10 Tévhit, Ami Miatt Ízléstelen A Ruhatárunk:

A fő követelmény, amit a modern divat támaszt követőivel szemben, hogy eltérjenek a szabályoktól, hogy hangsúlyozzák az egyéniséget. Mégsem sokan merik megszegni a fejükben megragadt stíluseszményt.

Összeállítottunk egy listát azokról a gyakori tévhitekről, amelyek megakadályozzák, hogy megmutassuk az igazi “önmagunkat” a ruhák segítségével.

Tévhit: a fekete karcsúsít.

Tény: A fekete nem mindenkinek áll jól, és önmagában nem képes elrejteni a plusz kilókat. Ahhoz, hogy testünket optikailag vékonyabbá tegyük, megfelelően megválasztott szabás kell, nem pedig fekete ruhák.

A stylistok ajánlják: Azok a nők, akik el akarják rejteni a hibáikat, kerüljék a fényes fekete anyag vagy szőrme viselését. Pedig a kontrasztos hangsúlyok segítenek látványos képet alkotni, és elterelni a figyelmet a hátrányokról.

Tévhit: A vízszintes csíkok nagyobbnak láttatják a testet.

Tény: A ruhadarabok stílusa, valamint a csíkok színe és szélessége számít. A nagy kontrasztos vonalak további térfogatot adnak a testnek. A keskeny vízszintes csíkok vizuálisan meghosszabbítják.

A stylistok ajánlják: Használj bátran vékony csíkokat, ügyelve a testalkatodra. Egészítse ki a csíkos ruhákat olyan dolgokkal, amelyek segítenek további függőleges vonalakat létrehozni.

Tévhit: A világos ruhák kövérnek tűnnek.

Valójában: A stílus fontosabb, mint a szín.

A stylistok ajánlják: Válasszon a testalkatának megfelelő szabást, amely kiemeli annak előnyeit. Kombinálja a világos ruhákat más színű darabokkal, hogy különböző alkalmakra való képet alkosson.

Tévhit: A rövid nadrágok csak a magas nőknek állnak jól.

Valójában: A rövidített nadrágok szépen és kacéran mutatnak, és nem csak a hosszú lábak tulajdonosainak valók.

A stylistok ajánlják: Az élénk színű bokanadrágok kontrasztosan vizuálisan megrövidíthetik a testet. Az alacsony hölgyek részesítsék előnyben a nyugodt árnyalatú, magas derekú modelleket, és viseljék magassarkúval.

Tévhit: A túlméretezett nadrág mindenkinek jól áll.

Valójában: A legtöbb hölgy elegánsabbnak tűnik a volumenes holmikban, de vannak, akiknek óvatosnak kell lenniük az ilyen ruhák kiválasztásában.

A stylistok ajánlják: Az oversized ruhák tökéletesen illenek a magas és vékony nőkhöz, mivel törékennyé teszik az összképet. Az alacsony lányok, valamint a nem átlagos testalkatúak tulajdonosai számára fontos, hogy kiegyensúlyozzák az arányokat, és kerüljék a több terjedelmes darab viselését.

Tévhit: a széles öv “megteremti” a derekat, így a test karcsúbbnak tűnik.

Valójában: A széles vagy fényes öv, amelyet úgy terveztek, hogy a figyelmet a derékra irányítsa, a túlsúllyal rendelkező hölgyeknél éppen ellenkezőleg működik: a problémás területekre irányítja a figyelmet.

A stylistok ajánlják: A gömbölyded nők jobb, ha térdig érő vagy kissé hosszabb ruhákat választanak, ahol a derékvonal felfelé vagy lefelé mozog. A V-nyakú ruhák segítenek hangsúlyozni a mellet és vizuálisan meghosszabbítják a nyakat.

Tévhit: Rossz ízlés 3-nál több színt kombinálni egy megjelenésben.

Valójában: A “3 színnél nem több” szabályt azok számára találták ki, akik követnek egy dress code-ot, és nem akarnak kitűnni a tömegből. Ha van stílusérzéked és harmóniaérzéked, nyugodtan kombinálhatsz 3-nál több színt egy képen.

A stylistok ajánlják: Válassz olyan ruhákat, amelyekben valamilyen konkrét szín fog érvényesülni. A többi árnyalatnak kiegészítőnek kell lennie az alapárnyalathoz, és nem szabad eltakarnia azt. Tartsa szem előtt a színek kombinálásának szabályait.

Tévhit: Egy képen nem lehet különböző nyomatokat kombinálni.

Valójában: Több minta egy képen frissen és nem triviálisan néz ki, de hangsúlyozniuk kell a megjelenést, és ki kell egészíteniük a képet, nem pedig szétszórni a figyelmet.

A stylistok ajánlják: A mintáknak legyen valami közös, például színük. Ugyanaz a minta különböző méretekben tökéletesen mutatna. A geometrikus ábrák (négyzetek, rombuszok, pöttyök, csíkok) szintén tökéletesen mutatnak együtt és más nyomatokkal.

Tévhit: A rózsaszín csak a gyerekeknek és a fiatal hölgyeknek áll jól.

Valójában: a stílustól és az árnyalattól függően bármely életkorban viselhető.

A stylistok ajánlják: Kombináld a rózsaszínt más színekkel (fehér, szürke, bézs, kék, lila), figyelembe véve a színtípusodat és a testalkati sajátosságaidat. Az 50 év körüli nőknek ajánlott a korall árnyalatokat választani.

Tévhit: A fodrok és a fodrok kövérnek tűnnek.

Valójában: a fodrok és a fodrok gyengédséget kölcsönöznek az Ön megjelenésének. Ugyanakkor a túlzott díszítőelemek optikailag hozzáadnak néhány plusz kilót.

A stylistok ajánlják: A legbiztonságosabb megoldás a fodrok az ujjakon. Mindenkinek jól állnak és látványosan néznek ki. Ha nem rendelkezel modell alkattal, próbáld meg elkerülni a csak fodrokból álló ruhákat. Ezek ugyanis “kiszélesítik” a testet.

10 Tévhit, Ami Miatt Ízléstelen A Ruhatárunk

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!