12 Öltözködési Stílus, Amitől Giccsesnek Tűnsz:

A divatstílus kiválasztásakor nincs helyes vagy helytelen. Választhatod, hogy elegánsan vagy punkosan, divatosan vagy lazán nézel ki. Az egyetlen tilos dolog az olcsó megjelenés, és ennek semmi köze az öltözéked árához. Sokszor apróságok állnak az útjában annak, hogy divathőssé válj.

Összeállítottunk egy listát azokról a dolgokról, amelyekre érdemes odafigyelned.


1. Túlzott csillogás

A strasszos minták általában megfelelő alkalmat kívánnak. A hétköznapi és sportos ruhadarabok a rengeteg hamis ékszerrel minden divatrajongót megrémít.

Kápráztass inkább a személyiségeddel, mint a ruháiddal.

2. Hamisított márkák

A gyártók nevezhetik őket “replikáknak”, de ettől még nem lesznek eredetiek. A diszkontok alacsony minőségű darabjainak semmi köze a világhírű divattervezőkhöz.

Mit tegyél? A gyorsáruházakból származó, jól elkészített darabok lehetővé teszik, hogy a saját stílusod szerint öltözködj, anélkül, hogy drága lenne.

3. Összeütköző nyomatok

Pöttyös + csíkos = egy a sok szerencsétlen kombináció közül. A virágos, geometrikus és egyéb szemet gyönyörködtető nyomatoknak önmagukban kell megállniuk a helyüket.

Így kell ezt csinálni: Keverj össze egy printet valami hasonlóval vagy egyszínűvel a nyerő kombóért.

4. Fehér szín

Elárulunk egy kis titkot: mostanában színdiszkrimináció folyik. A fehér cipők, hacsak nem tornacipők vagy sportcipők, kegyvesztetté váltak. Még a menyasszonyok is más színeket választanak, a fehér cipőt pedig nehéz a hétköznapokban fel- vagy leöltöztetni.

A legjobb választás minden alkalomra a nude színű cipő. Ezek tökéletesen illeszkednek, függetlenül attól, hogy milyen szín uralkodik a ruhatáradban. Emellett a megjelenésedet az elegancia egy új szintjére emelik.

5. Vegyél nagyot, vagy ne vegyél

Vannak dolgok, amelyek drágának vannak kitalálva, és nincs olcsóbb változatuk. Leggyakrabban ez a szövetekre vonatkozik. Itt az az ökölszabály, hogy ha nem engedhetsz meg magadnak egy minőségi darabot, akkor jobb, ha egyáltalán nem veszed meg. Vegyük például a csipkét. A nem drága csipkés darabok nagyon hamar elkezdik mutatni a kopás jeleit, és tükrözni fogják tulajdonosuk állapotát.

Nem tud csipke nélkül élni? A kevesebb több. Legyen része a ruhatáradnak, de kis betétként vagy kiegészítőként.

6. Furcsa színek

A lángoló neonszínek nagyszerűek egy diszkóbuliban vagy halloweenkor, de minden kísérlet arra, hogy stílusos öltözékbe építsd be őket, kudarcot vall.

Mi az alternatíva? Természetesen a klasszikusok. Ha az élénk dolgok iránti vonzalmadon nem tudsz segíteni, legalább próbáld meg tompítani a ruhatárad színeinek intenzitását.

7. Finom ékszerek viselése

Pontosabban nem maga a finom ékszerek viselése árt a megjelenésednek, hanem azok mennyisége és az alkalomhoz való illeszkedése. Különösen akkor, ha nemesfémből készült darabokat viselsz a kosztümös ékszerekkel együtt. Ez nem tesz jót az imidzsednek.

A hétköznapi megjelenéshez igazodva tartsa egyszerűnek. Ismétlem, a kevesebb több. A szép kis fülbevalók a legtöbb alkalomra előnyben vannak egy terjedelmes arany nyaklánccal szemben.

8. Kényelmetlen cipő

A magas sarkú cipőktől extra csinosnak és nőiesnek érzed és nézel ki, de csak akkor, ha nem megy a kényelem rovására. Nem kell túlöltözni a megbízások elintézéséhez vagy a kutyasétáltatáshoz. Úgy tűnhet, hogy nincs más ruhád.

Fogadd el az egyszerűséget. A normcore stílus az egész divatvilágot behálózza, úgyhogy porold le a kedvenc tornacipődet, és járj a levegőn.

9. A méreted figyelmen kívül hagyása

A méretek között az S-en kívül más betűk is vannak. A testalkat és a méret időről időre változhat, és ez nem baj. Ami nincs rendben, az az, ha olyan ruhákat viselsz, amelyek nem hízelegnek az alakodnak. Ez vonatkozik a bodycon és a túlméretezett ruhákra is.

Mik a buktatók? Hogy úgy nézel ki, mint egy cérnával átkötött kolbász, vagy hogy zsákos a sziluetted.

10. Régi divatirányzatok

Kezeld a divatirányzatokkal úgy, mint egy fellángolást, ne pedig egy elkötelezett kapcsolatot. Szabadulj meg tőlük, ha vége a szezonnak. Ellenkező esetben azt a benyomást keltheted, hogy szalagra hordod a ruháidat, és egyszer-egyszer elmész vásárolni.

Hogyan maradjon a trendek élén? Ha nem engedheti meg magának, hogy lépést tartson az újdonságokkal, válasszon klasszikus formákat és színeket. Ez mindig a te előnyödre fog válni.

11. Rosszul jársz a harisnyával

A harisnyanadrág fehérnemű, és nem szabadna mutogatni. A látható csillogás, valamint a kilátszó gumik és varrások semmissé teszik minden erőfeszítésedet, hogy hibátlanul nézz ki.

Mit válasszon? Varrás nélküli, láthatatlan, matt harisnyanadrágot. Nincs rövidítés, és nem lehet spórolni.

12. Kikukucskáló fehérneműk

Néha az alsónemű egyszerűen nem tud a helyén maradni, megpróbál előbújni a takaró alól, és figyelmet követel magának. Ha ezt még mindig szexinek tartod, akkor mindenképpen ideje újragondolni.

Emlékeztetőül: A fehérneműnek alatta kell maradnia, akár új, akár drága, akár valaki épp most jelent meg a vörös szőnyegen kilógó mellekkel. A hírességek életmódja nem mindig felel meg a valóságnak.

12 Öltözködési Stílus, Amitől Giccsesnek Tűnsz

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!