10_oltozkodesi_trukk

10 Öltözködési Trükk, Amit Minden Nőnek Ismernie Kell:

A kedvenc farmerod túl bő a derekadon, a legkényelmesebb pulóveredet szösz és szösz borítja, és nem tudod felhúzni a kabátod cipzárját… Ismerősen hangzik, ugye? Ahhoz, hogy ezeket a problémákat menet közben is meg tudd oldani, használd ezeket a hatékony trükköket, amelyeket összegyűjtöttünk neked.

Igazán nagyra értékeljük az egyszerű és hatékony megoldási módokat a népszerű problémákra, amelyekkel sokan nem tudnak mit kezdeni.

 

 

Ne felejtse el elmenteni ezt a cikket, hogy addig emlékeztesse magát ezekre az információkra, amíg az izommemóriája részévé nem válik.

1. Ha nyitott oldalú ruhát viselsz, vedd fel a felragasztott melltartódat felcsíptetve és függőlegesen (igen, lehetséges), hogy ne lehessen látni.

2. A farmer kiválasztásakor figyelj a hátsó zsebekre: minél közelebb vannak középen, annál kerekebbnek fog tűnni a feneked.

3. Ha a fehérneműd túl szűk, akkor muffint adhat. Ennek elkerülése érdekében próbálj ki egy nagyobb méretű bugyit.

4. Valószínűleg volt már olyan farmernadrágod, amelyik túl bő volt a derekadon. Van egy egyszerű megoldás: varrj hátulra egy darab gumit.

5. Vigyen fel egy kis anyagot a cipője külső oldalára, hogy megváltoztassa a kinézetét.

6. Ha elakadt egy cipzár, dörzsölje egy darab szappannal a pályát, hogy újra mozogjon.

7. A tankpólók tárolásának menő módja a törölközőhorgok használata. Így rengeteg helyet spórolhatsz meg, és a páncélingek mindig készen állnak a viselésre.

8. Ha el akarsz távolítani egy festékfoltot a ruháidról, áztasd be alkoholba, dörzsöld át fogkefével, majd mosd ki a mosógépben a szokásos módon.

9. A habkő hihetetlenül hatékony, ha egy pulóverből kell eltávolítani a szöszöket és a szöszöket.

10. Ha a rövidnadrágod minden lépésnél felhúzódik, csak vágj ki egy darab filcet, és varrd a nadrághoz belülről.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!