10 Trükk, Amivel Minden Fotón Te Fogsz A Legjobban Kinézni:

Évekkel ezelőtt nem volt ekkora a nyomás, hogy fotogénnek kell lenni. Manapság egy fotót elkapunk, és mielőtt észrevennénk, pillanatok alatt megosztjuk a Facebookon, a Snapchaten, az Instagramon és a Twitteren. Soha nem volt még ennyire fontos a jó megjelenés. De hogyan gondoskodhatsz arról, hogy jól nézz ki a fotókon? Ha már régóta próbálod kitalálni, hogyan törd meg ezt a kódot, ne stresszelj, mi segítünk.

10 szépség trükk, amelyek segítségével ugrásszerűen javíthatod a fotogénségedet:

 
1. Mindig végezd el a vaku tesztet

Mivel a vakus fotózás kiemel minden szépséghibát – például a túl világos alapozót vagy a túl sok pirosítót -, mindig érdemes vakuval fotózni, mielőtt kilépsz otthonról. Így esélyed lesz arra, hogy bármilyen sminkelési finomítást elvégezz, mielőtt túl késő lenne javítani.

2. Púderezd be az orrod

“Pillanat, gyorsan bepúderezem az orromat!” Lehet, hogy úgy hangzik, mint egy régi mondás, amit régi filmekben hallhattál, de ezek a hölgyek valamit nagyon is értettek. Még ha nem is zsíros a bőröd, enyhén csepegtess áttetsző púdert a t-zónádra, a homlokodnak a szemöldököd fölötti területére és az orrnyergedre. A való életben ragyogó arc néha zsírosnak tűnhet a fotókon, ezért ez a trükk megakadályozza ezt anélkül, hogy mattnak tűnne.

3. Ne feledkezz meg a sok szempillaspirálról

Ha sok szempillaspirált – és akár műszempillát is – viselsz, az kinyitja a szemeid, és felhívja rájuk a figyelmet a fotókon. Mivel a fotózás elmossa a vonásokat, mindig jó, ha a lehető legjobban kiemeled őket. A természetes szempillák szép hatást keltenek a saját szempilláiddal anélkül, hogy a valóságban mesterkéltnek tűnnének. És ne feledkezz meg egy építhető, drámai hatású szempillaspirálról sem.

4. Csökkentse a bőrpírt

Ha van egy pattanásod, próbálj meg néhány csepp Visine-t tenni rá egy Q-tippel. Az is jó ötlet, hogy sminkelés előtt tegyél néhány cseppet a szemedbe, hogy fehérebbnek és ragyogóbbnak tűnjön. Az alapozó alá is használhatsz zöld színű korrektort, hogy távol tartsd a pirosságot.

5. A szelfik a szögről szólnak

Ha szelfit készítesz, add a fényképezőgépet annak, akinek a leghosszabb a karja. Tartsa a fényképezőgépet felfelé, és nézzen vele enyhe szögben lefelé. Emellett ne akarj a kamerához legközelebb állni, különben aránytalanul nagyobbnak fogsz tűnni.

6. Kerülje az SPF-et

Valószínűleg soha többé nem fogod látni ezeket a szavakat együtt, de ha nem tervezed, hogy a szabadban vagy ablakok közelében leszel, akkor kihagyhatod a fényvédőt, különösen az alapozóban és a púderekben. Az SPF a vakus fotózásnál erős fehér foltot eredményezhet, még akkor is, ha csak egy kevés van az alapozóban.

7. Fehérebbnek tűnnek a fogaid

Emlékszel a színelméletre, amit a művészeti órákon tanultál? Itt jól jön. Ha kék alapú rúzst viselsz, különösen ha pirosat, az a fehérebb fogak illúzióját kelti, így a mosolyod minden fotón kiemelkedik. Ha pedig igazi fogfehérítőre vágysz, mi az Arc’s Teeth Whitening Pen fogfehérítő tollra esküszünk.

8. Emeld ki a szemöldököd

A szemöldököd keretezi az arcodat, így egy jól definiált szemöldök sokat számíthat – különösen a fotókon. Mivel a fotózás kivilágosíthatja vonásainkat, szánj extra időt a szemöldököd formázására és kitöltésére.

9. Adj hozzá highlightert

Bár nem akarsz csillogónak tűnni, de ha ragyogónak és napbarnítottnak tűnsz a fotókon az rengeteget javíthat a megjelenéseden. Kerüld a vaskos csillámot tartalmazó formulákat, helyette inkább olyan termékeket válassz, amelyek ragyogó fényt kölcsönöznek a bőrödnek, amitől úgy tűnsz, mintha belülről ragyognál.

10. Foglalkozz az ajkaiddal

Mivel a bulikon csevegni, kortyolgatni és enni is kell, így a rúzsnak egyedül esélye sem lesz. Hogy jó alapot teremts, először próbálj ki egy bélést. Ez megakadályozza, hogy a rúzsod végig tollasodjon.

10 Trükk, Amivel Minden Fotón Te Fogsz A Legjobban Kinézni

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!