12 Pótolhatatlan Darab, Amivel Télen Is Trendi Lehetsz:

A tél beállta sosem akadályozza meg a divatérzékenyeket abban, hogy stílusosan nézzenek ki.

 

 

Hogy bebizonyítsuk, hogyan lehetséges ez, összeszedtünk 12 dolgot, amit viselned kell ahhoz, hogy a hideg évszakban is divatos maradj.

Egy bő kötött pulóver

Egy kényelmes pulóver, amibe szívesen bebugyolálod magad, minden télen kötelező darab. Ebben a szezonban a tervezők világos, emlékezetes, stílusos pulóvereket ajánlanak, amelyekben rengeteg a díszítő részlet, a nyaknál vastag anyag, hosszú ujjak és nagy vállak vannak. Az ilyen típusú pulóverek gyakorlatilag bármilyen stílusú nadrággal, slip dresszel és természetesen térdig érő csizmával remekül mutatnak.

Térdig érő zokni

A kényelmes és elegáns, térdig érő zoknik remek alternatívát jelentenek a hétköznapi zoknik helyett. Elég könnyen kombinálhatóak a ruhatárunkban található többi darab többségével, textúrától, színtől és dizájntól függetlenül. Remekül mutatnak hosszú csizmákkal és harisnyanadrágok fölött. Emellett kellemesen melegen tartják a lábadat.

Túlméretezett sál

Ez a hangulatos és meleg kiegészítő abszolút kihagyhatatlan darab ebben a szezonban. Segíthet érdekes módon kiemelni a stílusodat, így kitűnhetsz a tömegből. Emellett gyakorlatilag bármilyen öltözékkel kombinálható, de különösen jól működik télikabáttal, bő nyakú pulóverrel, kardigánnal vagy bőrdzsekivel.

Egy snood sál

Divatos, ugyanakkor nagyon hasznos a hideg téli hónapokban, a snood sál fő előnye abban áll, hogy számtalan módon kötheted a nyakad köré. A sapka vagy akár a kabát szerepét is betöltheti – lazán a nyakad köré dobhatod, gondosan elsimíthatod, hogy a vállad formájához igazodjon, vagy csomóba kötheted. A snood rövid változatai is rendkívül divatosak; a nyak körül viselve egy nagy, széles inggallérhoz hasonlítanak. Gyakorlatilag bármilyen felsőruházathoz viselhetők.

Kötött sapkák

Íme egy másik meleg téli kiegészítő, amely nélkül nem fogod tudni átvészelni a szezont. Rengetegféle stílus létezik, de a jelenleg legnépszerűbbek nagyméretű kötött textúrájúak. Mivel vizuálisan jelentősen megnövelik a ruházatod méreteit, ez a fajta sapka szinte bármilyen felsőruházathoz jól működik.

Élénk színű gyapjúkabátok

Minden lány tudja, hogy egy gyapjúkabát nemcsak stílusos, hanem nagyon meleg is. A klasszikus árnyalatok mellett a 2016-2017-es telet az ilyen jellegű, élénk színű kabátok iránti érdeklődés fogja jellemezni. Ezek segítségével nemcsak melegen tarthatod magad, hanem feldobhatod a borús téli reggeleket is.

Báránybőr kabát

A báránybőr kabátok ebben a szezonban is a divat csúcsán vannak. Nagyon melegek és kényelmes viselet, ráadásul olyan különlegesen elegáns megjelenésük van, amely nem hasonlít semmilyen más kabáthoz. Különösen jól mutatnak, ha üzleti öltözékkel, magas csizmával és szűk nadrággal kombinálva viseljük őket.

Poncsó

A téli poncsó a kifinomult párizsi stílus klasszikus szimbóluma. Az a jó benne, hogy univerzális darab: a téli ruhatár szinte minden darabjával kombinálható. Különösen jól mutat bézs, fekete, sötétkék, világosbarna vagy vöröses árnyalatokban. Egyes változatokhoz műszőrme gallért vagy kapucnit adtak, ami elegánsabbá teheti a darabot, és jól kombinálható magas csizmákkal.

Térdig érő csizma

A térdig érő csizmák idén ősszel az egyik legdivatosabb lábbeli választássá váltak, és a téli top trendek listáján továbbra is előkelő helyen szerepelnek. Bármilyen ruhadarabhoz viselhetők: kapucnis pulcsikhoz, hosszú télikabátokhoz, köpenyekhez, báránybőrkabátokhoz, valamint hosszú kardigánokhoz, ruhákhoz, szűk farmerekhez és garbóhoz.

Élénk színű téli csizma

Bár egy klasszikus fekete, szürke vagy barna csizma mindig divatos lesz, idén télen egy alternatív trend is megjelenik: az élénk vagy szokatlan színű csizmák. Ezekkel garantáltan kitűnsz a tömegből, miközben a zord időjárás alatt is melegen tartanak.

Kötött ruhák

A kötött ruhák a közelgő téli szezon egyik igazi slágerének számítanak. A hozzáértők szerint ezek a rendkívül népszerű minták komoly konkurenciát jelentenek majd a hagyományos ruháknak, és minden nő ruhatárába új, stílusos elemet visznek.

Garbó pulóverek

A garbó pulóver nem egyszerűen egy divatos ruhadarab télen. Személyes stílusodtól függetlenül tökéletesen működhet formálisabb alkalmakra és olyanként is, amit csak az utolsó pillanatban veszel fel. Emellett nagyon kényelmes, és tökéletesen kombinálható különböző típusú szoknyákkal és nadrágokkal. És természetesen a nyakad mindig védve lesz a hideg ellen.

12 Pótolhatatlan Darab, Amivel Télen Is Trendi Lehetsz

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!