ombre-korom-otletek-boritokep

10 Könnyen Lemásolható Ombre Köröm Ötlet, Amit Otthon Is Elkészíthetsz:

Nem tudsz dönteni két körömlakk árnyalat között? Az ombre köröm tökéletes megoldás.

 

A körömművészet világa egyre bővül. Akár a Hailey Bieber által inspirált mázas fánk körmökre vágysz, akár egy csipetnyi zöldet választasz (ami egyébként a szezon váratlan színe), vagy néhány élénk és színes nyári körömfestésen gondolkozol, a lehetőségek tárháza végtelen.

 

De ha valami kicsit nosztalgikusabbra vágysz, ami érdekességet ad anélkül, hogy túl nagy feltűnést keltene, akkor az ombre köröm lehet, hogy pont neked való. Ez egy olyan trend, amely már néhány éve létezik, és az a tény, hogy még ma is ugyanolyan népszerű, sokat elmond. Az ombre hajhoz hasonlóan az ombre körmöknél is két – vagy néha több – szín közötti zökkenőmentes átmenetet kell létrehozni az egyes ujjakon.

 

Könnyebb, mint amilyennek hangzik, és bár elmehetsz egy szalonba, hogy profi szakemberrel készíttesd el, valójában ez egy olyan megjelenés, amelyet te magad is könnyen elkészíthetsz; és a választott körömlakkszíneken kívül csak egy kis szemhéjfesték ecsetre van szükséged. És jó eséllyel van egy ilyen a sminkes táskádban.

 

Ha szeretnél még könnyen elkészíthető körmöket látni és további inspirációt gyűjteni, akkor nézd meg a korábbi cikkünket, amiben összeszedtünk 20+ egyszerű körmöt, amiket otthon is könnyedén elkészíthetsz.

 

Könnyen elkészíthető ombre köröm ötletek:

Klasszikus francia ombre manikűr

francia-ombre-korom

Színfakó ombre

Mázas fánk ombre

Rózsaszín ombre

Pasztell ombre

Függőleges színösszecsapás ombre

Naplemente ihlette ombre

Monokróm ombre

Vattacukor ombre

konnyu-ombre-korom-pinterest

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!