14 Igaz Történet: Így Jutottak El Emberek A Félrelépésig

Egy Reddit felhasználó u/TacosandFantasyFB nemrég megkérdezte a felhasználókat: “Hogyan kezdődött a viszonyod?

 

 

Innentől kezdve elkezdtek ömleni a különböző zűrös és néhol hajmeresztő viszonyok történetei. Ezekből szemezgettünk ki néhányat számodra most.


1. “A munkahelyemen találkoztunk, és elkezdtünk hármasban lenni a feleségemmel. Egyik dolog követte a másikat, és elkezdtünk összejönni nélküle. Szerencsére a feleségem megbocsátott nekem, és ki tudtunk békülni.”

-sloppyjoe218

 2. “Nagyon szerettem az erotikus történeteket az interneten. Írtam néhányat, és csevegtem a vitafórumokon. Volt egy idősebb nő, akivel csevegtem, és a lakásom közelében dolgozott. Én a húszas éveim elején jártam, ő pedig a harmincas évei végén.”

“Megbeszéltük, hogy az ebédszünetében találkozunk, és elmentem érte, ő pedig azt mondta: ‘Hagyjuk ki az ebédet, és menjünk át hozzád. Ezt hetente néhányszor csináltuk néhány hónapon keresztül. Korán rájöttem, hogy házas volt, de nem igazán boldog házasságban. Végül minden előzmény nélkül abbahagyta a hívogatást és az üzenetküldést.”

-u/imaybeacatIRl

 3. “Rájöttem, hogy az párom megcsal engem, ezért úgy döntöttem, hogy bosszúból megcsalom őt. Ettől nem éreztem magam jobban. Tulajdonképpen pont az ellenkezőjét tette. Egyszerűen úgy éreztem, hogy én is egy darab szar vagyok. Ez egy nagyon rövid “viszony” volt.”

-u/JAHNOOSKA

4. “A férjem néhány évig próbált rábeszélni a felszarvazásra, én pedig azt mondtam neki, hogy nem vagyok az a fajta ember, és hogy szeretetet akarok, és azt akarom érezni, hogy elég vagyok valakinek. Nem hagyta abba a kérdezősködést, csak erről beszélt, és ez teljesen tönkretette a szexuális életünket. Erekciós zavarai alakultak ki, és folyamatosan azt javasolta, hogy keressek valaki mást”.

“Végül mégis elkezdtem találkozgatni más emberekkel, és a szabály az volt, hogy ‘Soha ne legyenek érzéseim más emberek iránt’, de alapvetően ez volt az EGYEDÜLI szabály, amit felállítottak. Mindenesetre kétszer is beleestem valakibe, aki azt mondta, hogy csak engem akar, és elég vagyok neki. A férjem észrevette, amikor elkezdtem érzéseket táplálni (vagy bevallottam) és követelte, hogy hagyjam abba, de én nem tettem. Mindkét férfi teljesen hazug volt és más nőkkel is találkozgatott. Ekkor döntöttem úgy, hogy kezdeményeztem a válást.”

-u/MomsSpecialFriend

 5. “”Megkértem az első feleségem kezét, és a csapatom úgy döntött, hogy legénybúcsút rendez nekem egy sztriptízbárban. A munkatársam elment, és a végén smároltunk, de nem is voltam benne biztos, hogy megtörtént, mert annyira részeg voltam. Másnap az oltárhoz megyek, hogy megházasodjak, és nem tudtam kiverni a fejemből a munkatársamat. Férfiasan kellett volna viselkednem, és még aznap lemondani az egészet.”

“Egy hónappal később vettünk egy házat, és két hónappal később már a munkatársammal feküdtem le. Mentségemre szóljon, ha van ilyen, (és őszintén szólva nincs), hogy nem feküdtem le a munkatársammal, amíg nem tudattam a feleségemmel, hogy el kell válnunk. Elváltunk, én pedig hozzámentem a munkatársamhoz, és az összes családtagom és barátom azt mondta: “Haver, egy nap félre fog dobni téged”, és végül így is tett. Az első feleségem bármit megtett volna értem… a második szar volt. Ez egy hatalmas élethiba, amit a mai napig szégyellek.”

