fekete-korom-mintak

10+ Elegáns Fekete Köröm Minták, Amikre Érdemes Odafigyelned:

Bár a fekete köröm bármilyen alkalomra megfelel, télen különösen alkalmas, amikor sötét színekkel fejezheted ki érzelmeidet.

 

A fekete a győzelem színe. Az erőt és a szilárdságot szimbolizálja, intelligensnek és méltóságteljesnek mutat. Már régóta létezik, és a zenétől kezdve a divatig mindenben megjelenik. Most a körmöknél is kézenfekvő választás. Íme 10+ elegáns fekete körömdizájn, amelyet idén télen vagy az év bármely szakában viselhetsz.

 

Télen a fekete körömlakk megmutathatja a mosolyod melegségét és a személyiségedet, viszont nem ez az egyetlen választási lehetőség. Ha szeretnél még inspirációt gyűjteni, akkor nézd meg a 2022-es téli köröm válogatásunkat is.

 

Íme a 10+ fekete köröm ötletek neked idén 2022-ben:

1. Fekete, arany és nude kombinált körmök

fekete-korom-1

Az egyik legnagyobb kihívás a körmök díszítésekor egy fekete és nude kombó létrehozása, amely elegáns és a lehető legfinomabb. Amikor megpróbálsz egy nyilatkozatot tenni, biztos akarsz lenni benne, hogy minden szín, amit választasz, kiemelkedik, de úgy, hogy ne vegye el a figyelmet a másiktól. Ez a fekete körömdizájn tehát egy jó kombinációs példa, amit kipróbálhatsz.

 

2. Csillogó fekete köröm minták

 

Ha legközelebb kedvet kaptál egy kis öltözködéshez, fontold meg, hogy kísérletezel néhány csillogó fekete körömmel. Bár a fekete-fehér színárnyalatok egyszerűek, a bonyolult dizájn az, ami ellopja a show-t.

Ha egyszer egy-két körmön használod a csillámot, a dizájn veled együtt változik, és mesterművé válik.

3. Rénszarvas fekete körömdizájnban

 

Rengeteg gyönyörű dizájn közül választhatsz idén télen a körmeidre. De egy divatos körömdizájn, amit érdemes megfontolnod, az a rénszarvas témájának használata. Ahogy a régi mondás tartja, “látnod kell, hogy elhidd”! Nézd meg ezt a dizájnt, és bebizonyosodik, hogy igaza van.

 

4. Matt és fényes fekete körmök örvényes dizájnnal

 

A fekete köröm a legelőkelőbb körömszín, de emellett gyakorlatilag bármivel passzol. Ebben a körömdizájn ötletben örvények, csillámok és drágakövek szerepelnek.

 

5. Hosszú koporsó fekete köröm minták

 

A körömdizájn manapság masszív része a körömművészetnek, és az új stílusok és minták megjelenésével teljesen lehetséges, hogy megoszd a dizájnodat a világgal. És bár rengeteg weboldal kínál dizájnokat, a Pinterest és az Instagram a két legnépszerűbb hely. Nem kell azonban messzebbre menned, és tökéletes választásként használhatod ezeket az alábbi fekete körömdizájnokat.

 

6. Rövid fekete körmök arany pelyhekkel

 

Természetesen a rövid fekete körmök mindig csodálatosak, különösen a fekete és az arany a körmök végső színei, de nem mindenki viselheti őket. Szóval, ha te is azon szerencsés kevesek közé tartozol, csodáld meg ezt a rövid fekete-arany körömdizájnt, amitől úgy fogsz kinézni, mint egy díva.

 

Négyzet alakú rövid fekete köröm aranypelyhekkel dizájn

 

Ez az ízléses körömdíszítés fényes rövid fekete körmöket mutat, két körömön ezüst csillámokkal. Valóban, ez az egyszerű stílus sok alkalomhoz illik.

