13 Trükk, Amivel Mindig Minden Helyzetben Divatos Lehetsz:

Néha a külsőnk beszél helyettünk, még mielőtt kinyitnánk a szánkat. Ha elavult stílusban öltözködünk, idősebbnek, nem divatosnak és nem stílusosnak tűnhetünk. Ez pedig csökkentheti az esélyeinket arra, hogy rangos állást kapjunk, előléptessenek, vagy megtaláljuk álmaink férfiját.

13 tippet gyűjtöttünk össze, hogy hogyan lehetünk stílusosak és trendik a folyamatosan változó világunkban.


1. Túlságosan hangsúlyozott szexualitás

A szűk, mélyen dekoltált miniruhák kimentek a divatból. Ha magas sarkú cipővel támogatjuk, ez a megjelenés még közönségesebb. Napjaink divatos trendjei a visszafogottság, a laza fazonok és a midi hossz.

2. Magas sarkú cipő örökkön-örökké

A klasszikus magas sarkú cipőt csak különleges alkalmakra válasszuk. Ami a platformsarkakat illeti, azok a 2000-es években túlélték önmagukat, és helyük a szemetesben van. A mostani idők stílusos választása a lapos cipő vagy a közepesen alacsony sarkú cipő.

3. Caterpillar pufferdzsekik

A feszes, hernyóra emlékeztető pufferdzsekik kimentek a divatból – nem néznek ki jól, és nem is stílusosak. Pedig egy pufferdzseki nagyon is trendi felsőruházati darab lehet. A lényeg a sziluett: legyen egyenes, gubó, vagy túlméretezett.

4. Fényes harisnya

Itt a fényes harisnyanadrágokról beszélünk, természetes színekben. Ezek a végső divattabu. Ha modernnek és stílusosnak szeretnél tűnni, csak a bőröd színéhez illő, legfeljebb 20 den-nél nem nagyobb, átlátszatlan harisnyanadrágot válassz. A bronzos színeket pedig felejtsd el, mivel azoktól a lábad sötétebbnek tűnik, mint a tested többi része.

5. Egyező színek a kiegészítőkben

A cipők és táskák színének összehangolása már nem szükséges. Ugyanez vonatkozik a sapka-, sál- és kesztyűszettekre is. Ezzel szemben az egy ruhán belüli szokatlan színkombinációk most a trendiség csúcsán vannak.

6. Arany ékszerek

Az arany gyűrűk, medálok vagy fülbevalók, amelyeket anyáink és nagyanyáink hordtak, határozottan nem jöhetnek szóba, még akkor sem, ha gyémánt ékszerekről van szó. A legjobb választás a jó minőségű kosztümös ékszerek, amelyek stílust és élességet adhatnak a megjelenésünknek.

7. Alacsony derekú ruhák

A farmer és más, alacsony derekú ruhadarabok most nem divatosak. A legtrendibb választás a közepes vagy magas derekú. Ezektől hosszabbnak tűnhetnek a lábaink, ami szép, nem igaz?

8. Kristályok

A kristályokkal kirakott minták vagy szavak a csillogó 2000-es évekből valók. Ha szereted a csillogó ruhákat, válassz fémes hatású anyagokat vagy trendi szpanglikat.

9. Hajcsatok vagy nyakkendők

A különböző hajcsatok, nyakkendők vagy klipszek már régen elavultak, és olcsóbbá tehetik a megjelenésedet. Ha szeretsz lófarkat viselni, használj vékony, a hajad színével megegyező színű hajgumikat. Fedd le őket a hajad egy fürtjével.

10. Összehangolt darabok

Az aktuális divat diktálja a stílusok kombinálását és a divatos kísérleteket. Felejtsük el az olyan sztereotípiákat, mint például, hogy egy romantikus ruha finom szandált követel; egy üzleti öltönyhöz csak klasszikus pumps illik; a tornacipő csak az edzőterembe való; a szpangli csak az esti öltözékhez.

11. Tökéletes frizurák

A természetesnek tűnő haj, az enyhe rendezetlenség és a lágy hullámok az, ami manapság trendi. A tökéletesen ápolt frizurák pedig, melyekre sok hajlakkal van felkenve, már nem divatosak.

12. Hosszú körmök

A hosszú körmök annak a jele, hogy tulajdonosuknak fogalma sincs a modern divattrendekről. Még rosszabb lehet, ha a körömdizájn kristályokat, rajzokat vagy kiegészítőket tartalmaz.

13.  “Fejlesztési” függőség

A nagy szilikonmellek, a “kacsa” ajkak, a meghosszabbított szempillák és a túlzott smink már nem divatos, és talán soha nem is volt divatos. A természetes szépség vagy az ügyesen megalkotott illúziók mindig divatosak.

13 Trükk, Amivel Mindig Minden Helyzetben Divatos Lehetsz

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!