-u/7stentguy

6. “A volt feleségem sokszor megcsalt. Amikor azt mondom, sokszor, akkor legalább 18-ról tudok. Én mindig hűséges voltam. Jól el tudta hitetni velem, hogy az én hibám, és mivel gyerekek is érintettek, folyamatosan próbáltam rendbe hozni a dolgokat. Végül ez megölt belülről, és már nem törődtem a házasságunkkal, magammal, az életemmel, és fantáziáltam a bosszúból történő megcsalásról vagy a válásról. Újra rajtakaptam, hogy megcsal, és ezúttal elég merész volt ahhoz, hogy nyílt házasságot javasoljon. Nem ezt akartam, de úgy gondoltam, hogy “b*ssza meg”, és talán találok egy szelet boldogságot. Ő akarta azonban irányítani, hogy kivel találkozzak, és rábeszélt, hogy randizzak a legjobb barátnőjével, aki akkoriban a főnöke volt”.

 “A feleségem úgy gondolta, hogy el tudja érni, hogy semmi se vezessen egy csóknál többre. Nos, szerencsétlenségére már az első randin összejöttünk. Hosszú történet röviden, mindannyian úgy döntöttünk, hogy egy hónappal később hármasban leszünk, ami elvileg az első alkalom lett volna, hogy a feleségem barátja és én bármi szexuális dolgot csinálunk, de nem így történt. A feleségem számára nyilvánvaló volt, hogy a barátnője és én túlságosan ismerjük egymást, mint kellett volna. Azt hiszem, egy csaló kell ahhoz, hogy megismerje az embert. Ez volt az utolsó este, amikor a volt feleségemmel együtt voltunk. Nem sokkal később elváltunk, és elkezdtem visszaszerezni az életemet. Most tulajdonképpen boldog házasságban élek a barátnőjével. Már nem érzem magam belül halottnak, és úgy érzem, hogy a legjobb barátomhoz mentem feleségül.”

-u/kuwatatak

 7. “Egy nő bekopogott a városi mentőállomás ajtaján, és önkéntes jelentkezési lapot kért. Eléggé semmitmondó első találkozás volt, azon kívül, hogy gyönyörűnek találtam a nőt. Gyorsan előrehaladtam vagy két hetet, és összefutottam vele egy bárban a vőlegényével. Aznap este csak szakmai szinten cseréltünk számot. Nem sokkal később elkezdett jönni az edzésekre. Ő már ápolónő volt, és akkoriban mentőtanfolyamot tartottunk. Történetesen én voltam az egyik tanára az osztálynak”.

“Hosszú történet röviden; elkezdtünk sok időt együtt tölteni. Sokkal gyakrabban beszélgettünk. Elkezdtünk “véletlenül” összefutni egymással a helyi szórakozóhelyeken. Mire észbe kaptunk, már sokkal többek voltunk, mint barátok. Ezzel egy hosszú pár évnyi egyszerre fantasztikus és sötét időszak kezdődött az életemben. Nem sokat bántam meg belőle. De azt mondom, ha idősebb, bölcsebb és nem bulizó állat lettem volna, akkor ma is vele lennék.”

-u/pmoran88

 

8. “Ő egy idősebb (harmincas évei közepén járó) bankár volt. Vicces és világlátott volt, és nagyon érdeklődött irántam. Azt mondta, hogy egy nap találkozzunk a széfben, ahol az összes érzékeny papír aktát tartották. Azt hittem, hogy ez legális üzlet, és a következő dolog, amire emlékszem, hogy rám hajtott”.

“Titokban tartottuk, mert 18 éves voltam, és úgy gondoltam, hogy ez egy remek kis nyári kaland lesz, és nyilvánvalóan nem lett volna szabad a munkahelyünkön csinálnunk. Aztán a valaha volt legforróbb egy hónapnyi szex után rájöttem, hogy azért titkolózott, mert házas volt.”

