szuper-egyszeru-kormok-boritokep

10+ Szuper Egyszerű Körmök, Amiket Érdemes Másolnod:

Manapság sokféleképpen lehet szép, de mégis egyszerű körmöket csinálni.

 

Szeretjük az élénk színeket, a különböző mintákat és stílusokat. Ebben a cikkben néhány olyan körömdizájnt szeretnék bemutatni neked, amelyeket nagyon könnyű elkészíteni, mégis gyönyörűen néznek ki.

 

Azoknak ajánljuk ezeket a köröm mintákat, akik kezdő körömművészek, és nem rendelkeznek kifinomult készségekkel és technikákkal egy bonyolult dizájnhoz, de szeretnének a szépségre törekedni. Kövesse velünk ezeket a szuper könnyű köröm művészeti minták és ötletek nők számára az alábbiakban, és remélem, hogy inspirálódni tudsz!

 

Bármilyen világos színt választhatsz, amit szeretnél, hogy kiegészítsd a körmeidet. A pöttyöktől kezdve a csíkokon át a szív alakúakig bárki segíthet abban, hogy a körömdizájnodat a következő szintre emeld.

 

Ha szeretnél még további inspirációt gyűjteni, akkor nézd meg a korábbi gyűjteményünket egyszerű körmökről, ha pedig valami szezonális érdekelne inkább, akkor itt vannak a korábbi cikkeink 2022 legjobb őszi körmeiről, illetve a várható legjobb téli körmökről.

 

10+ szuper egyszerű körmök

Koporsó körmök – Sötét vörös köröm művészeti minták

Egyszerű körmök télre

Csillámos egyszerű körmök kezdőknek

Rózsaszín és zöld körmök

Egyszerű kék körmök

Mini szíves körmök

Csillogó rózsaszín körmök

szuper-egyszeru-kormok-pinterest

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!