10 Alapvető Szabály Kiegészítők Kiválasztásához:

A fényes magazinok egymással versengenek, hogy megismerjük a legújabb divattrendeket, beleértve a kiegészítők és ruhák kombinálásának legújabb ötleteit.

Alaposan tanulmányoztuk ezt a témát, és most készen állunk arra, hogy minden titkot megosszunk veled, és eloszlassunk minden mítoszt.

1. Legfeljebb 3-4 nagy méretű kiegészítőt viselj

Lehetséges nagy méretű kiegészítőket kombinálni egy öltözékben, de 3-4-nél több ne legyen belőlük. És persze színben, stílusban és anyagukban is passzoljanak egymáshoz.

2. Ne rejts egy nagy gallért egy terjedelmes sál alá.

Nem kell egy nagy sállal kiegészítened az öltözékedet, ha a kabátodnak már van egy nagy gallérja. Ehelyett viselj egy könnyű kendőt a nyakadon és a felsőréteged alatt.

3. Csak akkor használj egy teljes szetthez illő ékszert, ha a darabok kis méretűek.

Egyesek azzal érvelnek, hogy az egy szettből származó gyöngyök, fülbevalók, karkötők és gyűrűk viselése ízléstelenül néz ki. Ez az elképzelés csak részben igaz, ugyanis minden attól függ, hogy az egyes kiegészítők mekkora méretűek. Ha kicsi a méretük, akkor elegánsan nézhet ki az összes együtt viselése.

4. Felejtsd el azt a szabályt, amely szerint a táskádnak ugyanolyan színűnek kell lennie, mint a cipődnek.

A cipődhöz passzoló táska kiválasztása valóban nem kötelező. Ha a cipőd nagyon világos, valójában sokkal jobb, ha a kézitáskád egy kontrasztos, világos tónusú.

5. Állítsd fel a prioritásaidat: vagy világos ruhák vagy feltűnő kiegészítők

Amikor a stílusunkon dolgozunk, mindig próbáljuk meg pontosan meghatározni, hogy milyen hatást szeretnénk elérni, és utána egyszerűen csak a megfelelő hangsúlyokat alkalmazzuk az öltözékünkben. Akár a ruhánkat, akár a sminkünket, akár a kiegészítőinket tehetjük megjelenésünk figyelemfelkeltő részévé, de kerüljük el, hogy mindhárommal egyszerre próbáljuk ugyanazt a hatást elérni. Egy blúzon lévő puffos gallér és egy hatalmas gyémánt fülbevaló kombinálása egyszerűen abszurdnak tűnik.

6. Felejtsük el az óra viselését, ha estélyi ruhát vettünk fel.

A karórák jól működnek városi, sportos vagy üzleti stílusban. Azonban egy órát estélyi ruhával hatékonyan kombinálni gyakorlatilag lehetetlen.

7. Ne feledd, hogy a nagy gyűrűk nem állnak jól mindenkinek

A vastag gyűrűk nem mutatnak jól a rövid ujjakon, bár a vékonyak vizuálisan növelhetik a hosszukat. Ezt tartsd észben, amikor legközelebb gyűrűt vásárolsz.

8. A kesztyűnek ugyanolyan színűnek kell lennie, mint az öltözéked egy másik jellemzője

Egy gyors módszer a megfelelő színű kesztyű kiválasztására: nézd meg a cipőd, az öved vagy a rúzsod színét. Általános szabály, hogy a kesztyűdnek harmonikusan kell kombinálódnia az öltözéked legalább egy jellemzőjével.

9. Kerüld a fekete lábbelit, ha pasztellszíneket viselsz

A pasztellszíneket a ruházatban a legjobban egy világosabb árnyalatú lábbelivel lehet támogatni. A sötét cipők itt nem igazán működnek.

10. Csak semleges színű ruhákkal kombináljon kulturálisan sajátos kiegészítőket

Ha sok cérnával vagy gyöngyökkel díszített kiegészítőket viselsz, tompítsd az összhatást semleges színű ruhákkal.

10 Alapvető Szabály Kiegészítők Kiválasztásához

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!