szórakoztató és kifinomult.

Egyszerű örvények

Néha a legjobb körömdíszítés egyszerű. Az örvényes körömdizájn a közösségi médiától a kifutókon való megjelenésig mindenhol felbukkan, és ez érthető is. Sikkesek, divatosak és hízelgőek, függetlenül attól, hogy milyen körömhosszal dolgozol. A bónusz: otthon is könnyen elkészíthetők.

 

Kéttónusú körmök

Ha nem tudod eldönteni, melyik színre fesd a körmeidet, nem kell választanod. A következő manikűrödön minden színt fele-fele arányban használhatsz, ha kéttónusú körmöket készítesz.

 

Szívek bőven

A szívek a körömdizájn egyik legmegfelelőbb elemei, és tekintve, hogy mennyire aranyosak és könnyen elkészíthetők, teljesen érthető. Egy ultraegyszerű megjelenésért egy vagy két szívet adhatsz a manikűrödhöz, vagy egy hatásosabb dizájnhoz addig rakhatod őket, amíg elégedett nem leszel.

 

Varrott szegély

Ez az ultraegyszerű dizájn igen nagy hatást kelt. Az öltéseket idéző szegély létrehozása a körmöd körül nemcsak a körömformádra irányítja a figyelmet, de minimális szakértelmet igénylő, szemet gyönyörködtető dizájnt is létrehozhatsz.

15_korom_minta_pinterest

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!