10 Egyszerű Stílusszabály, Amivel Mindig Megtalálhatod A Tökéletes Választást:

Nem kell előadásokat hallgatnod, és nem is kell követned a legújabb divatbemutatókat ahhoz, hogy átalakítsd a saját stílusodat, és megértsd, miről szól a modern divat. Mindössze annyit kell tenned, hogy szétnézel egy-egy világváros utcáin.

Összegyűjtöttünk tíz alapszabályt, amelyet jobb ha te is ismersz.

1. szabály: Ha nincs mit felvenned, viselj feketét.

A feketén kívül semmi mást nem viselni sok nő számára alapértelmezett opció. A fekete soha nem megy ki a divatból. Különösen egy fekete bőrkabát mindig stílusos lesz.

2. szabály: A ruháid ára nem számít. A legfontosabb, hogy megtaláld a megfelelő kombinációt.

A hölgyek könnyedén kombinálhatnak egy drága táskát egy olcsó, a legközelebbi H&M-ben vásárolt felsővel. Nem számít, hol vetted a ruháidat, vagy hogy mennyit érnek – az számít, hogyan kombinálod őket.

3. szabály: A kézitáska a legjobb befektetés.

A kézitáska a legfontosabb kiegészítő, amely minden divatrajongó stílusát kifejezi. Ismétlem, nem az a fontos, hogy mennyit fizetsz érte. Legyen szó a Zara olcsó változatáról vagy a Chanel legdrágább, több ezer dollárt érő táskájáról, a legfontosabb, hogy kifejezze, ki vagy.

4. szabály: A napszemüveget évszaktól függetlenül kell viselni.

Nappal vagy éjszaka, esőben vagy esőben, viseld a napszemüveged. Hiszen csak egy céllal léteznek – hogy tökéletesen nézz ki.

5. szabály: Ha valami hiányzik a megjelenésedből, adj hozzá valami fényeset.

Például kombinálj egy fényes táskát, kalapot vagy cipőt egy fekete ruhával, és szinte garantált, hogy mindenki felfigyel rád – és emlékezni fog a stílusodra.

6. szabály: Keverd össze a stílusodat.

Egy megjelenést kiegészíthetsz egy olyan egyszerű dologgal, mint egy pár Converse, egy bő pólóval kombinálva, hogy az “épp most keltél ki az ágyból” megjelenést kölcsönözz. De egy pár dizájner magas sarkú cipő is ugyanolyan jól működhet. Próbáld ki a szokatlan dolgok kombinálását – meg fogsz lepődni az eredményen.

Az a hiba azonban, amit el kell kerülni, ha kíváncsi ruhákat próbálsz választani, hogy ne használj provokatív részleteket. Ezek ugyanis csak elrontják a megjelenésedet és a benyomásodat.

7. szabály: A vintage ruhák a barátod.

A csipkés cipők, a bő felsők és a szokatlan, retro stílusú kiegészítők együttesen olyan megjelenést kölcsönöznek neked, amely bohém és laza.

8. szabály: Játssz a különböző méretekkel.

Vegyítsd a különböző méretű és formájú dolgokat, legyen az skinny vagy túlméretezett, hosszú térdig érő vagy rövid kabát. Kísérletezni mindig jó!

9. szabály: A kevesebb több, ha a sminkről és a frizuráról van szó.

Nem érdemes túlzásba vinni a frizurát és főleg a sminket. Próbálj ki néhány világos rúzst anélkül, hogy bármi mást használnál az arcodon, vagy csak néhány egyszerű fürtöt vagy lófarkat, semmi bonyolult helyett.

10. szabály: A magadba és a stílusodba vetett bizalom kulcsfontosságú.

Ha van valami, amit megtanulhatsz, az a következő: hogyan mutatják meg egyesek az egyedi egyéniségüket? Úgy, hogy nem aggódnak amiatt, hogy mások mit fognak gondolni. Rendezetlennek tűnnek a fürtjeid? Csak hagyd őket gond nélkül – ettől függetlenül remekül fogsz kinézni. Két méter magas vagy? Attól még viselhetsz magas sarkút! Kedved van leopárdmintás kabátot és tréningnadrágot viselni? Csak rajta! Jobban fogsz kinézni és jobban fogod érezni magad.

10 Egyszerű Stílusszabály, Amivel Mindig Megtalálhatod A Tökéletes Választást

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!