1 Hét Alatt Komoly Eredményt Produkál Ez A Ránctalanító Arcmasszázs!

Miért pont az arcmasszázs? A válasz egyszerű: serkenti a vérkeringést, erősíti az arcizmokat, elősegíti a kollagéntermelést. Ezek pedig mind-mind feszesebbé, fiatalossá varázsolják az arcbőrödet. Persze azért a folyamatos bőrradírozás sem árt.

 

Hogyan csináld?

A látványos eredmény elérésért válassz egy szimpatikus növényi olajat. A Neroli olaj magas C-vitamin tartalma miatt serkenti a kollagéntermelést, a gerániumolaj pedig a bőrsejtek újratermelődésében játszik nagy szerepet.

Kövesd az arcod formáját és gyengéd simogató mozdulatokkal haladj az orrodtól teljesen az álladig. Ezután a szemkörnyékre kerüljön a sor, haladj ott is belülről kifelé. Ismételd a mozdulatot többször. Aztán jöhet a homlokod. Ugyanazzal a lágy, kifelé söprő mozdulattal dolgozz, a szemöldöködnél és a hajvonaladnál azonban óvatosan felfelé tolhatod a bőrödet. A hüvelykujjad megfelelő lesz a függőleges mozdulatok elvégzésére.
A következő állomás az állad. Két ujjal keresd meg az állad közepét és haladj kifelé. Fontos, hogy az egyik ujjad az állkapcsod felett, egy pedig alatta helyezkedjen el. Hiszen így tudsz maximális hatást elérni.

 

A nyakad és a dekoltázsod sem maradhat ki! Itt még gyengédebb masszírozó mozdulatokkal haladj felfelé. Az állad irányába masszírozd a bőrödet. Kevés körkörös mozdulatokkal pedig a dekoltázsodba masszírozhatod az olajat.

Ha ezt minden nap minimum egyszer 6 percig elvégzed magadon, akkor akár egy hét múlva is látható a végeredmény.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!