-u/Billbapoker

 9. “A barátnőm azt mondta nekem: ‘Szerencsés vagy, hogy itt vagyok neked én. Ha valaha is elhagysz engem, egyedül fogsz meghalni, mert senkinek sem kellenél.’ Szóval égő vágyam volt bebizonyítani, hogy téved. Végül lefeküdtem a főnökével.”

-u/Drjohnson93

10. “Egy nem fizikai házasságban ragadtam egy gyűjtögetővel, aki nem tartott lépést a külvilággal. Négy hónapig palackozott vizet ittam, mert a kút nem volt biztonságos munka nélkül. Nem tudtam kimozdulni, mert 20 km-re voltam bárhonnan, és volt egy autóm, ami nem működött. Általában egy munkatárs vett fel a munkába, vagy gyalog mentem el a legközelebbi telekocsiparkolóba. Megtörtem a magány és a stressz alatt, amikor egy munkatársam vonzónak talált.”

“Kiderült, hogy a férjem zárkózott volt. Ezek után én sem futottam teljes gőzzel. Most már van egy lakótársa, a ház rendben van, én 10 év után még mindig együtt vagyok a munkatársammal, és időnként összejövünk.”

-u/DaizyJay

 11. “Nem voltam boldog a házasságomban. Éppen munka miatt utaztam, és együtt vacsoráztam valakivel, aki szintén a helyszínre utazott. Mi voltunk az utolsók és beszélgettünk. Kérdeztem a családjáról, ő meg azt mondta, hogy a férje egy seggfej. Egyik dolog követte a másikat, és a következő két évben viszonyba kezdtünk”.

-PacMan8122

12. “Ez kb. 12 évvel ezelőtt volt. Én 19 voltam, ő 24 és házas. Éppen válófélben voltak, de ő valahogy nem mondta el nekem, hogy technikailag még mindig házasok. A férje akkoriban próbálta rendbe hozni a házasságot, amit végül én is megtudtam, viszont a férje is rájött az afférra és jogosan volt dühös.”

“Egyenesen megmondtam neki, hogy nem visel gyűrűt, és azt mondta, hogy nemrég vált el. Szarul éreztem magam, de a szex hihetetlen volt. Úgy hat hónapig tartott, és teljesen kiszálltam ebből az egész forgatókönyvből.”

-u/gt35r

 13. “Egy csomó kilót fogytam, miután az exem szakított velem a depresszió miatt. Visszamentem hozzá, miután elbeszélgettünk a szakításunkról és arról, hogy mit tett. Mióta ennyit fogytam, egy tonna új figyelmet kaptam, és a barátom is visszatért a szokásos üzelmeihez, ami azt jelenti, hogy nem próbált randizni velem, vagy lenyűgözni, vagy kiegészíteni engem, vagy bármi mást. Egy srác a munkahelyemen elkezdte megmutatni nekem azt a figyelmet, amit nem kaptam meg a barátomtól, és miután néhányszor együtt lógtunk, végül lefeküdtünk egymással.”

“A barátom tudta, ebben biztos voltam, de szakítottam vele, mondván, hogy szeretem, de már nem tetszik. De azt mondják, hogy ‘ahogy megszerezted őket, úgy tartod meg őket’, és a srác, akivel megcsaltam a barátomat, két munkatársammal csalt meg. Mindkettőjüket teherbe ejtette, és az egyikük a legjobb barátnőm volt.”

-u/chapped_lip

14. “A Facebookon való flörtöléssel szereztem meg azt a figyelmet, amit akkoriban nem kaptam meg a páromtól. A párom annyira figyelmetlen volt, hogy három hónapig szinte minden délután elmentem egy másik sráccal, mielőtt véget vetettem volna a dolognak, és ő soha nem tudta meg.”

“Nagyon fiatal és tapasztalatlan voltam. Ez körülbelül tíz évvel ezelőtt történt, és már egyikükkel sem beszélek.”

-u/chellichelli

14 Igaz Történet Így Jutottak El Emberek A Félrelépésig

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!