10 Titok, Amit Egy Férfi Soha Nem Fog Elárulni Magáról Egy Nőnek:

Azt mondják, minden nőben rejtély lakozik. De mi a helyzet a férfiakkal? Nekik is vannak titkaik, amiket mi lányok talán nem is sejtünk.

Összeállítottunk egy listát 10 olyan dologról, amit egy férfi sem árulna el neked soha.


1. “Szeretjük a magabiztos lányokat”

A helyzet az, hogy a férfiak úgy érzékelik a nőket, ahogyan ők maguk is. Ezért van az, hogy egy férfi inkább választ egy karizmatikus, de túlságosan gömbölyded lányt, mint egy önbizalomhiányos topmodellt. Nehéz elhinni, de az önbizalom sokkal vonzóbbá tesz egy nőt fizikailag.

2. “Számomra fontos, hogy hogyan nézel ki”

A férfiakat nem érdekli, hogy a kedvesük divatosan öltözködik-e vagy sem. Mindegyikük azt szeretné, ha a szeretett nő “okos szexi” stílusban látná a szerelmét, ahol a megjelenésük egyszerre elegáns és szexi, de mentes a közönségességtől. Ne feledd, hogy a férfiak a szemükkel szeretnek.

3. “Nem tudom, hogyan kell csinálni”

A nők szemében “férfinak lenni” nagyon fontos számukra. Ezért a férfiak bármilyen munkát elvállalnak, még akkor is, ha nem biztosak a sikerben. Erősnek és okosnak kell lenniük a hölgyük előtt, függetlenül attól, hogy van-e fogalmuk arról, hogyan kell megjavítani egy hajszárítót.

4. “Féltékeny vagyok”

A férfiak nem azok, akik nyíltan kifejezik az érzelmeiket, és ha valamelyikük látja, hogy a barátnője egy másik pasival flörtöl, egy érzelmet sem ad ki magából. Pedig hidd el, belülről egy csomó mindenféle érzés bugyog benne.

5. “Tetszik a húgod/barátod”

Ez egyszerű: ha szerinted a barátod vagy a húgod szuper dögös, a pasidnak sem fog hiányozni ez a tulajdonság. Tetszeni fog neki, és gondolni fog rá, bár ezt persze sosem fogja hangosan kimondani. Hülyeség azt hinni, hogy a szerelmed miatt vak lesz a többi lány iránt.

6. “Mi is tesztelünk titeket”

Hölgyeim, ha egy férfi meghívja önöket egy étterembe, ne rohanjanak menyasszonyi ruhát választani. A könnyed flörtölés, a viccelődés és a mosoly csak annak a jele, hogy érdeklődik irántad, nem pedig annak, hogy örökké a tiéd.

7. “Szeretjük a bókokat”

Hagyomány, hogy a bókokat általában a férfiak mondják, de nem kevésbé szeretik hallani a dicséretet. Ugyanúgy szükségük van a szeretetteljes szavakra és a meleg pillantásokra, mint nekünk, és az ilyen apróságok mindent megváltoztathatnak. A férfiak tudni akarják, hogy nem vesztegették az időt a megfelelő öltözék kiválasztására, mielőtt megláttak volna téged.

8. “Félek”

Egy férfinak nem szabadna beszélnie a félelmeiről, igaz? De mindenkinek vannak fóbiái, és ez így is van rendjén. A férfiak azért nem mondják el, hogy félnek a sötétben vagy a pókoktól, hogy ne mutassák ki a gyengeségüket. De állj készen arra, hogy te legyél az, aki lecsapja a papuccsal azt a csótányt, amíg az elbújik.

9. “Mestere vagyok az érzelmeim elrejtésének”

Egy romantikus film csúcspontja, amely minden lányt könnyekig meghat, ugyanúgy hathat egy férfira. A különbség csak annyi, hogy a férfi durcásan azt mondja, hogy valami hülyeséget nézel, és titokban megtörli a szemét.

10. “Nem hagylak el ok nélkül”

Egy férfi soha nem megy el, ha érdekli. Semmit sem tesz ok nélkül. És ha olyat hagy el, akivel jól érezte magát, azt nem teheti meg egyszerre – egy ilyen lány különleges helyet foglal el a szívében.

Csak néhány olyan dolgot érintettünk, amit a férfiak félnek hangosan kimondani, de ez is elég ahhoz, hogy megértsük, a szívüknek ugyanúgy szüksége van a szeretetre, mint a miénknek.

10 Titok, Amit Egy Férfi Soha Nem Fog Elárulni Magáról Egy Nőnek

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!