10 Amerikai Híresség Divat Trükkje, Amiből Mi Is Tanulhatunk:

A hírességeket általában hibátlan ruhákban látjuk a vörös szőnyegen. Nem titok, hogy profi stylistok és sminkesek gondoskodnak a hírességek megjelenéséről ezeken az eseményeken. De a színészeknek és énekeseknek a mindennapokban is megvan a saját stílusuk. Ezért érdekes megtudni, milyen divattrükköket alkalmaznak, hogy stílusosan nézzenek ki.

Átvettünk néhányat ezek közül a divattrükkök közül és biztosan állíthatjuk, hogy bárki hasznosnak találja őket.

1. Julianne Moore kedvenc színe a zöld.

Egy híresség kedvenc színét könnyű megmondani, ha csak ránézünk a ruháira. Rihanna például a pirosat szereti, Julianne Moore a zöldet, Angelina Jolie kedvenc színe pedig a fekete. A kedvenc színed az egyedi stílusod részévé válhat.

2. Kate Middleton a culottes nadrágokat részesíti előnyben a hétköznapi nadrágokkal szemben.

A hercegné nagyon szereti a culottes nadrágokat, és megmutatja, hogyan kell helyesen viselni őket. A megfelelően kiválasztott modellek kevésbé formálisnak tűnnek. Ha még nem mertél culottes-t viselni, próbáld ki a rakott culottes-t, ami úgy néz ki, mint egy szoknya. Egy inggel és cipővel párosítva elegánsan néznek ki, és akár az irodába is megfelelő öltözékké válhatnak.

3. A hírességek 2 héttel egy fontos esemény előtt levágatják a hajukat.

A hollywoodi színésznőkkel dolgozó stylistok megosztottak egy titkot – 2 héttel egy fontos esemény előtt levágatják az ügyfeleik haját. Ezután azt javasolják, hogy egy nappal az esemény előtt egy tápláló maszkot alkalmazzanak a hajra. Ez segít a hajnak pompásan kinézni.

4. Penélope Cruz a minimalista esztétikát választja.

Azzal, hogy a híresség minimalista ruhát választ, megmutatja, hogy egy egyszerű ruhában is gyönyörűen tud kinézni. Manapság ez a megközelítés nagyon népszerű, mert a fő elve az egymáshoz illő darabok kiválasztása. Ennek a megközelítésnek köszönhetően rengeteg időt spórolhatsz meg a vásárlással.

5. Jennifer Aniston imádja az aviátor napszemüveget.

A színésznő nemcsak azért viseli ezt a napszemüveget, hogy megvédje a szemét a napfénytől, hanem stílusos kiegészítőként is, ami a védjegyévé vált. Ezek a napszemüvegek sosem mennek ki a divatból, és szinte bármilyen arcformához illenek.

6. Victoria Beckham ultrahosszú nadrágot visel.

Victoria Beckham imádja az ultrahosszú nadrágokat. Különösen szereti, ha a szegélyek a földig érnek. Ettől a stílustól igazán hosszúnak tűnnek a lábai. A hétköznapokban azonban elég, ha csak a sarkát takarja.

7. Anne Hathaway egyenes és kivágott farmereket választ.

A színésznő kedvenc divattrükkje, hogy a farmert blézerrel párosítja. Ez a kombináció a hétköznapokban is elegánsan mutat. Anne a kiégett farmert részesíti előnyben, amely kiemeli a sziluettjét, és bármilyen felsővel jól mutat a pulóvertől a blúzig.

8. Reese Witherspoon élénk kiegészítőkkel frissíti fel a mindennapi megjelenését.

Reese hétköznapi stílusához nemcsak nőies ruhák, hanem farmer és kardigán kombók is tartoznak. Ő pedig mindig ad hozzá egy élénk akcentust egy színes táska vagy cipő formájában.

9. Kim Kardashian szereti kiemelni a gömbölyűségét.

Kim büszke a gömbölyded idomaira, és ki is hangsúlyozza azokat. Azt ajánlja, hogy egy jó szabóhoz járjon, hogy minden tökéletesen passzoljon. Ritkán visel túlméretezett ruhákat, mert azok torzítják az arányokat, és nehezebbnek tűnnek a sziluettek. Elve, hogy testhezálló ruhákat választ, a mindennapokban is jól beválik.

10. Kate Middleton néhány évig hordja a cipőit.

Cambridge hercegnéje nem fél attól, hogy néhányszor ugyanazokban a ruhadarabokban jelenjen meg a nyilvánosság előtt. Gyakran választja a klasszikus cipőket, bézs színű cipőjét már több mint 200 alkalommal viselte! Ha tehát egy jó minőségű, nude színű cipőt vásárolsz, sok időt spórolhatsz meg azzal, hogy a kedvenc ruháidhoz megfelelő cipőt válassz.

10 Amerikai Híresség Divat Trükkje, Amiből Mi Is Tanulhatunk

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!