12 Trend A 2000-es Évekből, Amik Újra Itt Vannak Velünk 2021-ben:

Ha visszatekintünk néhány divatirányzatra, talán nehéz elhinni, hogy az egész világ csodálta őket. A divat azonban gyakran előhúzza a nyulat a kalapból, és visszahozza azokat a stílusokat, amelyekről senki sem gondolta volna, hogy valaha is visszatérnek. Az emberek pedig újra őrült színekre festik a hajukat, vagy olyan ruhákat vásárolnak, amelyeket pár éve még az egész internet nevetségesnek tartott.

Még mindig nem tudjuk elhinni, hogy mindezek a dolgok újra divatba jöttek, de készen állunk arra, hogy megmutassunk neked 12 olyan trendet, amelyek visszanyerték régi dicsőségüket, és sikeresen visszatértek a 2020-as évekbe:


1. 2-tónusú hajfestés, felül világos, alul sötét

A kéttónusú hajfestés, amit Christina Aguilera, Britney Spears és a hétköznapi divatrajongók annyira szerettek a 2000-es években, újra divatba jött. Olyan énekesnők, mint Dua Lipa és Billy Eilish már kipróbálták ezt az elfeledett technikát.

2. Narancssárga barnaság

Az az intenzív barnaság, amit régen a szoláriumok segítségével szereztek a nők, újra divatba jött. Most már nem a rossz ízlés jele, ha valaki hamis narancsbarnát választ az arcára, és sok híresség áhítja. Nézd csak meg, mennyire jól áll ez az árnyalat Kendall Jennernek.

3. Rendkívül rövid rövidnadrágok

Egy másik figyelemre méltó 2020-as visszatérés az extrém rövidnadrág. Valószínűleg nagyon kevesen fognak úgy dönteni, hogy viselni fogják őket. De a tervezők és a stylistok valószínűleg megtapsolják majd azoknak az embereknek a bátorságát, akik nem félnek majd ezekben a ruhákban végigsétálni az utcán.

4. Tépőzáras szandálok

A trendkutatók azt tanácsolják a sportos cipők rajongóinak, hogy tegyék félre a tornacipőt, és cseréljék le tépőzáras szandálokra. Ilyenkor jusson eszünkbe, hogy a nyári táborra emlékeztető cipők nemcsak kényelmesek, hanem multifunkcionálisak is. Most már szinte mindenhol viselhetjük ezeket a cipőket, a hétköznapoktól kezdve az esti rendezvényekig.

5. Fejpántok

2020 tavaszán-nyarán a kiegészítők váltak a fő hangsúlyossá egy megjelenésben. Különösen a vékony fejpántok hódítanak újra a divat színterén.

6. Vintage nyomatok

A tudatosan kiválasztott régimódi nyomatok most a menő divattrendek közé tartoznak. Ha unod a mintátlan ruhákat, és szeretnéd változatosabbá tenni a ruhatáradat, jó választás lehet egy printes ruha választása.

7. Slouchy farmer

A nagyon széles farmerek, amiket a 2000-es években a rapperek hordtak, most divatosak. Ez a sziluett első pillantásra talán egyáltalán nem tűnik nőiesnek, de ez a stílus valójában képes kiemelni az íveket, hiszen az övnek és a szélesebb lábaknak köszönhetően keskenyebbé teszi a derekat.

8. Francia manikűr

Néhány évvel ezelőtt a francia manikűr sok divatrajongó számára a soha nem hordható listán volt. A 2000-es években úgy tűnt, hogy ez örökre így maradhat, és felváltotta a végzetes vörös és a visszafogott, áttetsző körömszínek. Most azonban a klasszikus francia manikűr (igen, a fehér csíkos) újra a divatirányzatok listáján van.

9. Hosszú, oldalra húzott frufru

Még mindig emlékszünk a hosszú, oldalra tűzött frufrura, és a stylistok azt javasolják, hogy próbáld ki újra ezt a frizuraviselési módot. Fő előnye, hogy bármilyen hosszúságú hajat elegánssá tesz, és jól áll a különböző arcformáknak.

10. Téglalap alakú napszemüveg

Valószínűleg nem lehet elég sok napszemüveged, hiszen ha hozzáadod a megjelenésedhez, az tökéletes módja annak, hogy felfrissítsd bármilyen öltözékedet, vagy elrejtsd az arcodat az idegenek elől. Idén a téglalap alakú, fényes lencsével ellátott napszemüvegek ismét a legmenőbb stílusok közé tartoznak.

11. Foltos zsebekkel ellátott nadrág

A cargo nadrágok a katonák és a munkások egyenruhájának hibridjei. Ezt a stílust a széles szárú forma és a sok foltos zseb jellemzi. És igen, ezek a nadrágok is újra divatosak.

12. Highlights

A vaskos kiemelések újra divatba jöttek. Jennifer Lopez is kipróbálta ezt az elfeledett technikát, és jól döntött.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!