10 Trükk, Amivel 2 Perc Alatt Karcsúbbá Varázsolhatod Magad:

Nem mindig lehetséges, hogy tökéletes formában tartsuk magunkat. De mindannyian voltunk már olyan helyzetben, amikor jól kell kinéznünk, és csak néhány percünk van rá.

Ezekre az alkalmakra összegyűjtöttük a leghatékonyabb trükköket, amelyek segítségével szinte azonnal ragyogóan nézhetsz ki!

Válassz kényelmes lábbelit.

Ahhoz, hogy a lábad hosszabb és a tested karcsúbb legyen, olyan cipőt kell viselned, ami a bőrszínedhez hasonló. Tehát a bézs, a nude, a barna, vagy amelyik szín a legközelebb áll a lábad színéhez, az meghosszabbítja a megjelenésüket. Ha nadrágot vagy harisnyát viselsz, válassz hasonló színű cipőt, mint amit viselsz. Ez a trükk beválik, mert vizuálisan hosszabbá teszi a lábadat, és néhány centivel magasabbnak fogsz tűnni.

Az is jó ötlet, hogy kerüld a bokapántos vagy csatos cipőket, mivel ezek rövidebbnek mutatják a lábadat, mint amilyen valójában.

Szabadulj meg a túl kicsi vagy túl nagy ruháktól.

Ne vásárolj kisebb vagy nagyobb méretű dolgokat. Az ilyen ruhák csak kiemelik a hibáidat, és vizuálisan felszednek néhány kilót. A ruhádnak illeszkednie kell hozzád, és ki kell emelnie azt, amit szeretnél, ugyanakkor el kell rejtenie a hibákat.

Mindig tartsd egyenesen a hátad.

A jó testtartás minden nőt pompássá tehet, és a derekad is kisebbnek tűnik tőle. Éppen ezért a görnyedés olyan rossz szokás, hiszen nemcsak alacsonyabbnak és szélesebbnek tűnsz tőle, de egészségügyi problémákat is okozhat. Ennek elkerülése érdekében mindig tartsd egyenesen a hátad, és tartsd kicsit megfeszítve a fenekedet. Képzelj el egy fonalat, amely a fejed tetejéről húzza felfelé.

Tanuld meg az alapvető kontúrozási technikákat.

A kontúrozás keskenyebbé teszi az arcodat, és még a dupla állat is elrejtheti. Csak meg kell tanulnod, hogyan használd helyesen a sötét és világos tónusokat. A legfontosabb szabály, amit nem szabad elfelejtened, hogy mindent sötétíts, amit el akarsz rejteni, és mindent világosíts, amit ki akarsz emelni.

Az is fontos, hogy ne feledkezzünk meg az alkalmazás sorrendjéről. Először használj highlightert, majd alkalmazd a sötétebb tónusokat. Természetesen ne felejtsd el, hogy a széleknek láthatatlannak kell lenniük. A világos sminket óvatosan alkalmazd. A piros rúzs például kiemeli az áll és az állkapocs vonalait.

A bőrtónusodat tedd egy kicsit sötétebbre.

Minél barnább a bőröd, annál kevésbé látszanak a plusz kilók és a narancsbőr. A napozás legjobb alternatívája a bronzosító. Csak néhány egyszerű szabályt kell betartanod:

Először is tisztítsd meg a bőrödet, és használj testradírt. Ezután hidratálja a bőrét egy speciális krémmel.
Ha száraz a bőröd, használj sima szivacsot a bőrradír helyett. Hidratáld a bőrödet többször is. Fordítson pontos figyelmet a térdére és a könyökére.

Válassza ki a megfelelő anyagokat.

Ne vásároljon durva anyagból készült vagy túl szűk ruhákat. Kerüld a szögletes sziluetteket és a szögletes vonalakat, mivel ezek csak felhívják a figyelmet a problémás területekre. A hibák elfedésére válasszon sima és rugalmas anyagból készült ruhákat.

Válassza ki a megfelelő kiegészítőket.

A szoros sálak és garbók túlterhelhetik az összképet. Vegyél fel egyszerűen egy sálat, és lazítsd meg úgy, hogy egy öv vagy pánt alá tudd tűrni. A legjobb választás a kerek vagy V alakú nyakkivágás. Emellett hagyjon 2-3 gombot kigombolva a nyakzóna közelében.

A hosszú nyakláncok, amelyek nem terjedelmesek, és a kis fülbevalók szintén tökéletesítik az imidzsedet, mivel meghosszabbítják a nyakadat és kiemelik a dekoltázsodat.

Ne hangsúlyozd ki a problémás területeidet.

Néha a lányok úgy próbálnak elrejteni egy-egy problémás területet, hogy túlzottan eltakarják azt. Ez valójában a kívánt hatás ellenkezőjét eredményezi, mivel ezek a területek végül csak még jobban magukra vonzzák a figyelmet. Ha például nem tetszik a csípőd, ne viselj nagy zsebes vagy bármilyen nyomtatott, illusztrált farmert. Minél kevesebb figyelmet hívsz fel egy problémás területre, annál jobb lesz az általános megjelenésed.

Konzultáljon a fodrászával.

A volumenes és bubifrizurák kiegyensúlyozatlanságot hozhatnak a megjelenésedbe. Részesítsd előnyben a középhosszú frizurákat vagy a vállig érő bobokat. A rövid frizurák jól mutatnak, ha a nyakadat a haj alá rejted, és a füleid közelében lévő hajadat kicsit meghosszabbítod. Az olyan frizurákat is ajánlott elkerülni, amelyek kicsit túl “kreatívak”.

A hosszú és egyenes haj általában nem áll jól a molett lányoknak. Az ilyen frizurák kiemelik a problémás területeket. Ha nem tudsz lemondani a hosszú hajadról, próbálj meg egy kis volument adni a váll fölötti hajnak.

Használj alakformáló ruhákat.

Az alakformáló ruhák segítenek abban, hogy karcsúbbnak és fittebbnek tűnj, mivel lehetőséget ad a nőknek arra, hogy szinte bármiben jól nézzenek ki, amit csak akarnak. Emellett nemcsak a túlsúllyal küzdő nőknek hasznos, hanem azoknak is, akik szeretnék elrejteni a cellulitot vagy a has és a csípő területén lévő ráncokat. De ne viseld túl gyakran; csak különleges alkalmakra használd az alakformáló ruhákat.

10 Trükk, Amivel 2 Perc Alatt Karcsúbbá Varázsolhatod Magad

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!