10 Pszichológiai Trükk, Amivel Mágnesként Fogod Vonzani Az Embereket:

Nincs is jobb, mint új emberekkel találkozni, akik energiával töltenek fel minket, és egy másik perspektívát mutatnak az életről.

 

 

10 egyszerű tippet szeretnénk megosztani, amelyek segítenek új barátokat bevonzani.


1. Ne feltételezz túl sokat.

Igen, gyakran gondoljuk azt, hogy talán nem vagyunk elég kedvesek vagy viccesek mások számára. A jó hír az, hogy ez csak a fejedben van – az emberek sokkal fogékonyabbak, mint gondolnád.

2. Ne félj.

Az új emberekkel való találkozás gyakran félelmetes élmény lehet. Minél inkább próbálsz vicces és jó beszélgetőpartner lenni, annál kevésbé leszel az, ezért mindig légy önmagad.

3. Tegyél egy kis lépést.

Ha még nincs elég önbizalma ahhoz, hogy sok emberrel találkozzon, kezdje valami egyszerűvel: beszélgessen egy új emberrel a munkahelyén, hogy gyakorolja a szociális készségeit. Már egy nyitott póz is lehet egy kis lépés.

4. El kell menned valahova!

Oké, készen állsz a szocializálódásra. Most hol vannak az új emberek? Mindenképpen ki kell menned: csatlakozz olyan tanfolyamokhoz, workshopokhoz, csoportokhoz és tevékenységekhez, amelyek érdekelnek, és ahol érdekes embereket találhatsz.

5. Tedd meg az első lépést.

Ha úgy érzed, készen állsz új barátokat szerezni, akkor ugorj a ringbe. Használd ezeket a pszichológiai trükköket, amelyek segítenek a kommunikációban és a jó kapcsolatok kiépítésében.

6. Aki ítélkezik, az veszít.

Előfordulhat, hogy előítéleteid vannak arról, hogy kik és milyenek legyenek az új barátaid. Azonban azokról az emberekről, akikről elsőre úgy tűnik, semmi közös nincs benned, kiderülhet, hogy a legérdekesebb emberek, akikkel valaha is találkozol az életedben. Adj nekik egy esélyt.

7. Mutass érdeklődést.

Ne felejtsd el, hogy mindannyian dívák vagyunk. Tanulj meg hallgatni, mielőtt beszélnél – a többi ember ugyanúgy szeretné, ha figyelmet kapna és meghallgatnák, mint te. Mutasd meg, hogy érdekel, hogy megismerd őket.

8. Töltsetek együtt időt.

Egy új barátság az idő megosztásával kovácsolódik. A vacsorák, partik, mozik és más helyek, ahol jól érezhetitek magatokat, a legjobb választás.

9. Tartsátok a kapcsolatot.

Néha nehéz kapcsolatot tartani a barátainkkal. Azonban ez az egyetlen módja a barátság fenntartásának. Használd az általad preferált médiumokat (internet, telefon stb.), hogy figyeld, mi történik az életükben.

10. Légy jó barát.

Segítsd és támogasd a barátaidat, és tudasd velük, hogy számíthatnak rád.

Bónusz: a gesztusok sokat mondanak

A megfelelő első benyomás kialakítása fél siker az új emberek megnyerésében, és ez a benyomás nagyban függ a gesztusaidtól. Ha például szerény, mégis hívogató testtartást veszel fel, miközben leülsz valaki előtt, azzal azt üzened, hogy érdekel a beszélgetés, és azonnal megkedvelnek. Ne feledd: a testbeszéd ugyanolyan fontos, mint a szavak.

10 Pszichológiai Trükk, Amivel Mágnesként Fogod Vonzani Az Embereket

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!