10_korom_szín

Ezt A 10 Köröm Színt Kell Használnod Télen, Hogy Igazán Trendi Legyél:

Egy éves tipp, hogy a tél ~hivatalosan~ itt van? Az eddigi világos árnyalatok lecserélése téli körömlakkszínekre, amelyek jobban illenek a pulcsis időjáráshoz. Olyan körömszínekről beszélünk, amelyek jól mutatnak egy túlméretezett kötött ruha alatt vagy egy csillogó kuplung alatt – vagy, legyünk őszinték, a szeretett pulcsinkkal, amiről még mindig nem tudunk leszokni. Gondolj rájuk úgy, mint Mariah Carey “All I Want for Christmas Is You” című dalának első lejátszásának manikűrös megfelelőjére; az örömnek, amit okoznak, lehetetlen ellenállni, még akkor is, ha kesztyű alá rejted őket, amikor épp kint vagy.

Az évnek ebben az időszakában megkértük szerkesztőinket, hogy osszák meg velünk, milyen árnyalatokat szeretnének viselni ebben a szezonban. Míg az ünnepi vörös, a csillámok és a sötét bogyós gyümölcsök szokásos téli keveréke tökéletes a téli körömdizájnhoz, van néhány váratlanabb árnyalat is – beleértve azt az árnyalatot is, amelyet az egyik szerkesztő a legutóbbi eljegyzési manikűrjéhez választott.

 

 

A legjobb téli körömszínek, amelyekhez egész szezonban nyúlni fogunk:


Chanel Le Vernis Rouge Puissant színben

Egész évben imádom a piros körmöket – ettől összeszedettnek és óhollywoodinak érzem magam, még akkor is, ha a körmeim csonkok, de az évnek ebben az időszakában még inkább helyénvalónak érzem őket. Ez a lakk a tökéletes vörös szőnyegvörös, amely egy kicsit gazdagabb, mint a szokásos cseresznye, anélkül, hogy átcsúszna a bor területére, ami egy teljesen más kategória a fejemben. A Chanel lakkok minden centet megérnek, minden egyes használatuk olyan, mint egy kis ajándék önmagunknak, és egy hétig is kitartanak anélkül, hogy lepattogzanak.

Côte a 43-as számban

Amint teherbe estem, tiszta körömlakkok után kutattam, és a Côte a lista élén áll. Mindegyik vegán és mentes a főbb méreganyagoktól (gondolj a formaldehidre, a ftalátokra és egyebekre), de a márka nem spórol a pigmenteken és a minőségen. Szuper izgatottan várom, hogy egész télen viselhessem ezt a krémes, szénszínű lakkot. Bármihez passzol, és remekül mutat majd egy fényes fedőlakkal vagy egy sima matt lakkozással.

Sundays körömlakk a 18-as számban (borvörös)

A Sundays készíti a kedvenc vörös lakkjaimat. Ezeknek a nem mérgező formuláknak a színtartalma hihetetlen, és a tartósságuk is hihetetlen. Az én kedvenc árnyalatom a No. 17: Cherry Red, de imádom ezt a mély bogyós árnyalatot, hogy azonnali melegséget adjon a téli ruhatáramnak. Klasszikusnak tűnik anélkül, hogy túlságosan “madame” lenne.

Gucci körömlakk Dorothy türkiz színben

A körmeim általában két szín közül egyet festek: klasszikus pirosat vagy robin’s egg blue-t. Idén a szokásos babakék színemet erre a pipacsos türkiz árnyalatra szintezem, ami annyira vagány és egyedi – szinte olyan, mint egy neon pasztell. Mosolyra fakaszt, amikor lenézek a kezemre, és olyan frissnek tűnik a teljesen fekete ruhatáramhoz képest. Ráadásul ez Gucci. Ennél elegánsabb már nem is lehetne.

OPI körömlakk a You Don’t Know Jacques színben

A taupe szelídnek tűnhet, amíg nem készül el ebben a mogorva árnyalatban. Elég sötét ahhoz, hogy ~hangulat~nak érezzük, de elegánsabb, mint az átlagos Hot Topic-korszakbeli fekete.

Smith & Cult körömlakk Tang Bang színben

A Smith and Cult gyorsan vált a megállíthatatlan körömárnyalatokhoz való kedvencemmé. Ez az égetett narancs alapvetően egy tökös pite egy üvegben, és tökéletesen párosul egy csillámos fedőlakkal. Még mindig nem tudok túllépni a csíkmentes, chipmentes formulán. Hét nappal egy gyors barkács manikűr után, és egy darabka sem látszik.

Essie Metallics körömlakk A Cut Above színben

Az ideális téli manikűröm (vagy az év bármely szakában, ami azt illeti) egy csillogó, csillogó ügy – és ez az Essie választás megfelel a célnak. Ez a tökéletes téli rózsaszín, mivel nem túl világos vagy túl halvány.

Essie körömlakk Love at First Frost színben

Imádom ezt az árnyalatot. Egy műkorcsolyázó ruhájára emlékeztet – babakék, rózsaszín és lila akcentusokkal, amelyek hívogatóvá és csillogóvá teszik. Olyan, mintha a 80-as évek diszkója keveredne egy babaköszöntővel… a legjobb értelemben.

OPI: Puttin’ on the Glitz

Imádom a csillogó dimenziót, amit ez a kékes-lilás csillogás nyújt. Misztikus, óceáni hangulatot áraszt, ami egy hozzám hasonló kettős víz jegyű embernek való.

Sally Hansen Miracle Gel In Onyx-pected

A téli szezonban általában a tipikus piros vagy bogyós körömárnyalatot választom, de idén a fekete mellett döntöttem. Egyszerűen jónak éreztem. Mostanában teljesen feketére festem a körmeimet, vagy fekete French tipet viselek. Annyi mindent lehet csinálni a fekete körmökkel, és mindig elegánsan néz ki.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!