11 Embertípus, Amit El Kell Kerülnöd, Ha Boldog Kapcsolatot Szeretnél:

Vannak olyan emberek, akik nem tudnak egészséges kapcsolatot kialakítani, és nagyon nehéz velük együtt élni.

Szeretnénk megmutatni, hogy milyen típusú emberek azok, akik soha nem fognak boldoggá tenni.


1. Krónikus kritikusok

Ezeknek az embereknek abszolút semmi sem tetszik benned, kezdve a modorodtól kezdve egészen addig, hogy mit viselsz. Mindig megpróbálnak rámutatni a tökéletlenségeidre és megváltoztatni téged. Ezek a “kritikusok” gyakran azt hiszik, hogy törődnek veled, de általában az ilyen kapcsolatok egyikőtöknek sem tesznek jót.

2. Betegesen féltékeny emberek

Az élet egy féltékeny emberrel egy olasz szappanoperára hasonlíthat. Ha azonban a partnered féltékeny a barátaidra, kollégáidra, családtagjaidra vagy korábbi partnereidre, az nem jó. Senki sem akar megőrülni az állandó féltékenység miatt, igaz?

3. Hazugok

A hazugok már az első randin elkezdenek félrelépni, és szinte soha nem hagyják abba. Nemcsak szépítik az életük eseményeit, hanem teljesen megváltoztatják azokat a személyes tényekkel együtt. Az ilyen ember nem bízik benned, és kölcsönös bizalom nélkül nem lesz jövője egy kapcsolatnak.

4. A dráma királyai és királynői

Az ilyen emberek számára minden tragédia. Biztosak benne, hogy az egész világ ellenük van: a kollégáik, a szeretteik és a családjuk. Csak azt kellene eldöntened, hogy tényleg egész életedben egy ilyen embert akarsz-e megnyugtatni, pártfogolni és vigasztalni.

5. Örök gyerekek

Az örök gyerekek soha nem hoznak döntéseket, és szokásuk, hogy a felelősséget a partnerük vállára rakják. Szükségük van egy “apukára” vagy egy “anyukára”, aki minden cselekedetüket pártfogolja. Gondold meg kétszer is, mielőtt ilyen szerepet vállalsz.

6. Munkafüggők

Azok az emberek, akiknek a munkájuk fontosabb, mint te, soha nem megbízható partnerek. Eleinte talán még büszke is lehetsz egy ilyen szorgalmas emberre. De tényleg kétséges, hogy a ritka randevúk és a túl kevés együtt töltött idő elég lesz neked a rendszeres együttléthez.

7. “Olaj és ecet” emberek

A különböző emberek vonzzák egymást, és érdekes számukra együtt lenni. Amikor azonban a különbségek globálisak, és az emberek nem találnak semmi közöset, akkor veszekedéssel töltik az időt. Ez akár olyan apróságokra is vonatkozhat, mint a szabadidő eltöltésének tervei.

8. Zsoldos emberek

A zsoldos emberek először behízelegik magukat a bizalmadba, majd elkezdik kihasználni azt. Idővel elkezdik érezni az “átmeneti” pénzügyi bizonytalanságot… ami örökké tart. Rendszerint a partnereiknek minél hamarabb segíteniük kell nekik, minden pénzüket el kell költeniük, és minden problémájukat meg kell oldaniuk.

9. Függők

Ez a pont a drogfüggőket, az alkoholfüggőket stb. érinti. Ezek az emberek még a szeretteik kedvéért sem utasítják el a függőségüket. A függőségek tönkreteszik a családokat, nem is beszélve a hétköznapi párokról.

10. Önző emberek

Az önző emberek nem egyszerűen csak magukat szeretik – elfeledkeznek másokról, és úgy gondolják, hogy ez így rendben van. Néha az ilyen partnerek még azt is elfelejtik megkérdezni, hogy milyen napod volt, akkor miért kellene veled törődniük?

11. “Hódítók”

Ezek az emberek nem tudják, mit jelent a “magánterület”. Állandóan a közeledben akarnak lenni, és minden hívásodat vagy weboldaladat ellenőrizni akarják. Még ha szeretsz is felnőtt filmeket nézni, felnőttként ez nem a te dolgod. Az ilyen embereknek mindig van okuk arra, hogy leharapják a fejedet. Tényleg szükséged van egy “hódítóra” a privát szférádban? Mindannyiunknak joga van valami személyes dologhoz.

11 Embertípus, Amit El Kell Kerülnöd, Ha Boldog Kapcsolatot Szeretnél

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!