11 Otthoni Szépség Trükk, Amivel Egyszerűen Javíthatsz A Megjelenéseden:

Bár a testpozitivitásról alkotott kép egyre jobb irányba változik, a nők körében még mindig a külsőségek jelentik a leggyakoribb gondot, a pénzügyeket, az egészséget és a családot háttérbe szorítva. Egy átlagos nő naponta egy órát tölt a külsejével. Pedig rengeteg olyan trükk létezik, amely gyorsabbá és könnyebbé teszi a szépségápolási rutint.

 

11 házi trükk, amelyekkel hibátlanná teheted a megjelenésedet:

1. Lábmaszk a száraz lábakra

 

Ahhoz, hogy a lábad olyan sima legyen, mint a bababőr, áztasd a lábadat forró vízbe. Utána mindkét lábadra kenj zúzott aszpirinből és citromléből készült pasztát, majd takard le őket műanyaggal. Hogy a műanyag kicsomagolása nélkül is tudj mozogni a házban, húzz rá zoknit. Tartsd a maszkot a lábadon, ameddig csak akarod, de legalább 2 órán át. A sarkad meg fogja hálálni.

 

2. Könnyű fürtök semmi mással, csak egy hajszárítóval

 

Abban az esetben, ha nincs időd a hajsütővas használatára, ez a trükk megmentheti a helyzetet. Csak szárítsd meg a hajadat, ahogy szoktad, és amikor már körülbelül 85%-ban megszáradt, szeleteld le a hajad, és csavard össze minden egyes tincsét. Szárítsd a hajat, amíg teljesen száraz nem lesz, és óvatosan válaszd szét a fürtjeidet.

 

3. Francia manikűr pillanatok alatt

 

Csak vigyél fel egy kis lakkotegy szivacsra, és nyomd bele a körmöd hegyét. Lehet, hogy némi gyakorlásra lesz szükséged, hogy tökéletes legyen, de a végeredmény elnyeri azoknak a tetszését, akiknek nincs elég idejük körömszalonokba járni.

 

4. Tea a szem alatti sötét karikák ellen

 

A fáradtság mellett az álmatlan éjszakák sötét karikákkal jutalmaznak minket. Ha nem pihentél eleget, rejtsd el mások elől egyszerűen lehűtött teafilterekkel. Semmi sem hasonlítható egy kipihent ember kinézetéhez, de a tea átmeneti megoldás lehet a hibátlan megjelenés eléréséhez.

 

5. Lepedő a statikus haj ellen

 

A statikus haj egy olyan probléma, ami egész évben az idegeinket csiklandozza. Hogy orvosold, ragadj meg egy szárítólepedőt vagy alufóliát, és finoman dörzsöld végig vele a hajadat. Ez nem foglal sok helyet a táskádban, de mindössze néhány másodpercre lesz szükséged, és voilá, semmi kalap vagy légszárazság nem fogja elrontani a megjelenésedet.

 

6. Borotva a töredezett hajvégekre

 

A töredezett hajvégek minden hosszú hajról álmodó nő számára ismert probléma. Hogy megszabadulj tőlük anélkül, hogy veszítenél a hosszából, válaszd szét a hajadat kis szálakra, és emeld ki a végeket. Ollóval, vagy borotvával vágd le a kilógó hajszálakat.

 

7. Folyékony harisnya

 

Abban az esetben, ha a dress code megköveteli, hogy harisnyanadrágot viselj, van egy módja, hogy észrevétlenül elkerüld. Kenj alapozót a lábadra, mintha az arcodra kennéd. A fedőkrémet keverheted hidratáló krémmel, hogy csökkentsd az alapozó használatát, és kevésbé legyen sűrű, könnyebben felvihető.

 

8. Alvásbarát módja a haj göndörítésének

 

Válaszd szét a hajadat apró szálakra, és tekerd minden egyes hajszáladat egy szívószál köré. Hajtsd félbe a szívószálat, és kösd össze egy pánttal. Feküdj le aludni, ahogy szoktál, hagyd a hajat éjszaka megszáradni, reggel pedig vedd le a szívószálat. Ezután szétválasztod a hajadat, és kisebb fürtöket formázol, és minden szem rád és az új frizurádra szegeződik.

 

9. A göndör és hullámos haj mosásának legjobb módja

 

A módszer a göndör hajú lányoknál bizonyult nagyszerűnek. Mosd meg a hajadat a szokásos módon, és használj göndörítő krémet vagy hajbalzsamot. Mártsd a hajadat egy tál meleg vízbe, majd csavard ki a vizet a hajadból. Ismételd meg többször. Mivel ezeket a hajápolókat cseppnedves hajon javasolt alkalmazni, a víz segít a terméknek jobban beszívódni a hajba.

10. Filmsztár szempillák kevesebb mint 1 perc alatt

 

Ennek az életmódtrükknek a használatához győződj meg róla, hogy a hajfújódnak van-e hűvös beállítása. Ha van, fújd felfelé a hideg levegőt, hogy göndörítsd a szempilláidat. Néhány dolgot azonban nem szabad elfelejtened, hogy a szemed biztonságban legyen: csak hideg levegőt használj, ne próbáld ki, ha kontaktlencséd van, ne feledd, hogy a levegő csökkenti a szemed nedvességét, ezért ezt a módszert nem biztonságos rendszeresen használni…

11. Aloe vera az egészséges körmök ragyogásáért

 

Az aloe vera a szépség alacsonyan lógó gyümölcse. A körmöknek jót tesz az aloe hidratáló, növekedést elősegítő és erősítő tulajdonsága. Így, hogy gyors és olcsó wellness napot adj a körmeidnek, vágj össze aloe verát, és kend be vele a körmeidet.

 

11 Otthoni Szépség Trükk, Amivel Egyszerűen Javíthatsz A Megjelenéseden

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!