 

Fényes rövid fekete körmök ezüst csillámmal

 

Ha egyszerű, de elegáns körmöket keresel, akkor ezek az aranyos fényes rövid fekete körmök neked valók. Ráadásul ez a körömszín egész évben bármilyen öltözékhez illik.

 

7. Kerek fekete körmök elegáns arany dizájnnal

A fekete körömdizájnról gyakran azt gondolják, hogy egyszerű, unalmas és egyhangú. Pedig van, amelyik remekül mutat, főleg a fekete-fehér, és egyre több trendi és elbűvölő dizájn jelenik meg. Valóban, a fekete körömdíszítés egyre változatosabbá vált. Emellett az arany jó hangsúlyt ad ebben a dizájnban, és a feketét előkelően és elegánsan kiemeli.

 

8. Karácsonyi fekete köröm minták

A feketére festett köröm sokkal több, mint egy divatterv. Sikkesek, elegánsak és kifinomultak. Nem csak a körömlakk színe teszi őket kiemelkedővé, hanem a forma is. Valóban, a koporsófekete körömformák tökéletesek arra, hogy kijelentést tegyenek az ujjaidon, míg a lágy, lekerekített fekete körömformák eleganciát és előkelőséget jeleznek. Szóval, ha tetszenek a fekete koporsós körmök, nézd meg az alábbi dizájnokat!

 

9. Stiletto fekete és ezüst köröm design

A fekete és a fehér körömdizájn praktikusan használható, de az ezüst körömdizájn tűnik ki leginkább. Bár az ezüst a körmök elterjedt színe, nehéz lehet olyan szép designt találni, amely úgy néz ki, mintha passzolna az ezüsthöz.

10. Fekete hegyű köröm

A fekete körömhegy köröm remek módja annak, hogy egy kis stílust vigyél egy egyszerű és praktikus dizájnba. Ráadásul a fekete körömhegy egyszerű módja annak, hogy felélénkítsd a körmeidet anélkül, hogy rengeteg színt adnál hozzá. És míg sok körömművész ezt a tökéletlenségek elrejtésére használja, mások szeretik teljes mértékben kihasználni a hegyet. Emellett kiváló módja annak is, hogy szín hozzáadása nélkül finom hangulatot kölcsönözz a körmeidnek.

11. Lenyűgöző ezüst és fekete köröm minták

Lehet, hogy te is azok közé tartozol, akik szerint a fekete szín komor és nem alkalmas körömtervezésre, de ha egyszer meglátod ezt a dizájnt, meggondolod magad. Az ezüst színnek megvan a maga varázsereje abban, hogy bármilyen körömdizájn jellegzetességeit megváltoztassa. Rövid négyzet alakú fekete körmök ezüst akcentussal és egy másik fehér akcentussal díszített ezüst csillámos szív alakú körmökkel

12. Fekete körmök neon körömművészettel

A fekete körmökkel úgy szórakozhatsz, ha neon vízmárványos és leveles

körömdíszítést teszel rájuk. Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy
felhívd a figyelmet a manikűrödre, és lenyűgöző megjelenést biztosíts.
Emellett ezt a dizájnt bármilyen színű ruhával vagy bármilyen egyszínű
semleges tónussal viselheted. És mivel a fekete egy nagyon semleges
szín, szinte minden bőrtónussal wowul mutat. Így bármilyen nyári
öltözékkel viselhető.

 

13. Fekete köröm minták 2022 színes körömművészettel

A leglátványosabb módja az egyszerű fekete körmök feljavításának, ha

egy kis színt adunk hozzá. Így a buborékok, a füst vagy a geometrikus
minták mind remek módja annak, hogy feldobd a fekete körmeidet. Valóban,
a színeket csakis rajtad múlik!

 

Matt koporsófekete körmök színes neonfüsttel

Fényes fekete stiletto körmök színes örvényekkel

 

10+ Elegáns Fekete Köröm Minták, Amikre Érdemes Odafigyelned

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!