orokke_egyedul_maradni

11 Embertípus, Akik Örökké Egyedül Fognak Maradni:

A Gallup cég felmérésének eredményei szerint az ezredfordulósok 60%-a magányos. Ez annak ellenére történik, hogy az online társkereső oldalak széles körben elérhetőek, és a Tinder több százmillió felhasználóval rendelkezik a világ minden tájáról. De miért van ez így? Miért szakad meg a kommunikáció 2-3 randi után?

Alaposan megvizsgáltuk ezt a helyzetet, és kiderített 11 olyan embertípust, akik általában néhány offline találkozó után feketelistára kerülnek:


Anyu pici fia

Képzelje el, hogy vacsora után meghívják az otthonába egy csésze kávéra, de megkérik, hogy halkan beszéljen, mert a szülei a szomszéd szobában alszanak. Igen, ez azt jelenti, hogy a kiszemelted szülőkkel él, azonban már régen nem diák. Olyan kényelmes, ha az anyukád mindig ott van, hogy megetessen, mindent tisztán és rendben tartson, és kimossa a ruháidat. Talán még zsebpénzt is ad neked, ha jól viselkedsz. Ez a srác jó barát lehet, de nem jó férj.

Rajongó

“Nem tudok eljönni a szüleidhez – elmegyek szurkolni a csapatomnak”. Ha ilyesmit hallasz, az azt jelenti, hogy egy olyan fanatikussal van dolgod, aki bármit feláldozna a hobbijáért. A haverjai mindig ott várják, és az otthona mindig labdák, kupák, horgászbotok vagy vadásztrófeák halmai alatt havazik. Vajon lesz elég hely ebben az otthonban?

Szobrász

Ez a személy a partnerét “üres vászonnak” tekinti, amelyet meg kell faragni, hogy azzá váljon, aki beleillik az életébe. Ha állandóan másokhoz hasonlítanak, és azt mondják, hogy ne hordd azt a farmert, szabadulj meg a piercingedtől, vagy hozd formába a tested, az azt jelenti, hogy “szerencsés” voltál, hogy egy “szobrásszal” találkoztál. A legérdekesebb dolog az, hogy a “szobrász” személyesen is rendben érzi, hogy neki magának is van ilyen tökéletlensége.

A poéngyár

Ez a személy kész arra, hogy egy randi során egész este mesélje a különböző érdekes történeteit, anekdotáit és ostoba vicceit. Nem érdekli, hogy meghallgasson másokat. Ha megpróbálsz egy történetet hozzáfűzni a monológjához, félbeszakít egy “Egyszer nekem is volt…” történettel. Tehát ahelyett, hogy másodszor is randiznál ezzel a személlyel, jobb, ha csak egy előadást nézel meg.

A nem szingli

“Van barátnőm, de úgy döntöttünk, hogy szünetet tartunk” – mondja az a személy, akivel randizni mentél. Lehet, hogy a végén egész este az exéről fog beszélni, függetlenül attól, hogy pozitív vagy negatív történetekről van szó. Ez azt jelenti, hogy az érzelmeik még mindig nem hűltek le, és nincs értelme új kapcsolatot kezdeni, mert senki sem akar harmadik kerék vagy a visszavágó lenni.

Költekező

A költekező meghívja a lányt a legtrendibb étterembe, és homárral és fekete kaviárral kényezteti. De legközelebb 10 dollárt fog kölcsönkérni. A költekező lány viszont rengeteg kölcsönt vesz fel, vagy apja pénzét költi új kabátra és a legújabb iPhone-ra. Az ilyen emberekkel való kapcsolatok újabb “kapcsolathoz” vezethetnek a végrehajtókkal.

Verekedő

Hideg steak, lejárt tej, egy porszem a szállodai szobában – bármi okot adhat a panaszra az ilyen típusú embereknek. A verekedő látszólag örül, ha tökéletlen kiszolgálással találkozik, mert ez egy újabb ok lehet számukra, hogy demonstrálják kiemelkedő “képességeiket”. Van azonban egy “de” – a partnerük nem csodálja őket, hanem szégyenkezve eltakarja a szemét. Vajon miért?

Egy okostelefonos ember

A következő a helyzet: épp egy megható történetet mesélsz arról, hogyan vesztetted el gyermekkorodban a kutyádat, és a történet legdrámaibb pillanatában észreveszed, hogy a partnered a telefonja képernyőjét nézi. Soha nem marad távol a telefonjától – továbbra is sms-ezik és kommentel, amikor moziban vagy, vagy evés közben videót néz. Ha a partnered szó szerint a közösségi média világában él, talán jobb, ha ő is a közösségi médiában keresi a szerelmet.

Takarékoskodó

Ennek az embernek még mindig nincs okostelefonja, mert a Nokia 3310-es telefonja tökéletesen működik. A régi ruhákat addig javítgatja, ameddig csak lehet, és csak akkor szabadul meg tőlük, amikor már teljesen elhasználódtak. Van pénze új ruhákra, de egyszerűen nem látja értelmét annak, hogy újakat vegyen. Az imázs nem jelent neki semmit. A párja azonban lehet, hogy ellenkező véleményen van, és szégyelli, ha együtt látják egy takarékoskodóval.

Kétségbeesett

Ez a típus annyira meg akar házasodni, hogy elriasztja a potenciális jelölteket. Lehet, hogy egy pasi, ha az első randin megkérdezi a lányt, hogy hány gyereket szeretne, ezzel próbálja demonstrálni komoly szándékait, de általában ezt nem tartják helyénvalónak. Csakúgy, mint egy lány, aki be akarja mutatni az új barátját a szüleinek, miután még csak 3 napja ismeri.

Aktivista

Azok az emberek, akik lelkesen követnek egy ötletet, gyakran hajlamosak arra, hogy a környezetükben potenciális újoncokat lássanak. És számukra létfontosságú, hogy a partnerük teljes mértékben osztozzon az ötleteikben. Emellett tilos bármiféle viccet mesélni a ragaszkodásukról. Ezért 2 lehetőséged van, ha ilyen ideológus emberrel akarsz randizni – vagy komolyan kell ugyanazokat az eszméket vallani, mint a partnered, vagy be kell ismerned, hogy te nem úgy nőttél fel az életben, mint ők.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!