10 Hihetetlen Szépség Trükk, Amiért Sokan A Lelküket Is Eladnák:

A nők nagy részének komoly erőfeszítésébe és vagyonába kerül a szépségápolás. Viszont a mai napon olyan titkokat hoztunk nektek, amik sehol nincsenek leírva, mindössze a nők leleményességének és kreativitásának köszönhetően lettek föltalálva.

Amikor sminkről van szó, a nők sokszor képesek ezreket, sőt tízezreket elkölteni a különböző termékekre, hogy biztosak legyenek a megfelelő megjelenésben. De a magas ár tuti, hogy egyfolytában garantálja a magasabb minőséget?

A jó jótanács drága elképzelhető, de egy jó sminknek határozottan nem kell annak lennie, hiszen a dm-nek már hihetetlenül rengeteg kiváló és elérhető árú sminkterméke van. Most a tökéletes alkalmazási tippeket mondjuk el ezek használatához.

Egy megfelelő sminknek semmi köze a pénzhez. Még a profi sminkesek sem költenek óriási összegeket eszközeikre. Jelenleg ellenkezőleg, pontosan tudják, hol elképzelhető pénzt megtakarítani annak érdekében, hogy a smink olcsó legyen, de a kinézet megfelelő.

Az alábbiakban néhány olyan hasznos fortélyt mutatunk, melyek használatával rengeteg pénzt megtakaríthatunk.

1. Fújjuk be a szempillaspirált egy kevés hajfixálóval, ezután így használjuk. Szempilláink jóval dúsabbak, és marandóbbak lesznek.

2. Merítsünk citromlébe kevés vattakorongokat, ezután tekerjük a körmeink köré ezeket. Majd borítsuk be 1-1 réteg alufóliával. Hagyjuk állni 10 percen keresztül, és majd mossuk le. Körmeink fehérek, és egészségesek lesznek.

3. Ha letörött a körmünk, segítségünkre lehet egy teafilter. Vágjunk le egy darabot a tasakból, illesszük az szakadozott részre, vágjuk formára, ezután kenjük be az egész körmünk áttetsző körömlakkal.

4. Ha beszáradt a szempillaspirálunk, öntsünk bele egy kis szemcseppet, vagy kontaktlencse folyadékot. Rázzuk fel használat előtt.

 

5. Keverjünk el hidrogén-peroxidot szódabiakrbónával, ezután mártsunk bele egy papírtörlőt, és ezzel töröljük át a hajvasalót. A végén egy tiszta törlővel is töröljük át. Így könnyen megtisztíthatjuk a lerakódásoktól.

6. Ha azt akarjuk, hogy kissé matt legyen a rúzsunk, de csupán fényes van otthon, fessük fel a rúzst, ezután tegyünk rá egy adag, színben találó arcpúdert.

7. Ha azt akarjuk, hogy tökéletes manikűrünk, a köröm körüli bőrt fessük be egy kevés adag vazelinnel, vagy ajakírrel. Majd jöhet a körömlakk alkalmazása. Így nem fogja be a lakk a bőrt is, csupán a körmöt.

8. Hosszabb utazáshoz tegyünk a púderek, szemfestékek tégelyébe 1-1 vattakorongot. Ez ezután meggátolja, hogy összetörjenek, vagy a tégelyben levő különféle színek összekeveredjenek.

9. Kevesen tudják, hogy a szempilla tusnak két oldala van. Ha úgy tűnik, hogy beszáradt, fogjuk meg, húzzuk ki, és fordítsuk át a másik oldalára.

10. Epiláláshoz a borotvahab helyett inkább használjunk babaolajat. Így elkerülhetjük a bőr irritációját, és egyszerre hidratálhatunk is.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!